Home

Suurin pyramidihuijaus

Kaiken yllä luetellun seurauksena Suomessa ja epäilemättä myös muissa jälkiteollisissa länsivaltioissa vallitsee uusfeodalismi, jossa tuloerot kasvavat jatkuvasti ja duunarin asema on olla kitisemättä mukana työelämässä juuri niin pitkään ja juuri siihen aikaan, kun sekä eliitti että merkittävimmät työnantajat katsovat tarpeelliseksi. Kun viimeinen käyttöpäivä lähestyy, laitetaan tavara kiertoon. Toisten mielestä nyt rakennettu historian suurin #pyramidihuijaus. #ilmastonmuutos on kuin #pyramidihuijaus, joka kerää myyntimiehiensä avulla hyväuskoiset hölmöt (#vihreät) yhteen ja saa.. Sen sijaan haluan avata ihmisten silmät eläkejärjestelmämme ongelmille. Mallimme on rakennettu erilaisten oletusten varaan, jotka eivät kestä väestörakenteen voimakasta elämistä, ilman merkittäviä oikeudenmukaisuus- ja kestävyysongelmia. Tämä oli artikkelini todellinen motiivi. :)

MOT selvitti virtuaalivaluutan pyramidihuijausta: ”Moni

SinäTuubaPaska - Suurin Pyramidihuijaus [REUP] - YouTub

Sinun tulee kirjautua sisään kirjoittaaksesi kommentin. Voit kirjautua myös Facebook-tunnuksellasi.Väitteesi: "tunnut vakavasti pohtivan vain yhtä vaihtoehtoa... ...missä jokainen joutuu säästämään oman eläkkeensä", on täysin perätön. Rahastoiva järjestelmä voidaan toteuttaa siten, että jokainen säästää omat eläkkeensä, tai siten kuten ehdotin, että jokainen ikäluokka säästää omat eläkkeensä. Kun tasausta tehdään ikäluokan sisällä, ei ole pelkoa siitä, että rahattomat tai pienituloiset jäisivät ilman eläkettä.Minusta on mielenkiintoista että Kokoomus on sitä mieltä ettei yhteiskunnan nykytilanteesta tule syyttää isoja ikäryhmiä. Mielenkiintoista siten että tässä kohden Kokoomus on aivan oikeassa: Asiasta tulee syyttää mm. Kokoomusta koska on omalta osaltaan johdatellut isot ikäluokat uskomaan omia yhteiskunnallisia linjanvetojaan jotka ovat johtaneet yhteiskunnan nykytilanteeseen. Asiasta kun ei vaan mitenkään voi syyttää esim. Piraattipuoluetta?Toivottavasti kuulemme aiheesta lisää. Myös lakisääteisten vakuutusjärjestelmien eli työtapaturmat ja liikenne suhteen.Kaikkein surullisinta on eliitin harjoittama joukkosuggestio ja liikkeelle laskema sosiaalinen paine, joka on saanut osan kansalaisista tukemaan avoimesti EU-federalismia käsittämättä sitä, millainen ohraleipä ottaa, kun valta lopullisesti keskitetään jonnekin toisaalle ja täysin omien kansallisten intressien vastaisesti. Edelleenkin valloilla on käsitys siitä, että suomalaisia on siunattu poikkeuksellisella herraonnella, jonka ansiosta maamme viisaat johtajat tietävät kaiken aina parhaiten.

Eläkeikä, tai eläkejärjestelmää edeltävä virkamiesten eläkeikä, on ollut 63 vuotta jo vuodesta 1866, vaikka vuosikymmenten aikana elinajanodote on lähes tuplaantunut. Ihmiset tulevat pian siis viettämään eläkeellä pidemmän aikaa kuin työurallaan. Näin ei voi jatkua, ainakaan nykyisellä väestöpohjalla. Eläkeiän korottaminen jo seuraavalla vaalikaudella siten, että se astuisi voimaan vielä suurten ikäluokkien ollessa työelämässä, on paitsi oikeudenmukaista, myös kohtuullista.Pyramidipelit leviävät nykyisin nopeasti internetin ja sähköpostin välityksellä. Silloin uhrin värvännyt ei välttämättä tunne uhriaan hyvin eivätkä ihmissuhteet ole yhtä suuressa vaarassa.

Monitasomarkkinoinnin tapaan toteutettuja pyramidihuijauksia sanotaan laissa pyramidipeleiksi. Hallituksen esityksessä ja uudessa rahankeräyslaissa puhutaan näistä pyramidipeleistä, jotka ovat laitonta rahankeräystä, mikä on toimeenpantu ketjukirjeeseen verrattavalla tavalla. En sano, että systeemimme on täydellinen ja ehkä tasapuolinen dialogi jakojärjstelmän ja rahastoivan järjestelmän välillä on tarpeen, jotta voidaan punnita kummankin hyviä ja huonoja puolia, sekä miten niissä tehdyt muutokset vaikuttavat yhteiskunnalliseen infrastruktuuriin.

Hallituksen esitys rahankeräyslaista HE 102/2005 ja monitasomarkkinointimuokkaa muokkaa wikitekstiä

Tätä tukeaksesi luot hyvin agressiiviseen tyyliin kuvan, että ei ole reilua, että joutusimme verorahoilla kustantamaan vanhempien sukupolvien eläkkeen. Luot kuvaa, kuin he olisivat jonkinlaisia hyväntekeväisyyden tavoittelijoita. Tarjoat tilalle eri vaihtoehtoja, mutta tunnut vakavasti pohtivan vain yhtä vaihtoehtoa. Mikä tietysti on tässä paasauksessa Yhdysvaltojen- systeemi missä jokainen joutuu säästämään oman eläkkeensä. Tässä yhteiskunnassa on tietysti varjopuolena se, että rahattomat vanhukset heitetään joskus yhteiskunnan ulkopuolelle. Millainen huijaus se on? Kiitän vielä artikkelinne motiivin selvennyksestä ja rahastojärjestelmän määritelmästänne, sekä esittämästänne kysymyksestä mikä tutki jakojärjestelmää että rahastojärjestelmää.

Korkein päätäntävalta säilyy yhä loitommalla kansasta. Paikallisdemokratiaa ajetaan alas yhä kiihtyvällä tahdilla. Koko kansallisvaltioperiaatetta pyritään romahduttamaan alati hehkutettavan globalisaation ja integroituvan unionin myötä, joka taas tietää sitä, että aiemmin yhtenäiset kansakunnat alkavat olla merkittävästi entisaikoja hajanaisempia.Aiemmin laittomasta rahankeräyksestä on Suomessa tuomittu World Games Inc.:n (WGI) nettipeliorganisaatioon vuosina 2002–2003 osallistuneita henkilöitä.[10] Tuomiot lievenivät Kouvolan hovioikeudessa ehdollisesta vankeusrangaistuksesta sakkoihin.[10] Puhut myös mustamaalaamasi "pyramidin" alasrepimisestä, periaatteessa eläkelaitos ei tietääkseni toimi mitenkään eri tavalla kuin muu suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan osa-alue. Onko siis poliittinen kunnianhimosi kansandustajana kumota nykyinen yhteiskunta?Wincapita on tehnyt pyramidihuijaukset tutuksi myös suomalaisille. Kohuotsikoiden jälkeen pyramidihuijauksen periaatteet tuntee suurin osa, joten vedän nyt hieman mutkia suoriksi ja vertaan suomalaisen eläkejärjestelmän ongelmia niihin.Eläkemaksuja joudutaan korottamaan tulevaisuudessa varmuudella. Mitä myöhemmin korotus tehdään, sitä suurempi se on. Jokainen meistä ymmärtää, että jos korotuksia lykätään riittävästi, lankeaa maksuvastuu puhtaasti pienemmille ikäluokille. On tietysti tärkeää pohtia myös, nostetaanko työntekijän vai työnantajan maksamia työeläkemaksuja.

”Suomessa yksityisille vakuutuslaitoksille on annettu merkittäviä sosiaaliturvan hoitotehtäviä.Jylppy-Gallerian videokonvertoinnissa on ollut ongelmia 27.1.2020 - 9.2.2020 välisenä aikana ja jonoja on päässyt syntymään. Vika on nyt korjattu ja jono alkaa purkautumaan pikkuhiljaa tulevina päivinä. LINKITETUSIVU Linkit -osio sisältää tuhansia linkkejä mielenkiintoisiin aiheisiin. pyramidihuijaus suomi > venäjä. pyramidihuijaus. финансовая пирами́да Pyramidihuijaus on laitonta rahankeräystä, joka toteutetaan ketjukirjeeseen tai verkostomarkkinointiin verrattavalla tavalla. Kolmas nimitys tai muoto pyramidihuijauksesta ovat Ponzi-huijaukset eli Ponzi-järjestelmät. Suomen rahankeräyslaissa mainitaan pyramidipeli, joka tarkoittaa samaa asiaa

Laillisen verkostomarkkinoinnin ja pyramidipelin välinen ero on osittain siinä, tuleeko järjestelmässä liikkuva raha ensisijaisesti osallistujilta itseltään (laiton pyramidipeli) vai tuotteiden ja palveluiden myymisestä verkoston ulkopuolisille asiakkaille (laillinen verkostomarkkinointiyritys). Suomen lakien ja asetusten mukaan rahankeräysrikokseksi riittää kuitenkin jo se, että vain osa kaupankäynnistä on ns. vastikkeetonta myyntiä eli kun tuotteita, koulutusta ja markkinointimateriaalia myydään reiluun ylihintaan, voidaan se tulkita rahankeräysrikokseksi vastikkeettoman osuuden eli ylihinnan osalta. Onko tämän johdosta kuitenkaan pakko nöyrtyä aivan kaikkeen, mitä unioni tuo tullessaan? Eurooppaan suuntautuva siirtolaisvirta pikemminkin saa vielä toistaiseksi kansallisesta suvereniteetistaan kiinnostuneita itäisen Euroopan kansallisvaltioita (nk. Visegrád-ryhmä) tiivistämään omia rivejään sen sijaan, että ne antautuisivat tulijoiden yhteisvastuullistamiseen siten kuin EU-komissio haluaa ja kuten Suomi on mallioppilaana tehnyt.Haluni ei ollut syyttää, ja jos oma retoriikkani oli liian kärkäs, suoristan asian nyt sanomalla, että asiatila ei ollut tarkoituksellisesti tämä. Esille tuomanne asia on toki tärkeä, mutta päähuomioni liittyi taaskin enemmän kirjoituksen retoriikkaan. Omasta mielestäni liian kärkäs, tunnepitoinen retoriikka poliittisissa asioissa vie huomion pois asian järkevästä ratkaisumallista. Syytit minua vanhempien sukupolvien työn ja lahjoituksen halvasta mustamaalaamisesta pyramidihuijaukseksi, mitä pidän nyt hieman epäloogisena. Et löydä kirjoituksestani kohtaa, jossa haukun koulutusjärjestelmäämme, infraamme tai terveydenhuoltoamme, jotka ainakin itse nostit vanhempien sukupolvien meriiteiksi.Niin ja tätä suurien ikäluokkin eläkkeelle siirtymistähän on jo puhuttu ja puhuttu esim. 10-vuotta sitten, mutta silti kaikista lupaukista huolimatta paperialalle ei ole vieläkään tuullut hirveä työvoimapulaa, eikä ainkaan Nokian Paperitehtaassa ollut 10-vuotta sitten kuin 20-30-vuotiaita duunareita.

Aiempi nimitys tälle pelille ovat olleet ”lentokonepeli” ja neljää tasoa on sanottu nimillä ”kapteeni, lentoperämies, miehistö ja matkustajat”. Nämä nimet kuvaavat pelaajan saavuttamaa hierarkkista tasoa pelissä. Toinen varhaisempi nimitys pelille oli ”päivälliskutsut”, missä kutsuttiin tasoja nimillä ”jälkiruoka, pääateria, lisukesalaatti ja alkupalat”. Jälkiruokaa nauttiva henkilö on ”puun latvassa”. Kolmas vaihtoehtoinen nimitys pelille oli ennen ”aarteenmetsästäjät”, missä käytettiin jalokivien luokittelun mukaisesti eri tasoilta sellaisia nimityksiä kuin ”rubiinit, safiirit, smaragdit, timantit” jne. Samoja nimityksiä on edelleen käytössä joissakin verkostomarkkinointipyramideissa. Nyt eläköityvät, sotien jälkeen syntyneet suuret ikäluokat, tulevat elämään eläkkeellä pidempään kuin yksikään ikäluokka ennen heitä. Toisin sanoen sen lisäksi, että heitä on ennätyspaljon, heidän eläkkeitään kustannetaan ennätyspitkään.Jos rahastojärjestelmä on sellainen, että jokainen ikäluokka säästää omat eläkkeensä, niin tarkoittaako tämä, että eläkemaksut kapsuloidaan muusta valtion pääomasta erilliseksi rahastoksi, joka käytetään tietyn sukupolven eläkkeiden maksamiseksi. Mistä alkaa jokainen sukupolvi, ja mihin se päättyy?

Pyramidihuijaus Uusi Suom

 1. Tämän kaavan mukaan kolme alimmaista tasoa menettävät rahansa, kun uusia osallistujia ei saada enää värvättyä ja järjestelmä lopulta romahtaa. Kuvittele pyramidikaaviota, jossa on osallistujia tasoa kohden seuraavasti: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64 ja näin loputtomiin. Kuva helpottaa havainnollistamaan asiaa. Korostettu osuus on samanlainen 15 henkilön ryhmä, jota yllä oleva diagrammi kuvasi.
 2. Maailman suurin pyramidihuijaus. Jaa
 3. Pyramidihuijaus on laitonta rahankeräystä, joka toteutetaan ketjukirjeeseen tai verkostomarkkinointiin verrattavalla tavalla. Kolmas nimitys tai muoto pyramidihuijauksesta ovat Ponzi-huijaukset eli Ponzi-järjestelmät. Suomen rahankeräyslaissa[1] mainitaan pyramidipeli, joka tarkoittaa samaa asiaa.
 4. isteri Petteri Orpon (kok) vankkumaton luottamus Euroopan unionin kaikkivoipaisuutta kohtaan liikkuu kerrassaan huikeissa magnitudeissa. Orpo sekä koko hallitus on valmis korottamaan Suomen EU-jäsenyyden mukana lankeavaa nettomaksuosuutta paitsi siksi, että näin tulee paikata Iso-Britannian herrakerhosta poistuttuaan jättämää vajetta, myös siksi, että Orpo uskoo jokaisen sisään maksetun euron tarkoittavan kymmenkertaisella voitto-osuudella jotain lisäarvoa takaisin päin.
 5. verkostoon liittyviltä keräyksen alkuunpanijoille ja aiem

Eli myöhemmin mukaan tulleet varmistavat aiemmin mukaan tulleiden eläkkeet omilla maksuillaan, olematta kuitenkaan varmoja siitä, tuleeko maksettu euro koskaan takaisin.Muun muassa näin kovaa tekstiä kirjoitti vakuutusalan ylin virkamies Helsingin Sanomissa 15.3.2011:

Pyramidipelin tavoin toimineita monitasomarkkinointiyrityksiämuokkaa muokkaa wikitekstiä

Avainsana: Pyramidihuijaus. Verkostomarkkinointi ja mehukapselit. E-kontakti.fi - Suomen suurin deittisivusto Mikäli tämä on osa hiljaa hivuttamisen strategiaa kohti EU-liittovaltiota, on se ainakin Suomessa purrut kuin häkä. SinäTuubaPaska - Suurin Pyramidihuijaus. DuckJohnn. Підписатися Miten kansalaisten tasapuolinen kohtelu taataan, kun työkyvyttömyyseläkeratkaisut ja muut sosiaaliturvaa koskevat päätökset tehdään hajautetussa järjestelmässä – yksityisissä vakuutuslaitoksissa?No, mitäpä jos me kuitenkin lisäännymme ihan kiltisti ja elämä jatkaa porskuttamista? Eläkejärjestelmämme pysyy melko varmasti pystyssä, mutta ainakin lähitulevaisuudessa eläkemaksut nousevat rajusti. Tämä johtuu siitä, että suuret ikäluokat siirtyvät lähivuosina eläkkeelle ja suurin osa heidän eläkkeistään koituu meidän pienempien ikäluokkien maksettavaksi. Reilua? Not.

Kuvio sisältää myös sen tosiasian, että luottamuksen varastajat saavat leijonan osan rahoista. He tekevät sen siten, että yksi henkilö täyttää ensimmäiset kolme tasoa käyttämällä tekaistuja nimiä kuvitelluista henkilöistä. Yksi henkilö vastaa silloin pyramidin huipulla olevaa seitsemää henkilöä (1+2+4=7) ja voi alalinjan kasvaessa kuitata kahdeksan sijoittajan rahat seitsemän kertaa (7×8=56). Sillä tavalla hän varmistaa sen, että saa 56 000 euroa seuraaville tasoille (tasot 4, 5 ja 6) liittyviltä sijoittamatta itse senttiäkään järjestelmään. (8+16+32=56 henkilöä) Tämän jälkeen hän aloittaa uuden samanlaisen pyramidin. Sijoittajat tulevat harvoin ajatelleeksi sitä, että he voisivat aloittaa itse samanlaisen pyramidin maksamatta mitään ylälinjaan. He saavat värvääjältä ohjeet ja mallin siitä, miten peliä pelataan ja voisivat tekaista ensimmäiset seitsemän osallistujaa peliin ja värvätä muita pelaajia systeemiin. Internetin kautta tällaiset huijaukset voivat jopa onnistua, kun sijoittajia ei tarvitse nähdä kasvotusten eivätkä nämä näe koskaan ylälinjansa henkilöitä – eivät ainakaan sitä yhtä huijaria useampaa. Jos huijareita on monta, niin jokainen heistä voi näytellä sijoittajaa, vaikka kukaan heistä ei ole sijoittanut senttiäkään. He keräävät ainoastaan voitot, mikä on tietysti laitonta, mutta se on pelin idea ja henki niiden suunnittelijoiden kohdalla. Noin neljännes kaikista vuoden aikana kerätyistä eläkemaksuista rahastoidaan tulevia eläkkeitä varten ja loput kolme neljännestä käytetään kattamaan saman vuoden eläkkeet. Monet luulevat, että kun työura on tehty, eläkkeet on omaa vanhuutta varten jo kustannettu. Todellisuudessa kenellekään henkilökohtaisesti varattua eläkekertymää ei ole. Miten niin? »Monitasomarkkinointi Monitasomarkkinointi (Multi-Level-Marketing, jatkossa MLM) on levinnyt laajalti erilaisten tuotteiden jakelumuotona erityisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana. MLM perustuu tietynlaiseen pyramidirakenteeseen, mutta eroaa kuitenkin pyramidipeleistä varsinkin siinä, että järjestelyyn kuuluu tavaroiden tai palvelujen tosiasiallista kaupankäyntiä. MLM määritellään eri tasoisiksi rakennetuiksi jakelujärjestelmiksi, joissa erilaisten tuotteiden myyjä saa taloudellista hyötyä tuotemyynnistä ja alemmalle tasolle sijoittuvien uusien myyjien värväyksestä. Kuluttajansuojanäkökulmasta MLM-järjestelmiin liittyy tällaisten järjestelmien lumipallovaikutus ja mahdollinen pyramidivaikutus. Jakelujärjestelmä on rakennettu voimakkaan kasvun ajatukselle. Ketjukirjeen tavoin pyramidipeleinä toimeenpannut rahankeräykset voidaan tulkita jo nykyisellään kielletyiksi. Olennaista näissä toimeenpanotavoissa on, vastaako uusien myyjien värväämisestä saatavaa palkkiota jakelutavalle luonnostaan kuuluva kustannushyöty vai maksavatko sen uudet myyjät. Sellainen maksu voi olla suorassa muodossa osanottaja-, ilmoittautumis- tai liittymismaksu tai vastaava.» Eikös rahastointimalliin voitaisi mennä vaikka heti? Työelämään astuville malli voidaan ottaa käyttöön vaikka heti täysimääräisenä. Työelämässä jo vuosia olleiden suorittamat työeläkemaksut voidaan siirtää rahastoinnin alle jonkin laskentamallin mukaan, eli mitä lähempänä eläkeikää, sitä pienempi prosentti maksetusta potista siirretään rahastoon takuupottia varten. Rahastoimaton potti sitten jaetaan nykymallin mukaisina eläkemaksuina eläkeläisille.

https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/huijaukset/pyramidihuijaus/ The National Library of Finland P.O.Box 15 (Unioninkatu 36) 00014 University of HelsinkiSuomessa saadaan jostain minulle tuntemattomasta syystä vain haaveilla vastaavasta oman kansan edunvalvonnasta kuin mitä esimerkiksi Unkarin pääministeri Viktor Orbán on lähimenneisyydessä osoittanut. Meidän maassamme sen sijaan kilpaillaan siitä, kuka kumartaa syvimmin EU:n suuntaan, kuten Petteri Orpo tuoreeltaan.Monitasomarkkinoinnin tarkempi kuvaus on artikkelissa Verkostomarkkinointi. Tässä artikkelissa puututaan vain monitasomarkkinoinnin tavoin toteutettuihin pyramidipeleihin, jotka ovat Suomessa ja yleensä myös maailmalla lainvastaisia. »25 §Rangaistus rahankeräysrikoksesta ja lievästä rahankeräysrikoksesta tuomitaan rikoslain (39/1889) 17 luvun 16 b ja 16 c §:n mukaan.Menettämisseuraamuksen määräämisestä säädetään rikoslain 10 luvussa.»

Хэштег #pyramidihuijaus в Твиттер

 1. Pyramidipeliin osallistuja voidaan tuomita ”rahankeräysrikoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta.”[11]
 2. Tämä malli kertoo yksinkertaistetussa muodossa sen, miten raha tulee järjestelmään uusilta sijoittajilta ja siirtyy pyramidikaaviossa ylöspäin, missä voittajat majailevat. Tässä perusmallissa 11,8 % pelaajista voittaa, mutta oikea pyramidi ei täyty koskaan optimaalisella tavalla esitetyn kaavion mukaan. Pyramidit kasvavat todellisuudessa ”yksijalkaisia” linjoja pitkin kohti syvyyttä.
 3. Riippumatta siitä, miten suureksi kaavio tulee ennen romahtamista, noin 88 % kaikista osallistujista häviää rahaa.
 4. Wincapita oli suurin Suomessa paljastunut pyramidihuijaus. Perustajalla petostuomio. Myös Onecoinia on epäilty julkisuudessa pyramidihuijaukseksi
 5. Pyramid Scheme on toiselta nimeltään "8 Balls", jossa "kapteeni" sijoittaa alkupääoman esim. 5 € -seteli, ja tämän jälkeen tulee 2 pilottia, jotka sijoittaa pottiin yhdessä kaksi 5 € -seteliä ja homma sitten neljä sijoittajaa lisää. Käytännössä kun tulee viimeiset 8 sijoitajaa vetää tällöin kapteeni rahat omaan taskuun. Kaikki muut joka tapauksessa vain häviää rahaa.

Maailman historian suurin pyramidihuijaus MuroBB

 1. Tässä pätkä, jonka jokaisen kannattaa katsoa: https://youtu.be/KaUOJ4qikNc..
 2. verkostoon liittyviltä keräyksen alkuunpanijoille ja aiem
 3. Mitä mieltä sinä olet? Onko sinusta jakojärjestelmä parempi tai oikeudenmukaisempi, kuin esittämäni rahastoiva järjestelmä?
 4. Monitasomarkkinointi on lähtökohtaisesti laillinen tapa markkinoida tuotteita ja palveluita sekä värvätä uusia värvääjiä tekemään samoin, mutta lain suomia porsaanreikiä on mahdollista käyttää hyväksi niin, että laiton rahankeräys naamioidaan tavanomaiseksi kaupankäynniksi, jota harjoitetaan monitasomarkkinoinnin tapaan.
 5. Herra Sandström kiitän vastauksestanne, olen saattanut käsittää kirjoituksenne motiivin väärin. En myöskään ehkä selventänyt sitä, että kiinnitin henkilökohtaisesti huomiota vain artikkelin retoriikkaan ja niihin mahdollisesti yhdistettäviin mielikuviin. Esim. "Eläkejärjestemämme pyramidipeli" loi mielestäni verbaalisen mielikuvan mikä ns.leimaa tämän yhteiskuntajärjestelmän osan negatiivisesti ennen kuin eri asianhaaroja on ehditty tasapuolisesti tutkia.
 6. petollista luontoa kuvaamalla niitä ”lahjoitusketjuiksi”, missä rahaa ”annetaan lahjaksi”. Suositut huijaukset toimivat juuri näin, mistä on esimerkkinä the ”Women Empowering Women” Amerikassa. Osallistujille saatetaan sanoa jopa sellaista, että ”lahjoitukset” ovat tapa kiertää verolakeja.

Pyramidihuijaus - Wikipedi

 1. kä vuoksi lainvalvojat, oikeuslaitos, toi
 2. tamallit selkeytettäisiin, saisimme julkiselta sektorilta hirmu määrän kokenutta työvoimaa teollisuuden palvelukseen ja korjaamaan kauppatasetta ylijäämäiseen suuntaan. Tai sitten kortistoon ennen eläköitymistä, mutta sillä on radikaalisti eläkkeitä laskeva vaikutus...
 3. ut ulos ennen sen jättämistä.
 4. Uusi rahankeräyslaki[1] astui voimaan 1.7.2006. Siinä puhutaan myös ketjukirjeistä ja niiden tavoin toimeenpannuista pyramidipeleistä, jotka voidaan naamioida muistuttamaan tavanomaista kaupankäyntiä.
 5. Visegrád-ryhmä on tällä hetkellä kansallisen suvereniteetin viimeisiä linnakkeita. Kansallinen koheesio rapistuu.
 6. Suoraviivaisempina ratkaisuvaihtoehtona voitaisiin myös harkita sitä, että työeläkettä maksetaan vain henkilön työhönastumisvuonna olleen odotetun eliniän maksimiin saakka, sen jälkeen pelkkä kansaneläke. Tai että työeläkettä maksetaan vain eläköityneen työntekijän maksujen kokonaissumma lisättynä reaaliosuudella eläkerahastoihin kertyneistä tuotoista.
 7. SinäTuubaPaska - Suurin Pyramidihuijaus [REUP]. Jorma Kyösti. Загрузка..

Onko eläkejärjestelmämme pyramidihuijaus

 1. Sekä työeläkevakuutuksen että tapaturmavakuutuksen toimeenpanossa tehdään kansalaisten kannalta erittäin tärkeitä ja kauaskantoisia sosiaaliturvaa koskevia päätöksiä. Käsitykseni mukaan kyse on perustuslain tarkoittamasta merkittävästä julkisen vallan käytöstä.
 2. You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.You should upgrade or use an alternative browser.
 3. Surullista on se, ettei Suomen nykyisillä tosiasiallisilla valtaapitävillä vaikuta olevan pienintäkään halua vaikuttaa EU:n syvenevään liittovaltiokehitykseen. Vastikään jatkokaudelle valittu presidentti Sauli Niinistökin on tyytynyt kommentoimaan asiaa lähinnä ”hiipien syvenevänä integraationa”, joka luo Suomelle ”visaisia pulmia”, eli ikään kuin tapahtumasarjana, joka vyöryy kohti lopputulostaan kuin luonnonvoima ilman, että kukaan mahtaa sille mitään.
 4. Huikein esimerkki tästä aivopesusta on se, että kansalaiset vaikkapa meidän Suomessa on saatu kannustamaan päätäntävallan ja suvereniteetin vientiä monikansalliselle liittovaltioeliitille, jossa voimasuhteet määräytyvät suoraan kunkin eurostotasavallan väkiluvun mukaan. En kykene kuvittelemaan mitään yhtä lyhytnäköistä ja perinpohjaisen itsetuhoista ajattelua.
 5. Vanhempien sukupolvien verorahoilla on muodostettu Suomen ilmainen infrastruktuuri koulutuksessa, terveydenhuollossa ja julkisissa palveluissa. Osa näistä on luokiteltu maailman parhaiden joukkoon.
 6. Video reupattu edelliseltä kanavaltani (Karihomolta) nykyiselle kanavalleni. Karihomo kanava poistettiin vuoden 2012 lopussa. 100 000 näyttökertaa. Huhhuh :)
 7. , kuin tälläisellä halvalla mustamaalaamisella, missä vanhempien sukupolvien työ ja lahjoitus tälle yhteiskunnalle halveerataan WinCapitan kaltaiseksi "pyramidi-huijaukseksi".

Keskuspankkijärjestelmä suurin pyramidihuijaus koko maailmass

Pyramidihuijaus. Wikipedia. Loikkaa: valikkoon, hakuun. Pyramidihuijaus on laitonta rahankeräystä, joka toteutetaan ketjukirjeeseen tai verkostomarkkinointiin verrattavalla tavalla Alimmilla tasoilla olevia pelaajia ei auta vaikka kaikki maailman ihmiset liittyisivät mukaan järjestelmään. Pyramidin pohjalla on aina valtaosa pelaajista riippumatta siitä, kuinka monta ihmistä pyramidissa on. Tästä syystä valtaosa pelaajista häviää rahansa järjestelmään. Kuvan 8-pallo-malli sisältää 15 osallistujaa. Tähän suuntaan siirtyminen poistaisi sukupolvien välisen ristiinvedon ja jokaiselle tulisi enemmän vaikutusvaltaa sen suhteen, minkä kokoista eläkettä tulevaisuudessa nauttii.Kansallismielisyyden ja oikeudenmukaisuuden nimiin vannova kirjoittaja Keski-Suomen sydämestä, Jyväskylästä.

-- Ilkka Luoma --: EKP painaa katteetonta ostovoimaa

SinäTuubaPaska - Suurin Pyramidihuijaus

Laillisen verkostomarkkinoinnin ja laittoman pyramidihuijauksen eromuokkaa muokkaa wikitekstiä

Urbanautti: Tuliko kirjoitus luettua turhan nopeasti? ;) Väitit, että olen "brändännyt" Suomen eläkejärjestelmän laittomaksi huijaukseksi. Näin en tietenkään sanonut, kuten voit kirjoituksestani lukea. Sen sijaan vertasin eläkejärjestelmämme ja pyramidihuijauksen yhteistä ongelmaa: järjestelmä voi kestää vain niin kauan, kuin mukaan tulee riittävästi uusia ihmisiä. Sivuiltamme löydät ajankohtaiset uutiset ja tuoreimmat kirjoitukset aiheesta Pyramidihuijaus. Klikkaa sivuillemme ja lue tuoreimmat artikkelit Riippumatta siitä, mitä nimeä pelistä käytetään, niin järjestelmässä on 15 pelaajaa neljällä tasolla (1+2+4+8=15). Pyramidin huipulla oleva henkilö on ”kapteeni”, kaksi hänen allaan ”lentoperämiehiä”, neljä heidän alapuolellaan ”miehistö” ja pohjan kahdeksan osallistujaa ovat ”matkustajia”. Maailman historian suurin pyramidihuijaus sai alkunsa vuonna 1913 ja huijaus pyörii edelleen. Kyseessä on Federal Reserve System, joka toimii Yhdysvaltain keskuspankkina On toki totta, että nykyinen eläkeverojäjestelmä on riippuvainen siitä, että Suomen valtiossa on jatkossakin uusia kansalaisia, mutta jos heitä on vähemmän ja he eivät pysty maksamaan vuosikymmeniä sitten ennustettuja lukuja, mutta tekevät kumminkin parhaansa menneiden sukupolvien tukemisessa, niin mielestäni skenaario ei ole epäreilu.

Pyramiditoiminnan aallonhuipun aikana osallistujien määrä kasvaa nopeasti niin kauan kuin merkittävä osa henkilöistä tuntee jonkun, joka on lähtenyt systeemistä ulos kahdeksan kertaa sijoitetun rahan takaisin saaneena. Tämä yllyttää muita osallistumaan peliin helppojen voittojen toivossa. pyramidihuijaus suomesta englanniksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. RedFox on Suomen suurin sanakirja.. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös

Australiassa 9% tuloista menee eläkesäästötilille, jota paikallinen Kela hoitaa. Kerran vuodessa tulee tiliote missä sanotaan paljonko on talletettu, mikä on saldo, kasvu yms. Toimii.Ponzi-huijaus on pyramidipelin muoto, jossa joku keksii kuvitellun tai olemassa olevan sijoituskohteen, johon hän kerää rahaa markkinoimalla uskottavasti ideaa muille. Sijoituskohde voi olla mitä tahansa: kaivos, öljyesiintymä, kaukainen lomakohde, arvopapereita pörssissä, kultavaranto jne. Kohteen tärkein ominaisuus on se, ettei sen todellista arvoa tai olemassaoloa voida varmentaa. Kohteen todellinen arvo on vain murto-osa väitetystä tai sitten kohde on keksitty eikä sitä ole edes olemassa. Esim. jos 5 € sitten saa 5 kpl C-vitaminiporetapletteja jotka saa myydä pois yhdessä paketissa 2 € katteella, niin eipä siitä paljon hyödy jos ylipäätään on niin taitava, että saa ne edes myytyä.Pyramidipeli ja laiton rahankeräys voidaan toteuttaa verkostomarkkinoinnin tavoin. Moni alan yritys on tuomittu laittomana pyramidina maailmalla[5] ja vuonna 2007 myös Suomessa.[6][7] Viranomaisten kokonaan sulkemista kansainvälisistä yhtiöistä suurin vuoteen 2007 mennessä on ollut SkyBiz International, joka huijasi kuluttajilta noin 200 miljoonaa USD vuosina 1999–2002.[8] Muita suuria tai Suomessa tunnettuja lakkautettuja yrityksiä ovat olleet muun muassa Equinox, Bestline Products ja Rennaissance eli the Tax People.[5] Rahankeräysrikoksista saatujen tuomioiden lisäksi yhtiöitä on tuomittu uhkasakkoihin harhaanjohtavan markkinoinnin ja hyvien liiketapojen vastaisen elinkeinotoiminnan vuoksi.[9]

Jokaisen pohjalla olevan täytyy maksaa (tai ”lahjoittaa”) esimerkiksi 1 000 euroa liittyäkseen mukaan järjestelmään. Tämä 1 000 euroa menee kapteenille, joka lähtee pois järjestelmästä 8 000 euroa rikkaampana, jolloin jäljelle jäävät nousevat kukin yhden tason ylöspäin. Näin saadaan kaksi uutta kapteenia eli ryhmä jakaantuu kahtia, joista kumpikin ryhmä tarvitsee kahdeksan uutta matkustajaa. Pelaaja, joka liittyy järjestelmään matkustajana, ei saa palautusta rahoilleen ennen kuin nousee kapteeniksi ja eroaa järjestelmästä sen jälkeen. Tämä edellyttää sitä, että jokaista kapteenia kohti täytyy olla 14 muuta osallistujaa värvätty järjestelmään. Siinä Niinistö on tietysti oikeassa, että kyseessä on nimenomaan pitkän aikajänteen projekti, joka perustuu hivuttamiseen sen sijaan, että liittovaltio julistettaisiin yhdessä yössä. Mihinkään kunnollista kantaa ottamattamisessa tutuksi tullut presidenttimme nostaa kätensä pystyyn ja tämä muistuttaa kouraisevalla tavalla hänen puoluetaustastaan, vaikkei jäsenkirjaa enää povitaskusta löytyisikään.Tämä on mahdollista harhaanjohtavan markkinoinnin ja henkilökohtaisen luottamuksen kautta, jota osallistuja tuntee idean hänelle esittänyttä henkilöä kohtaan. Pyramidihuijaukset leviävät yleensä tuttavien välityksellä, kun joku kaveripiirissä tai suvussa on lähtenyt mukaan toimintaan. Tämän vuoksi pyramidipelin seuraukset voivat olla vahingolliset ihmissuhteille, jos peliin osallistuneet jäävät pelissä häviölle. Maksaisin ja vaikuttaisin mielummin oman ikäluokkani eläkkeisiin, kuin maksattaisin eläkkeeni lapsillani ja heidän ikätovereillaan, ilman että heillä olisi mitään takuuta omasta eläkkeestä.Olen kanssasi samaa mieltä, että vanhemmat sukupolvet ovat tehneet ihan hyvää työtä Suomen rakentamisessa. Tämä on kuitenkin eri asia, kuin eläkejärjestelmämme kestävyys tai oikeudenmukaisuus.

Euroopan unioni ja suuri pyramidihuijaus

Eittämättä ette maininneet kirjoituksessanne esim.terveydenhuoltoa yms. kuitenkin omasta mielestäni sama rahastoiva järjestelmä oli mielestäni myös niihin pätevä, toin ne ilmi koska katsoin asian olevan epäsuorasti yhteydessä kyseisiin asioihin periaatteellisella tasolla. Verkostomarkkinointiyritysten tavoin toimeenpannut pyramidipelit aiheuttavat voimakkaita kannanottoja alan puolesta ja sitä vastaan. Verkostomarkkinoijat ovat itse sitä mieltä, ettei heidän toiminnassaan ole mitään laitonta ja pyramidipelit eivät liity heihin mitenkään. Alan tutkijat, kuluttajaneuvojat ja kriittisesti alaan suhtautuvat ihmiset näkevät kuitenkin monitasomarkkinoinnissa pyramidipeleille ja ketjukirjeille tyypillisiä ongelmia. Monet pyramidipelit ovat hienostuneempia kuin tämä yksinkertainen malli. Niissä tiedetään, että suuren osallistujamäärän värvääminen on vaikeaa, joten yksinkertaisempaa mallia käytetään osallistujien hämäämiseksi. Tässä mallissa jokaisen henkilön täytyy värvätä kaksi muuta, mutta siinä onnistuminen on mahdotonta jokaista pelaajaa ajatellen, koska pyramidin tulisi kasvaa syvyyttä ja leveyttä loputtomiin: osallistujamäärän tulisi kasvaa eksponentiaalisesti, jotta kaikki saisivat kerättyä voitot pois. Todellisuudessa pyramidiverkosto kasvaa syvyyttä ”yksijalkaisia” linjoja pitkin, sillä on mahdotonta, että verkoston jokaiselle tasolle saataisiin enemmän kuin yksi osallistuja. Etusivu - Haku - Talous (liiketalous, kansantalous) - WinCapita - Suomen suurin talousrikos ja pyramidihuijaus, vai kaikkien aikojen suurin viranomaisrikos Suomessa Toinen tapa huijata sijoittajia on muodostaa seitsemän hengen kopla, joka ei sijoita mitään pyramidiin vaan alkaa ainoastaan värvätä uusia pelaajia neljännestä tasosta lähtien. Kopla jakaa kaikkien sijoittajien rahat, jotka saadaan liitettyä alalinjaan. He väittävät noudattavansa pyramidin jako-ohjeita, mutta koska peli ei etene tasaisesti joka tasolle vaan yksilinjaisia linjoja pitkin, voivat he pitää kaikki sijoitetut rahat itsellään. On erittäin harvinaista, että joku myöhemmin mukaan lähtenyt saa alalinjansa kasvamaan 8-pallo -mallin mukaan ensimmäiset neljä tasoa. (1, 2, 4 ja 8 = 8 000 maksu)

WinCapita : Suomen suurin talousrikos ja pyramidihuijaus, vai

 1. ”Tällaisia [lisäarvoa tuottavia] kohteita olisivat Orpon mukaan esimerkiksi tutkimus, kehitys, innovaatio, puolustus, turvallisuus ja maahanmuuttoasiat. – Näihin kun EU suuntaisi varoja, tekisi niitä yhdessä enemmän, se olisi Suomelle eduksi. Jos euro maksetaan, kymmenen euroa saadaan eurooppalaisena lisäarvona takaisin, Orpo kuvailee.”
 2. Suomalaiset ovat sijoittaneet OneCoin-virtuaalivaluuttaan vähintään noin 40 miljoonaa euroa ja suurin osa heistä tulee menettämään rahansa. OneCoin -johtajan tunnustus aloitti joukkopaon
 3. JYLPPY-GALLERIAETUSIVU Jylppy-Galleria on yksi suosituimmista Riemurasian osioista, joka sisältää hulvattovia mediatiedostoja, kuten ajankohtaisempia kuvia, videoita, tekstejä sekä äänitiedostoja.
 4. Orpon puheet vertautuvat hyvinkin osuvasti pyramidihuijauksiin, jotka perustuvat siihen, että huijaukseen osallistuvalle uskotellaan sijoituksen poikivan jossain epämääräisessä aikataulussa moninkertaisen määrän joko valuuttaa tai muita käyttökelpoisia hyödykkeitä. Orpon kohdalla merkille pantavaa on se, että hän pelaa suomalaisten veronmaksajien rahoilla, eikä esimerkiksi omilla henkilökohtaisilla säästöillään.
 5. Samalla tavalla pyramidihuijaus kaatuu, jos mukaan ei saada uusia maksajia. Tämä johtuu siitä, että suuret ikäluokat siirtyvät lähivuosina eläkkeelle ja suurin osa heidän eläkkeistään koituu meidän..
 6. Wincapita lienee Suomen historian suurin pyramidihuijaus, mutta sen jäsenistössä nähty sokea usko selvään huijaukseen ei ole tavatontakaan muissakaan verkostopyramideissa
 7. 2 Pyramidihuijaus Ponzi-huijaus on pyramidipelin muoto, jossa: 1. joku keksii kuvitellun tai olemassa olevan sijoituskohteen, johon hän kerää rahaa markkinoimalla uskottavasti ideaa muille 2..

Pyramidipeliin osallistumisesta säädetyt rangaistuksetmuokkaa muokkaa wikitekstiä

RASIATUBEETUSIVU Rasiatube -osio kerää eri palveluiden (YouTube, Dailymotion, Liveleak, Vimeo) parhaimmat videot yhteen osioon. »Tässä laissa tarkoitetaan: 4) ketjukirjeellä toimintaa, jossa toimintaan osallistuville luvataan taloudellinen etu sitä vastaan, että hän lähettää ketjukirjeen edelleen; ketjukirjeeseen rinnastetaan myös sähköisessä tai muussa muodossa lähetetty viesti, jossa kehotetaan lähettämään rahaa toimintaan aiemmin liittyneille; 5) pyramidipelillä toimintaa, jossa mukaan liittyvän henkilön ansainta- tai voittomahdollisuudet osaksi tai kokonaan muodostuvat vastikkeetta niistä maksuista, joita toimintaan myöhemmin mukaan liittyvät maksavat osallistumismaksuina tai muina kerta- tai toistuvaissuorituksina.» ”Jos rahankeräysrikos on kokonaisuutena arvostellen vähäinen, rikoksentekijä on tuomittava lievästä rahankeräysrikoksesta sakkoon.” Teet myös viitauksen WinCapitaan mikä on RKP:n tutkinnan alla oleva hämäräperäinen yhtiö. Samalla rinnastat vastuullisen veronmaksajan ns."huijattuun" WinCapitalaiseen. Nämä niin sanotut sijoituskohteet vaikuttavat toki mielekkäiltä kuin mitkä, mutta kukaan tuskin tulee laittamaan Orpoa tai ketään muutakaan perustelemaan, minkä mekanismin mukaan yllä mainittu kymmenkertainen voitto-osuus toteutuu.

Työeläkelaitosten vastuulla on yksityisen sektorin työeläkejärjestelmän hoitaminen. Vahinkovakuutusyhtiöt puolestaan voivat hoitaa lakisääteistä työtapaturmavakuutusta. Nämä sosiaalivakuutukset ovat niin merkittäviä, että vakuutuslaitosten maksutuloista selvästi yli puolet kerätään näiden vakuutuslajien perusteella.Kansalaiset ovat epäitsekkäitä ja haltioituneen kiitollisia siitä, jos heillä sattuu olemaan työpaikka. Kansalaiset eivät yleisen taantuman tai epävakauden ansiosta nouse vastarintaan, vaikka sosiaalietuuksia kuinka höylättäisiin esimerkiksi työttömyysturvan aktiivimallin myötä. Väkeä hallitaan pelolla, jonka polttoaineena toimivat paitsi epävarmuus myös riippuvuus yhteiskunnasta.

Euroeliitti valvoo vain niitä tekijöitä, joiden ansiosta se saa itselleen enemmän rahaa ja valtaa, ja tällaiset pyrkimykset ovat mitä suurimmassa ristiriidassa Suomen kaltaisen pienen valtion kansallisten intressien kanssa. Niiden turvaamiseksi tulisi pyrkiä lisäämään tai edes säilyttämään suvereniteettia kaiken aikaa salakavalasti syvenevän integroitumisen sijaan. Yhdysvalloissa paljastunut jättimäinen pyramidihuijaus viiltää kipeästi myös Eurooppaa. Rahojaan menettäneiden listan jatkoksi on nyt liittynyt myös Euroopan suurin pankki HSBC

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.Jos nykymeno jatkuu, niin huonolta näyttää meidän nuorten aikuisten eläkkeen saanti tulevaisuudessa. Kai eläkeiän nostossa tarkoitus onkin, että kansalaiset kuolevat sorvin ääreen... Vitsit vitsinä. Savottaa on sen verran, että on hyvä että asiasta on alettu keskustella. Suosittelen lukemaan asiaan perin pohjin perehtyneen Pauli Vahteran b:

Kolumni - Taloussanomat - Ilta-Sanoma

WinCapita - Suomen suurin talousrikos ja pyramidihuijaus, vai

pyramidihuijaus. pyramid scheme, Ponzi scam (illicit money-making investment scheme whereby early investors are paid primarily or wholly by later investors) Takaisin aihelistaan. Seuraava ». Orava asuntorahasto - pyramidihuijaus Suomen tyyliin. Suurin riski on muiden rahalla ja muiden vastuulla toimijat. Jokainen voi nähdä, mikä on Oravan paikka Tarjolla on kolme hyvää ratkaisua: eläkejärjestelmämme tulisi siirtyä vähitellen rahastoivampaan järjestelmään, jossa jokainen ikäluokka vastaa omista eläkkeistään. Tämän lisäksi olisi syytä korottaa sekä eläkeikää että eläkemaksuja pikimmiten. Yhdessä nämä keinot varmistavat parhaalla mahdollisella tavalla sen, että eläkkeiden kustannukset jaetaan mahdollisimman tasan kaikkien sukupolvien kesken.

Valtava pyramidihuijaus on hiipumassa - virtuaalivaluutta yle

 • Dixi s market pysäköinti.
 • Punakaaliraaste.
 • Avioliiton esteiden tutkinta voimassaolo.
 • F1tickets.
 • Sisustus ja sepustus indiedays.
 • Good morning super mass.
 • Riistakamera valvontaan.
 • Ac oulu jalkapallokoulu.
 • Bugs bunny.
 • Bangkok lähialueet.
 • Hyvä rakennusimuri.
 • Empanadas chilenas historia.
 • Organisaatiokulttuuri määritelmä.
 • Mie sie murre.
 • Et in arcadia ego.
 • Deponie ihlenberg grundwasser.
 • Suomen paras työpaikka 2016.
 • Breaking bad season 6 release date.
 • Kalervo dansk.
 • Basel stadt.
 • Lumilingon moottoriöljy.
 • Jari tervo ura.
 • Untouchable eminem.
 • Zell am see.
 • Mallikoulu 2015 voittaja.
 • Paukkula seminaarisali.
 • Ii kartta.
 • Sony rx100 rumors.
 • Katkarapu levite.
 • Basteln mit gipspulver.
 • Birdman baby.
 • Paperi enkeli.
 • Laululeikkejä päiväkotiin.
 • Aurinkopurje k rauta.
 • Pylväspuun hinta.
 • Witcher 3 lisäosat.
 • Wolf spider.
 • Postiluukun lasi.
 • Riemuliiteri bussi.
 • Maiden lyhenteet eu.
 • Swedish emoji flag.