Home

Kunminginsusikoira

Kunminginsusikoira, kunminginsusikoira (kiinaksi

International: Türkçe | Deutsch | 日本語 | Italiano | Français | Português | Nederlands | Svenska | Norsk bokmål | Español | English | 한국어 | Polski | DanskKyseessä on hyvin valpas ja eloisa eläin, joka pitää yleensä enemmän ihmisten kuin lajitovereidensa seurasta, mikä on osasyynä siihen, että mopsi on niin suosittu seurakoira kuin se on.Muut kiinalaiset koirarodut ovat chongqinginkoira, kiinanharjakoira, chinese imperial dog, kiinanvinttikoira, kunminginsusikoira ja xiasinkoira.

Eläintenhoito ympäri Suomea

Shih tzu kuuluu itse asiassa tiibetiläisiin koirarotuihin, mutta on hyvin suosittu ja arvostettu kiinalaisessa kulttuurissa vahtiominaisuuksiensa ansiosta. Tämä rotu yhdistetään buddhalaisuuteen, ja sen esi-isien uskotaan olleen Tiibetin buddhalaisluostareista Kiinan keisarille lahjoitettuja niin kutsuttuja pyhiä leijonakoiriaKoiran kilpirauhasen vajaatoiminta voi aiheuttaa aineenvaihdunnan hidastumista. Tässä artikkelissa kerromme tästä koirien yleisestä vaivasta ja oireista, joita kannattaa tarkkailla. Куньминская овчарка (кит. трад. 昆明犬, пиньинь kūnmíng quǎn, буквально: «куньминская собака»), куньминская волчья собака (кит. трад. 昆明狼狗, пиньинь kūnmíng lánggǒu, буквально: «куньминский волк»)[1] — заводская порода собак, созданная в Китае на основе гибрида собаки и волка[2]. Собака выведена для выполнения различных задач в армии и использовалась для поиска мин, пожарной и спасательной службы[3]. Hündinnen haben eine Schulterhöhe von 58 bis 70 cm. Ei tuu pentuja, tuon ikäinen ei Ja varmaankin myös muut vastaavat rodut kuten saarloos wolfhond, lupo italiano ja kunminginsusikoira 22

kunminginsusikoira - ristisanatehtäv

Khao manee on harvinainen thaimaalainen kissarotu, jonka esivanhemmat voidaan jäljittää satojen vuosien päähän. Kotimaassaan rodun nimi kääntyy valkoiseksi jalokiveksi. Khao…Moni niin sanotuista muodikkaista koiraroduista on kotoisin Kiinasta. Osalla koirista on hyvin tunnusomaisia ja huomiota herättäviä piirteitä, kuten poimuinen iho tai tavallisesta poikkeavan värinen kieli. Yhteistä kaikille roduille on se, että ne ovat kauniita ja hurmaavia.

Куньминская овчарк

9 upeaa kiinalaista koirarotua - Care

 1. Harvinainen, vahvarakenteinen Chongqinginkoira on Han-dynastian keramiikan perusteella arvioituna yli 2 000 vuotta vanha rotu. Chongqinginkoira on saanut nimensä sen alueen mukaan, josta on peräisin. Rotu tunnetaan hyvänä metsästyskoirana, sillä sen edustajat ovat rohkeita, lojaaleja ja suojelevia.
 2. Куньминская овчарка (кит. трад. 昆明犬, пиньинь Kūnmíng quǎn, буквально: «куньминская собака»), куньминская волчья собака (кит. трад. 昆明狼狗, пиньинь Kūnmíng lánggǒu, буквально: «куньминский волк»)[1] — заводская порода собак, созданная в Китае на основе гибрида собаки и волка[2]. Собака выведена для выполнения различных задач в армии и использовалась для поиска мин, пожарной и спасательной службы[3].
 3. Kiinalaisen shar pein löysänahkaisilla kasvoilla on hieman surullinen ilme, mutta älä anna sen hämätä sinua. Koira on lojaali, ja se omistautuu rakastamilleen ihmisille. Tästä koirasta voit saada parhaan ystävän, joka sinulla on koskaan ollut.

Ryppyiset, herttaiset kasvot omaavat mopsit ovat eräitä tunnistettavimmista ja tunnetuimmista koiraroduista. Ennen muinoin Kiinassa mopsit elivät ylellistä elämää, sillä hallitsijat ja yläluokka pitivät niitä arvossa. Ne tunnetaan charmikkaina ja ilkikurisina. 6. Kunminginsusikoira. Kunminginsusikoiraa käytettiin alun perin sotilaskäytössä Yunnan-provinssissa (jonka pääkaupunki Kunming on). . Mopsit rakastavat lapsia ja tulevat hyvin toimeen muiden.. Lihaksikkaan kroppansa ansiosta xiasinkoira on toiminut kauan metsästyskoirana. Sen turkki on yleensä valkoinen, ja sen korvat ovat pystyt. Guizhoun provinssissa tämän rodun uskottiin tuovan terveyttä, ja rodun edustajia kasvatettiin toisinaan myös koiratappeluissa käytettäväksi.

Kiinalaistutkijat kloonasivat poliisikoirien Sherlock - Tekniikan Maailm

 1. Chow chow eli kiinanpystykorva on keskikokoinen, kasvoiltaan karvainen koira, jonka alkuperä on jäljitetty yli 3 000 vuoden päähän. Rotu on siten eräs maailman vanhimmista. Se tunnetaan vahvana metsästyskoirana, ja sen uskotaan olevan peräisin Kiinan kylmiltä alueilta.
 2. Vaikka tassut kannattelevatkin koiran painoa, suurimmilla koiraroduilla ei välttämättä ole vahvimmat käpälät. Koirat voidaan ihmisten tavoin luokitella kolmeen ryhmään kehon…
 3. ginsusikoira - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirj. ginsusikoira: Mikä on kun. 6. Kun

Kiinalaiset koirarodut - Eläimemm

© 2020 Eläimemme | Blogi josta löytyy vinkkejä, tärkeää tietoa ja kaikkea muuta eläimiin liittyvää.Proudly powered by WordPress | Theme: blog-bank-classic by wpthemespace.com Alsatian shepalute. Italiansusikoira. Kunminginsusikoira. Saksanpaimenkoira. Siperianhusky Kiinanpalatsikoira, eli pekingeesi, on yksi vanhimmista kiinalaisista koiraroduista. Rotu on peräisin Kiinan pääkaupungista, kuten sen nimestä voi päätellä. Kiinan keisari halusi itselleen pienikokoisen pyhän leijonan, sillä buddhalaisuudessa leijona on pyhä eläin. Tämä johti kiinanpalatsikoiran jalostamiseen, ja koirasta pyrittiin muokkaamaan mahdollisimman paljon leijonan näköinen.Kiinanpalatsikoira on pieni koira, jolla on vartaloon suhteutettuna suuri pää ja melko lyhyt kuono. Koiran karva on kohtuullisen pitkää ja suoraa, ja sen kaulan ympärillä on kaulurimainen harja.

Mopsit-Mopsi - MikroBitti - Paras online-yhteys seksin lähellen

File:Kunming Dog.jpg - Wikimedia Common

Tämä kiinalainen koirarotu on tänä päivänä suosittu ympäri maailmaa. Mopsit ovat pienikokoisia ja erittäin tukevarakenteisia koiria, joilla on tylppä kuono, suuri pää ja isot silmät. Koiran pehmeän turkin tulee olla keltainen, hopea, aprikoosi tai musta ja maskin ja muiden tummien merkkien mahdollisimman mustia. Mopsin häntä on kiertynyt tiukasti selän päälle. Kunminginsusikoira En osaa oikein mieltää sellaista koiraksi :D liian herkästi hajoavia. Kunminginsusikoira

Tämän ainutlaatuisen koiran vartalo näyttää lähes karvattomalta, mutta sillä on hulmuavia karvoja jaloissa, kasvoissa ja hännässä. Se tunnetaan eleganttina, sirona ja rakastavana rotuna. Eläinlääketieteessä hieronta tunnustetaan nykyisin muunakin kuin rentoutustekniikkana. Sen tiedetään tarjoavan apua monenlaisten fyysisten ja tunne-elämän häiriöiden ehkäisyyn ja hoitoon. Jokaisen kissanomistajan kannattaa siis jatkaa lukemista ja selvittää, kuinka kissan hieronta…

Susikoira-Englanti - Suomi-Englanti Sanakirja - Glosb

Villakoira on yksi niistä koiraroduista, jotka jokainen tunnistaa. Helpoksi näiden puudeleiksikin kutsuttujen koirien tunnistamisen tekee niiden kihara turkki. Kauniin ulkomuotonsa…Koirat voivat kärsiä monista terveysongelmista, jotka jäävät omistajalta huomaamatta, ja osa näistä vaivoista vaikuttaa eläimen ihoon. Koiran paksun turkin vuoksi…

The content in this publication is presented for informative purposes only. In no sense is this information intended to provide diagnoses or act as a substitute for the work of a qualified professional. For this we recommend that you contact a reliable specialist. Kunminginsusikoira (kiinaksi 昆明狼狗; Kunming Langgou) on kiinalainen koirarotu. Kunminginsusikoira muistuttaa saksanpaimenkoiraa, mutta on lyhytkarvaisempi ja selästä korkeampi. Häntä on koiran ollessa innostunut usein korkealle kiertynyt Chow chow on varautunut, lempeä, rauhallinen ja uskollinen seurakoira, joka kiintyy vahvasti perheeseensä. Nämä koirat ovat melko vankkoja ja lyhytrunkoisia, ja niiden pää on melko suuri suhteessa kehoon. Chow cholla on tiheä turkki ja nallemaiset korvat. Rodun tunnusomainen merkki on sen erikoinen sinertävän musta kieli. گرگی. Usage on fi.wikipedia.org. Kunminginsusikoira

Susi Vs Koira-Rymy vs susi - YouTube - Oikea treffisovellus sinkkuill

kunminginsusikoira. kunminginsusikoira on termi tiedetään sanamme luetteloon. Määritelmä, voit kuulla listan ulkoisten resurssien alla Rotu lähes hävisi Kiinan muuttuessa kansantasavallaksi, jolloin koiria pidettiin turhana luksuksena ja niiden kasvatus kiellettiin. Koiria oli kuitenkin salakuljetettu ulos maasta, ja näin rotu on olemassa vielä tänäkin päivänä. fi 10 Pekingin 'susikoiraa', nämä 20 'siviilikoiraa' ja lisäksi 10 Saksasta tuotua paimenkoiraa muodostivat perustan josta kunminginsusikoira jalostettiin Kloonattu Kunxun-koira on rodultaan kunminginsusikoira. Rotu muistuttaa saksanpaimenkoiraa. Kunxun kloonattiin seitsemänvuotiaasta Huahuangma-nimisestä vainukoiranartusta Chow chow, eli kiinanpystykorva, on kotoisin Kiinan pohjoisosasta, ja sen uskotaan palvelleen aikoinaan vahtikoirana buddhalaisissa palatseissa ja temppeleissä. Rotua on käytetty myös työtehtävissä muun muassa metsästyksessä ja vetojuhtana ja sitä on kasvatettu lihan ja turkin vuoksi. Kyseessä on yksi maailman vanhimmista koiraroduista.

Tekniikanmaailma.f

 1. ginsusikoira. Kun
 2. Shih tzut ovat pienikokoisia ja pitkäturkkisia seurakoiria, jotka ovat tyypillisesti uskollisia, ystävällisiä ja seurallisia ja rakastavat viettää aikaa omistajansa kanssa. Nämä koirat ovat älykkäitä ja oppivaisia, mutta tunnetusti verrattain haastavia koulutettavia.
 3. Shar pei on rauhallinen ja itsenäinen koira, joka on hyvin uskollinen omistajalleen. Koiran ihon poimut ovat tärkeää pitää puhtaana erilaisten iho-ongelmien välttämiseksi. Shar pein iho on hyvin herkkä, ja ihotulehdukset ovat tavallisia.
 4. Moni Aasiasta peräisin oleva asia kiinnostaa muualla eläviä ihmisiä niiden näennäisen erilaisuuden ja eksoottisuuden vuoksi. Tämän päiväisen artikkelimme aiheena ovat kiinalaiset koirarodut. Tällaisia rotuja on olemassa noin kymmenen, ja osa niistä lukeutuu maailman vanhimpien koirarotujen joukkoon. Suurin osa roduista on levinnyt myös Kiinan ulkopuolelle, mutta muutama rotu on edelleen suosittu ainoastaan kotimaassaan.

Ottaisitko rodun - Sivu 53 - Petsi

 1. Inuiittikoira - Wikipedi
 2. Luokka:Koirasudet - Wikipedi
 3. Marxdorfer wolfshunde
 4. Kunming wolfdog - Wikidat

Video: Luettelo koiraroduista - Wikipedi

Куньминская овчарка Другое название Куньминская волчья собака Происхождение Место  Китай Время 1950-е годы Характеристики Рост 64—68 см Вес 30—38 кг Шерсть двойная шерсть дикого типа Окрас чепрачный Прочее Использование военная и служебная собака Куньминская овчарка (кит

 1. 1. Kiinanpalatsikoira
 2. 6. Kunminginsusikoira
 3. 8. Mantsuriankarvatonkoira
 4. Muita kiinnostavia artikkeleita
 5. Kiinalaiset koirarodut

Mopsit-Mopsi – MikroBitti

 1. Original upload log[edit]
 2. Kunming, Where All Roads Converge (Yunnan: The China You Never Knew, episode 1)
 3. The Perfect Day in Kunming, China!
 • San francisco craigslist cars & trucks by owner.
 • S health askelmittari.
 • Sattuuko napakoru.
 • Erste schritte plus vorkurs.
 • Setelin kopioiminen.
 • Vuokrattavat asunnot nousiainen.
 • Miksi pistaasipähkinät ovat kalliita.
 • Tiilikaton pesuaine.
 • Movie box kokemuksia.
 • Halpa voileipäkakku kinkku.
 • Philips grind & brew kahvinkeitin.
 • Osa aikatyö määritelmä.
 • Export pedigree.
 • Opel huoltoväli.
 • Puusorvi puuilo.
 • Hietamies lappeenranta sarja.
 • Kittilän tilanne.
 • Lepakkopöntön teko ohjeet.
 • Lapsen tunne elämän häiriöt.
 • Teatteriesitykset helsingissä tänään.
 • Boa vista csi.
 • Fotbrett kontor.
 • Hologrammi seteli.
 • Suomen kauneimmat kunnat.
 • Raskaus jano iltaisin.
 • Myydään pomeranian.
 • Eurosport tv ohjelmat.
 • Hitman: codename 47.
 • Luisteluhiihto sauvan pituus.
 • Vhs stuttgart deutschkurs.
 • Luonnontieteellinen museo turku.
 • Ympäristönsuojelulaki finlex ajantasainen.
 • Bauer media potkut.
 • Apollomatkat istumapaikat.
 • Working holiday uusi seelanti ikäraja.
 • 24h parkki.
 • Price earnings ratio.
 • Formula 1 spa tickets.
 • Vanhojen autojen kokoontumisajot 2018 oulu.
 • Anne franks dagbok adlibris.
 • Botuliini pakastus.