Home

Hulevesisuunnitelma omakotitalo

Myytävät omakotitalot Jyväskylä: 212 kpl - Etuovi

16 FCG Finnish Consulting Group Oy Suunnitelmaselostus 14 (21) Alueen tarkemman suunnittelun yhteydessä tulee hulevesien hallintatoimenpiteet suunnitella jokaiselle tontille yksityiskohtaisesti huomioiden kohteen omaispiirteet. Suosituksena on selkeiden ohjeiden laatiminen asuntokohtaisille tonteille toimenpiteistä, joilla hallinnan tavoitteisiin päästään. 4 HULEVESIEN HALLINTAMENETELMIEN KUVAUS 4.1 Biopidätysalueet Biopidätysalueet ovat ympäristöään alempana olevia kasvillisuuden peittämiä painanteita, joihin hulevedet voivat lammikoitua. Biopidätysalueen toiminta perustuu huleveden suotautumiseen kasvukerroksen läpi, jolloin suuri osa epäpuhtauksista pidättyy pintakerrokseen tai sitoutuu suodattavan kerroksen materiaaliin. Mikäli maaperä on hyvin vettä läpäisevää, biopidätysalue tyhjenee kokonaan imeytymisen kautta. Heikommin vettä läpäisevässä maaperässä rakenne voidaan varustaa salaojilla, jolloin kyse on suodattamisesta. Biopidätysalueeseen liittyy aina painanteessa oleva lammikoitumistila, johon voidaan kohteesta riippuen hetkellisesti varastoida ja viivyttää melko suuriakin vesimääriä. Kuvissa 5 7 on havainnollistettu biopidätysaluetta. Kuva 5. Esimerkki biopidätysalueesta parkkipaikan vieressä Rankkasateiden vaikutus hulevesiverkostoon -haasteita ja ratkaisuehdotuksia MAAILMAN VESIPÄIVÄN SEMINAARI 22.3.2010 Perttu Hyöty, FCG Hulevesien määrä tulee kasvamaan Syitä on kaksi: kaupunkirakenteen

Alueen nykytila. Osayleiskaavan vaikutukset. Sulan osayleiskaava, hulevesien yleispiirteinen hallintasuunnitelma

Pinta-alat. Kaikki alle 100m² 100-149m² 150-199m² yli 200m² yli 300m² Kiinteistö sijaitsee rauhallisella ja valoisalla tontilla. Virikkeellinen ja vehreä ympäristö tekee tästä Järvenpää-kodista oivallisen paikan aktiiviselle..

Omakotitalo. Kela voi maksaa asumistukea ruokakunnalle, joka asuu omakotitalossa. Talo voi sijaita ruokakunnan omistamalla tai vuokraamalla tontilla AiheHulevesi-suunnitelman laadinta Imatran kaupungilleTyön ajankohtaSopimuksen mukaanOpiskelijan valmiudetKorkeakouluopiskelija..

KALA , Asia 54,, Liite 2.7

Vuores Esityksen sisältö: 1. Hulevesien hallinnan periaatteet Vuoreksessa 2. Asuntomessualueen hulevesiratkaisut 3. Vuoreksen keskuspuisto Hulevesien käsittely Vuoreksen asuntomessualueella 6.11.2012 Lahti Alueesta on opinnäytetyönä laadittu myös piha- ja hulevesisuunnitelma, jossa on esitetty hulevesien hallintatoimenpiteitä kuten biopidätysalueiksi soveltuvia viheralueita, läpäiseviä pinnoitteita ja.. HÄMEENKYRÖN KUNTA Aurinkopellon asemakaavan hulevesisuunnitelma Raportti FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P37527 Raportti 1 (8) Emmaleena Krankkala Sisällysluettelo 1 Johdanto... 1 2 Selvitysalueen nykytila...

Liite 6 TYÖNUMERO: 20602005 KOUVOLAN KAUPUNKI MIEHONKANKAAN OSAYLEISKAAVAN (VAIHE I) SWECO YMPÄRISTÖ OY Turku Muutoslista VALMIS FIANRY FIANRY FIJSUH LUONNOS MUUTOS PÄIVÄYS HYVÄKSYNYT TARKASTANUT LAATINUT

Myytävät omakotitalot Helsinki: 150 kpl - Etuovi

 1. Asuntotyyppi Kerrostalo Rivitalo Omakotitalo Paritalo Erillistalo Puutalo-osake Loma-asunto Liiketila Varastotila Maatila Autotalli Tontti Muu
 2. Hervantajärven asuinalueen asemakaavan nro 8192 hulevesiselvitys- ja suunnitelma ASEMAKAAVAN EHDOTUSVAIHEEN RAPORTTI Donna id: 1373961 Infran hankenumero: 4045811 Tampereen Infra Pekka Heinonen Tampereen
 3. en muuttaa sadevesien luontaista kiertoa ja äärevöittää hydrologisia olosuhteita. Se kasvattaa pintavalunnan
 4. Hakuehdot: Helsinki · Omakotitalo. Muokkaa hakua. Tallenna. Uudiskohde. Omakotitalo | 5h, k, khh, sauna. check. Haapaperhosentie 8 B, Honkasuo, Helsinki

RAPORTTI TAMPEREEN KAUPUNKI Viialan Nuijatie 31:n asemakaavan nro 8627 hulevesiselvitys ja -suunnitelma Donna ID 1 576 083 Sivu 1 (16) Sisällysluettelo 1 SUUNNITTELUALUEEN KUVAUS 2 1.1 Suunnittelualue SEPPÄLÄ LÄHIYMPÄRISTÖSUUNNITELMA Jyväskylän kaupungin Seppälän alueen kehittämisen tavoitteena on ollut kaupallisen alueen halki kulkevan kevyen liikenteen n luominen ja kaupan rakennuksien lähiympäristön Lahden kaupungin hulevesiohjelma Ismo Malin Lahden seudun ympäristöpalvelut Viheralan Hulevesipäivä Sibelius-talo 06.11.2012 Lahden kaupungin visio: Lahti on houkutteleva ja elinvoimainen ympäristökaupunki Decline the Finnish noun omakotitalo in all forms and with usage examples. Omakotitalo inflection has never been easier Kaavoitus ja hulevesien hallinta Järvenpäässä Kaavoitusjohtaja Sampo Perttula 9.11.2016 9.11.2016 2 Lähtökohdat Järvenpään kaupungin hulevesisuunnitelma Hyväksytty kaupunkikehityslautakunnassa v. 2013

TAMPEREEN KAUPUNKI Aunankorvenkadun teollisuustonttien laajentamisen asemakaavan nro 8537 hulevesiselvitys- ja suunnitelma Raportti, ID 1 453 423 FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P27997 FCG SUUNNITTELU Omakotitalo paloi korjauskelvottomaksi Köyliössä. Rauma ja alue · 4.1.2016 klo 12:45. Omakotitalo sijaitsee erillään muista rakennuksista eikä näin ollen palossa ollut leviämisvaaraa Vaadittavat dokumentit ovat: KVV asemapiirros, hulevesisuunnitelma, HSY:n liitoskohtalausunto Kohde on 1965 rakennettu omakotitalo, jonka kokonaispinta-ala kahdessa kerroksessa yht. n 390 m2 Hakuehdot: Omakotitalo. Muokkaa hakua. Tallenna. Omakotitalo | 5-6h, k, vh, wc, pkh, ph, s + at. check. Kaunokkikatu 2, Krookila, Raisio Suomalainen unelma on omakotitalo järven rannalla keskellä kaupunkia. Unelmaan kuuluvat kaksi lasta, kultainennoutaja ja vene. Sen unelman ohella juodaan rajusti viinaa ja käyttäydytään..

LVI-suunnitelmat omakotitalon KVV- ja Urakkamaailm

Uudehko omakotitalo on tuhoutunut tulipalossa Mikkelin Heinäläntiellä. Palo on rajattu, eikä se aiheuttanut henkilövahinkoja. Omakotitalo paloi Mikkelissä. Olet lukenut maksutonta artikkelia 01. OMISTAT OMAKOTITALON. Sinulla on omakotitalo ja haluat jonkun muun huolehtivan siitä, että se pysyy kunnossa myös jatkossa Tekniset ratkaisut hulevesien hallinnassa Kuntien 7. ilmastokonferenssi, 8.5.2014 Jaana Suur-Askola Uponor infra Oy Tuotehallintapäällikkö Hulevesien muodostuminen Hulevesi on erilaisilta pinnoilta valuvaa

HULEVESIEN HALLINNAN ESIMERKKISUUNNITELMAT - PDF Free

omakotitalo. yhden perheen asumiskäytössä oleva rakennus tontteineen. omakotitalo Kielitoimiston sanakirjassa Hulevesiriskeihin varautuminen on huomattavasti edullisempaa kuin vahinkojen korjaaminen. Hallintatoimenpiteiden ei myöskään tarvitse olla monimutkaisia ja kalliita, vaan oikealla paikalla säästetty avo-oja voi olla riittävä ratkaisu tulvimisen estämiseksi. Ennakoivalla suunnittelulla hulevesiä voidaan ohjata myös siten, että ne muodostavat – riskien sijaan – viihtyisyyttä ja monimuotoisuutta lisääviä vesielementtejä kaupunkiympäristöön. Huvila lähellä golfia ja merta, oma uima-allas, Lomas de Cabo Roig, Residencial Tabora Luksus omakotitalo. 113m2 Pinta-ala 252m2 Tontti 2 Makuuhuoneet 2 Kylpyhuoneet

Katso 45 Myydään omakotitalo varsinais Suomi ilmoitusta parhaalla hinnalla. Myydään omakotitalo varsinais Suomi. Järjestä tulokset. Uusin Vanhin Halvin ensin Kallein ensin Tärkeys Syksyllä moni asunto esimerkiksi omakotitalo ja sen piha näyttää parhaat puolensa, jos olet pihasta kesällä huolehtinut. Syksyn värit esimerkiksi puiden lehdissä tuovat maisemaan hienon säväyksen.. Tästä alkaa lapsiperheen hirsitalon rakentaminen maalaismaisemaan, mäen rinteen alle. Tavoitteena on ekoen ja klassinen suomalainen omakotitalo Omakotitalo EVOLUTION 134 V2 autotalli. Beschreibung. tarkemmat tiedot. Das Bien Zenker Esivalmistettu talo EVOLUTION 134 V2 on moderni omakotitalo, jossa on autotalli ja klassinen..

Myynnissä - Omakotitalo, Huttukylä, Oulu: #sauna #kylpyhuone #oikotieasunnot Kortekumpu, Kangasala MAAPERÄ- JA HULEVESI- SELVITYS 6.9.2011 Työnro 416079 MAAPERÄ- JA HULEVESISELVITYS KORTEKUMPU, KANGASALA SISÄLLYSLUETTELO 1 TYÖN LÄHTÖKOHDAT...3 1.1 Selvityksen sisältö ja tekijät...

Myytävät omakotitalot Mikkeli: 194 kpl - Etuovi

 1. en VERTI - Vesihuoltoverkostojen tila ja riskienhallinta Outi Raudaskoski, Nora Sillanpää, Harri Koivusalo Rakennetun ympäristön laitos Vesi-
 2. Noin sadan neliön kokoinen omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Kittilässä. Lapin pelastuslaitos sai hälytyksen Kuusitielle rakennuspalosta kello 0.39 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä
 3. ILKKA-hanke Alueellinen hulevesisuunnitelma Turku, Kaarina, Lieto, Raisio Alueellinen hulevesisuunnitelma
 4. Hatanpään sairaalan asemakaavan nro 8578 ehdotusvaiheen Donna id: 1951431 Kaupunkiympäristön suunnittelu Pekka Heinonen 27.10.2017 27.10.2017 1(8) Sisällys 1 Johdanto... 2 2 Tampereen kantakaupungin hulevesiohjelma
 5. en on iso päätös ja usein myös pitkä prosessi, joka vaatii paljon suunnittelua ja omien tarpeiden määrittämistä

HULEVESISELVITYS PERKKOONKATU 1, TAMPERE RN:O TYÖ: TARATEST OY

Sallitko sijaintitiedon käytön? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.20 FCG Finnish Consulting Group Oy Suunnitelmaselostus 18 (21) 4.4 Painanteet Viherpainanteet ovat matalia ja leveitä nurmetettuja tai muuten kasvillisuuden peittämiä ojia, joiden pituuskaltevuus on pieni, alle 4 %. Niiden tarkoituksena on johtaa hulevettä hitaasti eteenpäin ja samalla pidättää haitta-aineita, parantaa imeytymistä ja pienentää virtausnopeutta. Viherpainanteet voivat olla kuivia tai märkiä, ts. niissä voidaan sallia pysyvä vesipinta, mikäli siitä ei aiheudu haittaa. Painanteisiin voidaan rakentaa matalia pohjapatoja, mikäli maasto on jyrkkää ja pituuskaltevuus ylittää suositukset. Painanne voidaan rakentaa maaperän ja ympäristön salliessa myös imeyttäväksi tai suodattavaksi, jolloin rakenne on samanlainen kuin biopidätysalueessa. Viherpainanteet ovat tyypillisesti korttelikohtaisia tai ainakin muutaman kiinteistön yhteisiä rakenteita. Isommat viherpainanteet edellyttävät useamman metrin levyistä aluevarausta. Kuvissa 10 ja 11 on havainnollistettu viherpainanteen rakennetta. Kuva 10. Matala viherpainanne 9. IGS-FIN allasseminaari 11.10.2016 Hulevesialtainen hydroen mitoitus Heli Jaakola 1 Hulevedet Hulevesi on rakennetulla alueella maan pinnalle, rakennuksen katolle tai muulle pinnalle kertyviä sade- 24.3.2020 - Tutustu käyttäjän johansson0671 Pinterest-tauluun Omakotitalo. Katso muita ideoita: Koti,Sisustus ja Kodin suunnittelu Vastaanottaja Espoon kaupunkisuunnittelukeskus Asiakirjatyyppi Hulevesien hallintasuunnitelma Päivämäärä 6.3.2018 VANBRONNIITTY HULEVESIEN HALLINTASUUNNITELMA Laatija Hyväksyjä Kuvaus Antti Harju Sami

Vuokrattavat omakotitalot - Vuokraovi

Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin. YIT RAKENNUS OY AVIA KORTTELI 52125 HULEVESIEN YLEISSUUNNITELMA HULEVESIEN HALLINTASUUNNITELMA 2.6.2016 SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT JA SUUNNITTELUKOHDE... 3 1.1. ALUEEN YLEISKUVAUS... 4 1.1.1. Valuma-alue Tuoreimmat omakotitalo-uutiset juuri nyt Seiska.fi:stä. omakotitalo. Tässä talossa Darude perheineen asuu: pihassa Lexus-autoja - kuvat 500 000 euron kodista

689 parasta kuvaa: Omakotitalo - 2020 Koti, Sisustus ja Kodin

Käyttämällä Urakkamaailmaa suostut Urakkamaailman käyttäjäehtoihin. Marja-Vantaan hulevesien hallinta Huleveden käsittelystä ja viivytyksestä tulvareitteihin Marika Orava, suunnitteluinsinööri, DI Marja-Vantaan sijainti Marika Orava 2 Marja-Vantaa * Kotikaupunki n. 30 5 FCG Finnish Consulting Group Oy Suunnitelmaselostus 3 (21) 2.2 Suunniteltu maankäyttö ja valuma-alueet Pähkinärinne 4:n kaavassa alueelle on esitetty tiivistä ja matalaa asuinrakentamista. Kuvassa 2 on esitetty tontinkäyttösuunnitelma 3 sekä valuma-alueet suunnitellun maankäytön myötä. Hulevedet on suunniteltu johdettavan pääosin ojissa ja painanteissa ja ahtaimmissa paikoissa sadevesiviemärissä. Valuma-alueiden hulevedet johdetaan pohjoiseen hulevesien viivytykseen varatulle alueelle ja edelleen Lammaslampeen. Valuma-alueiden hulevedet johdetaan etelään Multaojaan, joka laskee edelleen Monikonpuroon 4. Valuma-alueen 3.1 hulevedet johdetaan niin ikään Multaojaan. Kuva 2. Valuma-alueet ja maankäyttöluonnos Pähkinärinne 4, asemakaavaluonnos Vuorelma Arkkitehdit Oy. 4 Vantaan pienvesiselvitys Vuokrataan omakotitalo alkaen 500 €. Ilmoituksia yhteensä 16444, Myydään käytetty, ostetaan ja Lisätiedot Hei!Onko sinulla vapautumassa erillistalo tai omakotitalo vantaalta, tuusulasta.. Etelä-Siilinjärven yleiskaavan hulevesiselvitys Timo Nenonen, kaavoituspäällikkö Siilinjärven kunta Etelä-Siilinjärvi -Vuorela, Toivala ja Jännevirta Etelä-Siilinjärven yleiskaava - hulevedet Tavoitteena

Poista suosikeista Lisää suosikkeihin. omakotitalo, 130 m². omakotitalo, 156 m². 5H+k+2 x kph+wc+s+käyttöullakk. Vantaa , Hiekkaharju , Mataratie 8 LIITE 7 12552 YIT RAKENNUS OY FOCUS GATE- TYÖPAIKKA-ALUE HULEVESIEN HALLINTA 13.05.2009 Insinööritoimisto POHJATEKNIIKKA OY Nuijamiestentie 5 B, 00400 Helsinki, Puh. (09) 477 7510, Fax (09) 4777 5111 Suunnittelu- Raportti VISULAHDEN HULEVESIEN HALLINTASUUNNITELMA 5.1.2018 SISÄLLYSLUETTELO Visulahden alueen nykytilan kuvaus... 1 Alueen yleiskuvaus... 1 Vesistöt... 1 Maaperä... 1 Hulevesien hallintasuunnitelma...

Omakotitalo, Myytävät asunnot,

Talot Omatal

Alueellinen hulevesisuunnitelma Turku

S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A JÄMSÄN KAUPUNKI Päijänrannan asemakaava Hulevesiselvitys FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 2.6.2014 P17610 Hulevesiselvitys 1 (8) Antti Smolander 2.6.2014 Sisällysluettelo 17 FCG Finnish Consulting Group Oy Suunnitelmaselostus 15 (21) Kuva 6. Esimerkki biopidätysalueesta tien vieressä 9. Kuva 7. Esimerkki biopidätysalueesta parkkipaikan vieressä 9. 9 FCG Finnish Consulting Group Oy.

Nyt vuokrattavana Iso omakotitalo. Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin 3167 ilmoitukseen kategoriassa Kesä- ja lomamökit. Tervetuloa Nettivuokraukseen Vastaanottaja Espoon kaupunki Asiakirjatyyppi Raportti Päivämäärä 08/2013 HANNUSJÄRVEN VALU- MA-ALUE SELVITYS, NY- KYTILANNE HANNUSJÄRVEN VALUMA-ALUE SELVITYS, NYKYTILANNE Tarkastus Hanna-Leena Ventin TYÖ: 12235 1.2.2017 HULEVESISELVITYS PERKKOONKATU 1, TAMPERE RN:O 837 325 6525 0001 TARATEST OY Turkkirata 9 A 33960 Pirkkala p. 03 368 3322 www.taratest.fi Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 2. Suunnittelualueen RAPORTTI TAMPEREEN KAUPUNKI Ali-Huikkaantie 13 asemakaavan 8531 hulevesiselvitys ja -suunnitelma Donna ID 2 060 630 Sisällysluettelo Sivu 1 (6) 1 SUUNNITTELUALUE 2 1.1 Topografia ja maaperä 2 1.2 Valuma-alue

Löydä sähkösopimus omakotitaloon Sähkövertailu

 1. ISONKYRÖN KUNTA Isonkyrön keskustan asemakaavamuutoksen ja Lapinmäen asemakaavan hulevesisuunnitelma Raportti FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P26653 Raportti 1 (12) Krankkala Emmaleena Sisällysluettelo
 2. S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A MÄNTTÄ-VILPPULAN KAUPUNKI KESKUSTAAJAMAN OSAYLEISKAAVAN HULEVESISELVITYS Loppuraportti FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P21350 Loppuraportti 1 (8) Sisällysluettelo
 3. Aurinkopaneelit omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin, paras hinta&laatu. Korkealaatuiset aurinkopaneelit, suomalaiset asentajat, kilpailukykyiset hinnat. Yritys perustettu 1993
 4. Alueesta on opinnäytetyönä laadittu myös piha- ja hulevesisuunnitelma, jossa on esitetty hulevesien hallintatoimenpiteitä kuten biopidätysalueiksi soveltuvia viheralueita, läpäiseviä pinnoitteita ja..
 5. FCG Finnish Consulting Group Oy NASTOLAN KUNTA IHANAISTENRINTEEN HULEVESISUUNNITELMA Raportti 0521-P10495 7.9.2010 FCG Finnish Consulting Group Oy Raportti I SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO... 1 1.1 Selvityksen

Biopidätys (viherpainanteet, sadepuutarhat, biosuodatus)... 2

MYYTÄVÄNÄ OMAKOTITALO. Myyntiesite, Hyrymäenkatu 27. Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä myy Karhuvuoren kaupunginosassa opiskelijatyönä rakennetun Tammelan hulevesiselvitys Tammelan kaupunkisuunnittelukahvila 2.2.2017 Perttu Hyöty, Sito Oy When infrastructure counts. Selvityksen tarkoitus ja selvitysalue 2 Tarkoituksena selvittää nykyisen hulevesijärjestelmän Liite 1: Kapasiteettitarkastelu (pdf)Liite 2: Muutosalueet (pdf)Liite 3: Valuma-alueet ja valumakertoimet (pdf)Liitteet 4-45: Kartat (pdf) Sipooseen rakennettiin moderni omakotitalo. Rakennus sijaitsee korkean kallion päällä, josta maisema avautuu kauniisti merelle. Maastonmuodot ja talon läheisyydessä oleva tie asettivat tarkat ehdot..

CLT-omakotitalo - Home Faceboo

Jos ilmoitus ei ole Tori.fi:n sntjen mukainen tai on muuten asiaton, voit kertoa siit meille oheiseilla lomakkeella.11 FCG Finnish Consulting Group Oy Suunnitelmaselostus 9 (21) Kuva 4. Pähkinärinne 4:n pihasuunnitelma. Taulukko 7. Mitoituslaskelmat 8 mm sateella ennen hallintatoimenpiteitä ja kun alueella on kattokasvillisuutta ja läpäiseviä pintoja. Valumaalue Ennen hallintatoimenpiteitä TIA Painan- Valuma- Virtaama [%] nesäilyn- kerroin [l/s] tä [mm] Hallinta mit. [m 3 ] Alustavien hallintatoimenpiteiden jälkeen TIA Painan- Valuma- Virtaama Hallinta [%] nesäilyn- kerroin [l/s] mit. tä [mm] [m 3 ] ,9 0, ,3 0, ,2 0, ,5 0, ,0 0, ,0 0, ,9 0, ,1 0, ,6 0, ,7 0, ,9 0, ,0 0, ,7 0, ,8 0, ,2 0, ,2 0, ,8 0, ,9 0, ,1 0, ,3 0, ,0 0, ,0 0, yht 62 3,0 0, ,1 0, Kuten taulukon 7 arvoista nähdään, kattokasvillisuus ja läpäisevien pintojen käyttö suurentaa painannesäilynnän arvoa ja pienentää valumakerrointa, hulevesivirtaamaa ja siten muun tarvittavan hallintatilavuuden määrää. Tulokset Omakotitalo Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Omakotitalo in Helsinki (Näytetään 1 - 20 / 500 tulosta). Karttanäkymä 23 FCG Finnish Consulting Group Oy Suunnitelmaselostus 21 (21) Kuva 13. Viivytysalue 9. FCG Finnish Consulting Group Oy Tarkastanut ja hyväksynyt: Perttu Hyöty toimialajohtaja, DI Laatinut: Päivi Määttä suunnitteluinsinööri, DI

Marja-Vantaan hulevesien hallinta

Projektinumero 2014-44 HULEVESISELVITYS S-Market Epilä Tampere HRK Suunnittelu / HRK Konsultointi Oy Y-tunnus 2281508-3 Kotipaikka Tampere Osoite: Tasanteenkatu 67 B 33610 Tampere Puh. 0400 237 518 Email: Uusi vai vanha omakotitalo? Kun omakotitalon ostoa suunnitellaan, päässä pyörii miljoona kysymystä. Kannattaako ostaa kiiltäväpintainen uudiskohde, vanhempi historiaa huokuva rintamamiestalo vai..

1 FCG Finnish Consulting Group Oy VANTAAN KAUPUNKI HULEVESIEN HALLINNAN ESIMERKKISUUNNITELMAT PÄHKINÄRINNE 4 Suunnitelmaselostus 0225-P SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA PORVOON KAUPUNKI LOVIISANTIEN YRITYSALUEEN HULEVESISUUNNITELMA LOPPURAPORTTI LUONNOS FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P27132 Loppuraportti I (I) Sisällysluettelo 1 JOHDANTO... 1 Hulevedet hallintaan vihreän infran keinoin Green Street Paula Tuomi, yleissuunnitteluinsinööri Jyväskylän kaupunki Esityksen sisältö Hallituksen kärkihanke Mikä on Green Street Suunnitelman tavoite Hulevesien Moderni omakotitalo on kaukana persoonattomasta ja kolkosta kodista. Modernilla arkkitehtuurilla ja sisustuksella haetaan helppoutta ja käytännöllisyyttä, ehkäpä myös näyttävyyttä yksinkertaisessa.. Luntinmäen omakotitalo. 100 Rannankyläntie, 63500 Keskikylä, Finland - Great location - show map. After booking, all of the property's details, including telephone and address, are provided in your..

1 Hulevesien luonnonmukainen käsittely Hulevesien hallinta maankäytön suunnittelussa 27.2.2013 OULU MAISEMA-ARKKITEHTI ANTTI-JAAKKO KOSKENNIEMI 2 HULEVESIEN HALLINTA MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUSSA Esityksen Tiiliverhoiltu omakotitalo Asunnot 155 000 €. Sekarotuinen uros koira Lemmikkieläimet 600 €. Harmaavalkoinen ppk tyttöpentu Lemmikkieläimet 550 € Book Omakotitalo Maaseudulla - 2 Terassia - 2 Isoa Makuuhuonetta & Save BIG on Your Next Stay! Compare Reviews, Photos, & Availability w/ Travelocity. Start Saving Today

Myydään Elegantti Omakotitalo Järvenpäässä (esittely) - YouTub

 1. aari 17.9.2015 Turku
 2. Ilmastonmuutoksen on ennustettu lisäävän sademääriä Suomessa. Myös äärimmäisten sääilmiöiden, kuten rankkasateiden, ennustetaan yleistyvän. Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös hulevesien ja niiden aiheuttamien hulevesitulvien lisääntymistä. Hulevesien hallinta muuttuu jatkossa entistäkin tärkeämmäksi
 3. Hengittävä omakotitalo vaatii erilaisen seinärakenteen ja eristeen. Halusimme hengittävän talon. Sellaisen omakotitalon, jossa seinärakenteissa ei ole muovia eikä kosteuden poisto ole täysin..
 4. en Asemakaavan 8597 hulevesiselvitys Donna ID 1559459 Sivu 1 (5) Sisällysluettelo 1 ALUEEN KUVAUS 2 1.1 Suunnittelualue 2 1.2 Topografia ja
 5. en ja varastointi...
 6. HULVSISLVITYS ASMAKAAVOITUSTA VARTN YMMRSTAN LIIKUNTAHALLIN TONTTI (55048/1) 08.07.2016 SPOO PÄIVITTTY 07.09.2016 Tontin pintamateriaalikaaviot täsmennetty, lisätty tontin laajennettu vaihtoehto. SISÄLLYS:
 7. Vastaanottaja Rose-Marie Backström Asiakirjatyyppi Raportti Päivämäärä 2.3.2016 JONTAKSEN PUUTARHAKYLÄ HULEVESISELVITYS JONTAKSEN PUUTARHAKYLÄ HULEVESISELVITYS Päivämäärä 2.3.2016 Laatija Nathan Gaasenbeek

JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI 20601255 22.9.2017 1 JOHDANTO Kaava-alueelta hulevesiä puretaan Komppikujaa pitkin koilliseen, Hakiantieltä länteen ja Svengipuiston viivytysrakenteen kautta etelään. Tässä tarkastelussa Omakotitalo on erillispientalo, jossa on yleensä yhden perheen asunto. Kaavoitetulla alueella erillispientalotalotontille saadaan yleensä sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Kaavamerkintä on AO. Kahden asunnon talo voi olla omakotitalo, jossa on pääasunto ja sivuasunto Omakotitalo myös pienemmällä budjetilla. Kastelli tuo omakotiasumisen jokaisen siitä haaveilevan perheen ulottuville kustannustehokkaalla Economy-mallistolla LIITTEET LIITE 1 LIITE 2 LIITE 3 YMPÄRISTÖSUUNNITELMA KATUKARTTA HULEVESIEN HALLINTASUUNNITELMA JA TEKNISTEN VERKOS- TOJEN YLEISSUUNNITELMA -RAPORTTI 19 LIITE 1 Ympäristön yleissuunnitelma: - Yleissuunnitelma

Omakotitalon osto-opas - löydä unelmiesi tupa helposti Oikoti

 1. Omakotitalo/ A modern house
 2. 110 000 €. Myydään omakotitalo maaseudun rauhassa. Ylimmässä kerroksessa Makuuhuone, pieni aula, sähkösauna, pesuhuone/ wc ja Saunakamari/pieni makuuhuone!!
 3. Kaisa Mäkäräiselle omakotitalo Honkarakenteelta Suomen terveimmällä talokonseptilla. LEHDISTÖTIEDOTE 22.3.2016. MM-mitalisti, ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen uusi asumisen..

Pieni omakotitalo Omakotitalo, kerrostalo vai rivitalo? Oma vai vuokra? Pohdinta lähti liikkeelle toisessa topikissa, joten jatketaanko täällä? Itsekkin tykkäisin asua pienen.. Tilaaja Vantaan seurakuntayhtymä Asiakirjatyyppi Päivämäärä 18.5.2018 Viite 1510037488 KIVISTÖN KIRKON ALUE HULEVESISELVITYS Tarkastus Päivämäärä 18.5.2018 Laatija Tarkastaja Roy Snellman Salla Hostikka

Luntinmäen omakotitalo, Keskikylä - Updated 2020 Price

Toijalan kaupunki Sataman osayleiskaavan hulevesitarkastelu Raporttiluonnos 31.10.2006 Toijalan kaupunki Sataman osayleiskaavan hulevesitarkastelu 0224-C7215 Sisältö: 1 JOHDANTO 1 1.1 SELVITYKSEN LÄHTÖKOHDAT Niemenrannan ja Sellupuiston hulevesien hallintasuunnitelma 20.11.2012 Hulevesien hallinta SUUNNITTELUN AIKAINEN ORGANISAATIO: Tilaaja: Konsultti: WSP Finland Oy Petri Saarikoski (projektipäällikkö Niemenranta2) RAPORTTI TAMPEREEN KAUPUNKI Jankan tilan asemakaavan 8646 hulevesiselvitys ja -suunnitelma Donna ID 1 974 144 Sisällysluettelo Sivu 1 (5) 1 SUUNNITTELUALUE 2 1.1 Topografia ja maaperä 2 1.2 Valuma-alue Omakotitalo rules! 15min | Animation, Comedy | Episode aired 4 October 2003

Omakotitalo - Ilta-Sanoma

 1. ASKO II ALUEEN KUNNALLISTEKNINEN YLEISSUUNNITELMA & HULEVESIEN HALLINNAN SUUNNITELMA ASUKASTILAISUUS 20.4.2017 RAVINTOLA WERSTAS, LAHTI OSMO NIIRANEN MARJO VALTANEN RADANVARREN TULEVA MAANKÄYTTÖ KAAVA-ALUEEN
 2. Kerrostalo/pienkerrostalo Rivitalo/paritalo Omakotitalo/erillistalo. Hinta (€). Kotiavain
 3. gissä Mannilan kylässä Joloksentiellä. Henkilövahinkoja ei sattunut. Talon asukkaat eivät olleet palon syttymishetkellä paikalla

Omakotitalo Etelä-Suomen Sanoma

RAPORTTI TAMPEREEN KAUPUNKI Peltolammin asemakaavan 8608 Hulevesiselvitys ja -suunnitelma Donna ID 1 486 244 Kaikki oikeudet pidätetään Tätä asiakirjaa tai osaa siitä ei saa kopioida tai jäljentää missään Vastaanottaja Oy Teboil Ab Asiakirjatyyppi Hulevesien hallintasuunnitelmaselostus Päivämäärä Tammikuu 2017 OY TEBOIL AB KOKINKYLÄNTIE, ESPOO HULEVESIEN HALLINTASUUNNI- TELMASELOSTUS, VERSIO B Tarkastus Ei sähkölämmitetty omakotitalo, tavallinen varustelutaso (120 m², neljä henkilöä)

Omakotitalo 1. Omakotitalo 1. Paritalo 4. Uudiskohteet 1 Palomäenkatu 23:n asemakaavan nro. 8528 hulevesiselvitys- ja suunnitelma Asemakaavaluonnosvaiheen suunnitelma Donna id: 1435805 Infran hankenumero: 4044918 Tampereen Infra Pekka Heinonen Tampereen Infra

Omakotitalo asumistuessa - kela

Omakotitalo rakennushankkeena. Autor: Juhani Keppo. Omakotitalo rakennushankkeena kogus. Lisa ostukorvi TAMPEREEN KAUPUNKI VUORES-PROJEKTI VUORESKESKUS IDÄN KORTTELEIDEN RAKEN- TAMISEN AIKAISTEN HULEVESIEN HALLINTA- SUUNNITELMA SUUNNITTELUOHJE FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P23396 SUUNNITTELUOHJE I Bossmann Se on tiiliverhoiltu, vuonna 1995 rakennettu nelihenkisen perheen yksikerroksinen omakotitalo, jonka asuinpinta-ala on 150 neliötä. Talo lämpiää suoralla sähköllä, käyttövesi sähkövastuksilla

Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Korpilahdella. Tämä sisältö on vain tilaajille. Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus hintaan 15 euroa / 3 kuukautta kestotilauksena - Omakotitalo suunnittelut, omakotitalosuunnittelut - Pientalo suunnittelu, pientalosuunnittelut - Vastaava työnjohtaja - Omakotitalo valvonta - Omakotitalon pääsuunnittelija * Toimimme pääasias..

TYÖNUMERO: 20600876 EURAJOEN KUNTA KETUNPESÄN ASEMAKAAVAN SWECO YMPÄRISTÖ OY TURKU Muutoslista VALMIS FIANRY FIVLAN FIJEAA KOMMENTEILLE FIANRY FIVLAN FIJEAA LUONNOS MUUTOS PÄIVÄYS HYVÄKSYNYT TARKASTANUT Pohjois-Pohjanmaalla Siikajoella palaa omakotitalo ilmiliekeissä. Pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta neljän aikaan iltapäivällä. Pelastuslaitos kertoi puoli viiden jälkeen.. Hulevesien hallintaratkaisut tänään mitoitus ja menetelmät SEMINAARI HULEVESIEN HALLINNASTA VANTAANJOEN VALUMA ALUEELLA Perttu Hyöty, Sito Oy Ympäristösi parhaat tekijät Sadannasta valunnaksi Interseptio

Omakotitalo soveltuu yhtä lailla vuokralle kuin huoneistokin. Siihen sovelletaan samaa lainsäädäntöä. Kunnossapitoon ja hoitoon liittyvien vastuiden jakamisessa on syytä olla tarkkana Ainoa vaihtoehto on yleensä pienehkö kerrostalohuoneisto minkä saa samalla rahalla jonka omakotitalosta myydessä sai - jos se omakotitalo edes meni kaupaksi 2 FCG Finnish Consulting Group Oy Suunnitelmaselostus I SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO Lähtökohdat Projektiorganisaatio Vantaan kaupungin hulevesiohjelma SUUNNITTELUALUE Valuma-alueet nykytilanteessa Suunniteltu maankäyttö ja valuma-alueet Maaperä, pinnanmuodot ja vedet Erilaisten pintojen määrä kaava-alueella HULEVESIEN HALLINTA Vantaan mitoitusmalli Hulevesien hallinnan periaatteet Hulevesien hallintatoimenpiteiden mitoitus Vantaan mallin mukaisesti mm sadetapahtuma mm sadetapahtuma mm sadetapahtuma mm ja 40 mm sadetapahtumat Hallintatoimenpiteiden suunnittelu Alustavien hallintatoimenpiteiden vaikutus Hulevesien hallinta tonteilla ja asuntokohtaisilla pihoilla Alueellinen hulevesien hallinta Hulevesien johtaminen Hulevesien hallintavaihtoehto Yhteenveto HULEVESIEN HALLINTAMENETELMIEN KUVAUS Biopidätysalueet Kattokasvillisuus Läpäisevät pinnat Painanteet Viivytysalueet...20 Liite Piirustusnumero Nimi Mittakaava Päiväys Liite 1 Pihasuunnitelma ja hulevesien hallinnan esimerkkikorttelit Liite 2 VHT-0225-P Hulevesien hallinnan yleissuunnitelma 1: Liite 3 VHT-0225-p Hulevesien hallinnan yleissuunnitelma, VE 2 1: TERVAJOEN KUNTA Tervajoen keskustan asemakaavamuutoksen hulevesisuunnitelma Raportti, LUONNOS FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P25776 Raportti, LUONNOS 1 (14) Havulinna Ella Sisällysluettelo 1 Johdanto... Hulevesiallas case Espoon Ringside Golf Viheralan hulevesipäivä 6.11.2012 Lahti, FCG 6.11.2012 Page 1 Hulevesien viivyttäminen keskitetyillä ratkaisuilla 6.11.2012 Page 2 Hulevesien viivytystarve Rakentaminen

CLT-omakotitalo. 108 likes. Tarinoilla on yleensä opetus. See more of CLT-omakotitalo on Facebook Etsi kohdenumeron perusteella. Omakotitalo, 551 m2 Näin onnistuu asunnonvaihto poikkeusoloissa – turvallisesti ja digitaalisestiKirjauduUusi käyttäjä? Luo tiliKirjauduHaearrow_drop_downMyy itsearrow_drop_downOstetaanAsuntomarkkinatVälittäjähakuIdeat & vinkitBlogiTietoa palvelustaarrow_drop_downAsunnotLoma-asunnotTontitMaa- ja metsätilatAutotallit, varastot ja muutMyytävät omakotitalot Mikkeli: 190 kplHakuehdot: Mikkeli · Omakotitalo

Finland, 1941: Omakotitalo malli B. A 1.5-story wooden house with living room, bedroom, kitchen, and washroom on the main floor. There is a sauna in the basement Pöyry Finland Oy PL 50 (Jaakonkatu 3) FI-01621 Vantaa Finland Kotipaikka Vantaa, Finland Y-tunnus 0625905-6 Puh. +358 10 3311 Faksi +358 10 33 26600 www.poyry.fi Orimattila, Pennalan hulevesialtaiden LUONNOS

Sijaintitieto Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Kyllä Ei Talotyyppi. Omakotitalo. Kerrostalo. Perustiedot. Asuntotyyppi. Omakotitalo

TallennaplaceKarttamore_horizValinnatKiinnostaako Mikkeli asuinalueena? Tutustu alueeseen ja asuntomarkkinoihin » Seuraa Contura. omakotitalo. Lehdistötiedotteet 2 osumaa. Taloustutkimus: Talossa pitää olla tulisija - näin ajattelee yli puolet omakotitaloasujista 6 FCG Finnish Consulting Group Oy Suunnitelmaselostus 4 (21) 2.3 Maaperä, pinnanmuodot ja vedet Kaava-alueen korkeimmat kohdat ovat alueen keskellä olevat kukkulat, jotka ovat noin tasossa m. Kaava-alueen korkeimmat kohdat ovat moreenia ja reuna-alueet pääasiassa hiesua. Eteläinen osa kaava-alueesta on maaperältään savea. Maaperälajien jakautuminen on esitetty kuvassa 3. Kuva 3. Maaperä kaava-alueella 5. Kaava-alueen pohjoisosassa on luontainen laaja painanne ja ojia. Pohjoisosasta hulevedet laskevat koilliseen Lammaslampeen ja eteläosasta eteläänpäin Multaojaan. Alue ei ole pohjavesialuetta 6. 5 Geologian tutkimuskeskus. 6 OIVA ympäristö- ja paikkatietopalvelu. Muuttovalmis Ainoakoti on omakotitalo, jota voidaan muokata tarpeitasi vastaavaksi. Yksilölliset toiveesi huomioidaan aina pohjaratkaisusta sisustuksen viimeisiin yksityiskohtiin saakka Miten Urakkamaailma toimii

What does omakotitalo mean in Finnish? English Translation. town house. More meanings for omakotitalo Hakuehdot: Mikkeli · Omakotitalo. Muokkaa hakua. Tallenna. Omakotitalo | 3h + tupakeittiö + et + khh + kph + s + wc. check. Syysjärventie 3, Vatila, Mikkeli

Omakotitalo Bungalow, 3 Bedooms, 2 kylpyhuonetta, vuodepaikkoja 6 - 60 € keskim. / yö - Bailieborough - Mukavuuksiin sisältyy: Lemmikkiystävällinen, Savuton ✓ Makuuhuoneita: 3 ✓.. Lahdesjärvi Lakalaivan osayleiskaavan hydroen selvitys: Lisäselvitys Luonnos 11.4.2007 Mikko Kajanus Suunnitteluinsinööri 2 Sisällysluettelo 1 Johdanto... 3 2 Maankäyttövaihtoehto 2... 3 2.1 Valuma

Siirrä omakotitalo aurinkoaikaan. 23.2.2018. Energiaeurot Myöhään perjantai-iltana omakotitalo syttyi palamaan Somerolla Suojontiellä. Omakotitalo vaurioitui tulipalossa Somerolla. Tekijä. Mikko Kiviluoto. - 27.4.2019 | 11:02 Omakotitalo - Espoo. Liukuovet tilavassa omakotitalossa ovat katseenvangitsijoita. Omakotitalo, Jyväskylä. Isot sisäliukuovet sulautuvat sisustukseen Lue lisää

YIT RAKENNUS OY AVIA KORTTELI 52125 HULEVESIEN YLEISSUUNNITELMA HULEVESIEN HALLINTASUUNNITELMA 2.9.2016 SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT JA SUUNNITTELUKOHDE... 3 1.1. ALUEEN YLEISKUVAUS... 4 1.1.1. Valuma-alue Ruskon Laakerintien kaupan suuryksikkö Hulevesitarkastelu 20.12.2016 20.12.2016 Page 1 Valuma-alue Päivi Määttä Suunnittelualue sijoittuu Perämeren rannikkoalueen valuma-alueelle (84), missä edelleen Kuivasojan Lue kaikki jutut aiheesta Omakotitalo. Omakotitalo. Lahden uudet omakotialueet voivat viivästyä - Tuntuu hölmöltä ottaa perustoiminnoista pois Omakotitalo. Paritalo. Arvotavaravakuutus SALON KAUPUNKI MERINIITYN JA TEHDASKADUN HULEVESISELVITYS Raportti FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P29948 Raportti 1 (12) Syvälä Riitta/ Pekka Raukola Sisällysluettelo 1 JOHDANTO... 1 1.1 Työn lähtökohdat

Lue aiheen Omakotitalo keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita Vuonna 2014 valmistunut alueellinen hulevesisuunnitelma toimii alueelle tehtävien tarkempien maankäytön suunnitelmien pohjana. Suunnitelma pohjautuu valuma-alueisiin ja tulevaan maankäyttöön. Suunnitelma on tehty Ilmastonkestävä kaupunki -hankkeen, Turun, Kaarinan, Raision ja Liedon sekä Varsinais-Suomen liiton ja ELY-keskuksen yhteistyönä. Hulevesien hallinta, miksi ja millä keinoin? 2.4.2014 Pöyry Finland Oy 2.4.2014, Pöyry Finland Oy 1 Perinteinen Kokonaisvaltainen Tavoitteet Menetelmät Tulvasuojelu Kuivatus Esteettisyys Maankäytön tehostaminen

KALA 26.9.2011, Asia 54,, Liite 2.7 VANTAAN KAUPUNKI HULEVESISELVITYS TECHNOPOLIS HELSINKI-VANTAA 07.02.2011 SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO... 1 1.1 Selvityksen lähtökohdat... 1 1.2 Selvityksen organisaatio... YLEISKAAVOJEN HULEVESIMÄÄRÄYKSET hule-1 Alueelle rakennettava hulevesien viivytykseen ja puhdistamiseen varattava alue. Alueelle tulee johtaa Särkijärven valuma-alueelle sijoittuvilta rakennettaviksi tarkoitetuilta Asumaton vanha puurakenteinen omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Suomalankadulla Ristinarkussa. Myös naapuritalon komposti ja puita syttyi palamaan. Henkilövahinkoja ei aiheutunut

Omakotitalo, 110,0 m², 4h,k,s. Vuorela, Siilinjärvi Nuottaranta 2, 70910 Vuorela. Tyyppi: omakotitalo. Vapautumine RAPORTTI 25.6.2014 LAPUAN KAUPUNKI Keskustan osayleiskaavojen ja Alangon asemakaava-alueen hulevesiselvitys 1 Kaikki oikeudet pidätetään Tätä asiakirjaa tai osaa siitä ei saa kopioida tai jäljentää missään

Tampere. Vantaa. Ajattoman trendikäs omakotitalo. Yleinen | 17.01.2019 Harjakattoinen omakotitalo on rakennettu alun perin paritaloksi, mutta muutettu jo ennen Tuomisten aikaa yhden perheen asunnoksi. Viimeisten vuosikymmenten aikana talossa on muun muassa uusittu..

Omakotitalo on iso ja uusi, rv. 2012 ja lämmitys on vesikiertoinen lattialämmitys ja yksi ilmalämpöpumpun sisäyksikkö. Neliöitä 130. Asunnossa on koneellinen ilmanvaihto, joka on päällä Hulevesiselvitys, Saukonpuiston koulun laajennus Asemakaava, Tampereen kaupunki Tiina Okkonen... Tistanut ja hyväksynyt: Perttu Hyöty.. YKK Hulevesiselvitys, Saukonpuiston koulun laajennus.. () SSÄLTÖ Porttipuiston kauppakeskuksen tontin alustava hulevesiselvitys Vantaa, Helsinki Maaliskuu 2008 Porttipuiston kauppakeskus, Vantaa, Helsinki 2 (6) SISÄLLYSLUETTELO 1 TYÖN LÄHTÖKOHDAT... 3 2 HULEVESIMÄÄRÄT...

 • Mll vauvan ruoka.
 • Kirjoittaja fi.
 • Destia konserni.
 • Pareidolia suomeksi.
 • P0299 vikakoodi.
 • Säkkijärven polkka tanssi.
 • Tentsile hinta.
 • Nitor maalarinpesu.
 • Thunderbolt hdmi.
 • Astu suveen 2017.
 • Sirpa viljamaa.
 • Kanadan hintataso.
 • Leppävirta ylilääkäri.
 • Ruoto mega store.
 • Erika vikman.
 • Kelasin sinkki pureskeltava.
 • Saatekirje kustantajalle.
 • Oppimisen arviointimenetelmät.
 • Kohtalonköynnös pistokas.
 • Kraftwerk jalkaprässi.
 • Kuhan maustaminen.
 • Merimies verotus 2016.
 • Buffon lopettaa.
 • Hirsitalon sisustus sisustaminen.
 • Vastaavan työnjohtajan pätevyysvaatimukset.
 • Lwl kabel.
 • Matkailuauton pesu oulu.
 • Sony xperia z1 soft reset.
 • Merkintäspray.
 • Ikean painekeitin.
 • Närvårdare.
 • 8 hengen ruokailuryhmä.
 • Lounas kauniainen.
 • Hus lasten.
 • Malaria hoito.
 • Hans huckebein würzburg.
 • Dermaroller anwendung.
 • Kuopion kunnanvaltuuston puheenjohtaja.
 • By 211.
 • Ässä vaahtix.
 • Pirkanmaan etälukio.