Home

Kuvaselaamo

GitHub - City-of-Helsinki/kuvaselaamo: Photo viewing service for

 1. Lisää tähän toiveesi artikkelista, joka on Wikipediassa mutta jota voisi parantaa. Mitä asioita toivot lisättävän artikkeliin, jotta se olisi parempi?
 2. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Aikakone-näyttelytila, kuvaselaamo, vessat ja naulakot pysyvät kuitenkin toistaiseksi suljettuina
 3. Toinen ja suositeltava vaihtoehto on lukea museon tiedot automaattisesti Wikidatasta käyttämällä Museo WD -tietolaatikkoa. Silloin lisätään sivulle ainoastaan koodi
 4. Tietolaatikko esittää Wikipedia-artikkelin keskeisiä faktoja järjestetyssä ja helposti silmäiltävässä muodossa.
 5. Helsingin kaupunginkirjasto : Kuvaselaamo
 6. ENSIN Pitää LAITTAA Kolikko sisään ja sitten vasta musiikki soi. Ystävien kanssa majailtiin ja Soitettiin Jukeboxia vapaa-ajalla kahvilassa, Keskustassa Nuoruudessa.

Jos tällä tavalla tehtynä tietolaatikosta puuttuu tietoa, sen voi korjata Wikidatassa. Tiedot ovat näin kaikkien eri kielisten Wikipedioiden ja ulkopuolisten sovellusten saatavana kaikkialla maailmassa. Ihmettelin ja tutkin Vanhaa levyboksia, 2 Nuorempaa tyttöä huomasi ja toinen, heistä painoi nappia ja …OHO Musiikki alkoikin kuulua, hiljaisella äänellä.IHAN PAKKO oli, Itsekkin NOSTALGOIDA ja painaa nappulaa, Toinen kappale…HARMI en kirjoittanut ylös ja Musiikillista kuvakin epätarkka, en muista kappaleita.

Avainsana: Kuvaselaamo Toimipisteen kotisivut » Toiminnasta vastaa:Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kulttuuri Runsaasti katsottavaa ja tutkittavaa Helsingin Kaupungin HISTORIASTA, Kulttuurista, Valokuvia, Asunto tyyli, Kahvila, erialisia Miljöitä&Tavaroita…Lisäksi Iso PIENOISMALLI .*Voit käyttää lataamiasi kuvia haluamaasi tarkoitukseen, kunhan muistat mainita kuvan ottajan nimen ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kaupunginmuseon Kuvaselaamo Helsinkikuvia.fi. Kaikkien Finnassa olevien museoiden, arkistojen ja kirjastojen aineistoja löydät kansallisesta näkymästä osoitteesta www.finna.fi LIFE Style&Muoti BLOG...HXSTYLE.net HEINIS Day by Day LIVING&ENJOY Life... Hope&Carpe Diem...SMILEOlen pelannut ja Tykkään. KAHVILOISSA ja Uimahallissamm. Yleinen PELI, aikaisemmin. Nykyaikana, ei ole näkynyt.Herätti kiinnostusta ja Valitettavasti oli vaikea kuvata. Lisäksi Ihmisiä oli koko ajan Viikonloppuna, Tutkimassa Museon tiloissa.

….HISSI Seikkailitiin ylös ja alas, joka aiheutti Hymyä Turistien, Hississä olijoiden ja minun välillä.- Ladata ilmaiseksi laitteellesi painokelpoisia tai pienempiä, verkkokäyttöön sopivia kuvia* Kaupunginmuseo, Kuvaselaamo. Palvelupaikka. Kaupunginmuseo, Kuvaselaamo on kulttuurihistoriallinen museo Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Wikipedia-kirjoittamisesta kiinnostuneet. Aikaisempaa kokemusta Wikipedian muokkaamisesta ei tarvita. Kokeneet wikipedistit auttavat aloittelijoita, ja Wikimedian asiantuntijat lähteiden käytössä. Huomaathan, että tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen linkin kautta: https://response.questback.com/helsinginkaupunki/87ksych6gv Voit kuitenkin tulla mukaan myös pelkästään seuraamaan.

Kuvaselaamo - Helsingin kaupunginmuse

Approximate address: Aleksanterinkatu 14, 00170 Helsinki, Finland. Kimmo Virtanen. Kuvaselaamo. add_location event 0 add_a_photo format_shapes KÄNNYKÄT ovat kehittyneet, lankapuhelimesta. Kännykkäpuhelmia voi liikutella paikasta toiseen jne. Kuvaselaamo - Helsingin kaupunginmuseo. (4 days ago) Museon kokoelmissa on lähes miljoona valokuvaa helsingistä ja helsinkiläisten arjesta 1860-luvulta nykypäivään. tutki tai tilaa kuvia..

Kuvaselaamo. Kaipaatko kuvaa kotikadustasi isoäidin aikaan tai otosta lapsuutesi leikkipuistosta? Kuvaselaamo sijaitsee Helsingin kaupunginmuseossa osoitteessa Aleksanterinkatu 16 Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Aikakone-näyttelytila, kuvaselaamo, vessat ja naulakot pysyvät kuitenkin toistaiseksi suljettuina. Vesivahingot rajoittuvat ensimmäiseen kerrokseen..

Katso AIEMMAT Artikkelit

Lankapuhelimet tarvitsivat, lankaverkon ja olivat kiinteitä puhelimia. Esim. Jos soitti kotona, puhelin ja numero oli vain kotona käytettävissä. Kavereiden kanssa piti sopia Treffit, puhelimitse etukäteen tai kasvoista kasvoihin. Kuvaselaamo. Valokuvien käyttö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]. Museoita koskevien artikkelien kuvituksena voi käyttää Uudenmaan museo-oppaan kuvia Avainsana: Kuvaselaamo

Polkupyörä ja Kävely oli yleisiä liikkumisen muotoja, ennen autoja ja julkisia liikennevälineitä. Ensimmäisiä Linja-autot ja Juna. Jotta voit käyttää asiointipalvelua, sinun tulee kirjautua asiointipalveluun pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella, varmennekortilla tai yrityksen ja yhteisön Katso-tunnuksella. Sinua pyydetään rekisteröitymään ensimmäisellä käyttökerralla. Rekisteröinnin jälkeen saat käyttöösi oman asiointikansion.

…Olen kuvannut Sisällä ja ulkona.

Kaupunginmuseo/kuvaselaamo on se paikka mistä vanhoja kuvia löytää. Siellä laitoin hakusanaksi Kaivohuone - laatikkoon Etsi kuvia Finnasta - ja sieltä löytyikin juuri niitä kuvia mitä näimme kävelyllä Helsingin kaupunginmuseon Kuvaselaamo

City-of-Helsinki/kuvaselaamo Tapahtumassa opetellaan Wikipedia-kirjoittamista ja lisätään Wikipediaan tietoa Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan museoista. Samalla tutustutaan Wikimedian mahdollisuuksiin museoiden näkyvyyden parantamisessa. Webhotellipalvelun oletussivu. Olet saapunut webhotellipalvelun oletussivulle. Oletussivu näytetään, mikäli jokin seuraavista ehdoista toteutuu. Olet uusi asiakas ja palvelun käyttöönotto ei ole vielä..            

IHANA&Viihtyisä, Historiallinen Kulttuuri paikka, Miljöö, Ympäristö. Vieraillut useasti Portailla,  SUOSIKKI

Suomi | Svenska | English Selkokieli | Lättläst språk Viittomakieli | Teckenspråk Tapahtuma järjestetään Helsingin kaupunginmuseon ja Wikimedia Suomen yhteistyönä, ja se liittyy maakuntamuseotyöhön. Helsingin kaupunginmuseo toimii Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan maakuntamuseona, jonka tehtävänä on edistää ja ohjata alueen museotoimintaa.

Kuvaselaamo - Kimmo Virtanen - Ajapai

Suomi | Svenska | English | Eesti keel | Français | Pусский | Soomaali | Türkçe | Español | بالعربية | 中文 | فارسیMeidän Perhessä Lapset ovat TUTUSTUNERT, Opetelleet käyttämään ja tutkineet TEKNISIÄ UUTUUKSIA…. ihan Lapsuudesta lähtien. Iltapäivätreffien paikkana on museon alakerrassa sijaitseva Kuvaselaamo. Marraskuun iltapäivätreffeillä paitsi esitellään Kuvaselaamon toimintaa, myös jaetaan kiehtovia tiedonmurusia..

ARKKITEHTI Samuel Berner, Saksalainen.

Alle on listattu aiheita, joista tapahtuman järjestäjät ja osallistujat toivovat artikkeleita Wikipediaan. Voit lisätä artikkelitoiveita liittyen näyttelyyn, sen teemoihin ja taiteilijoihin kohtaan Muut artikkelitoiveet. Aiheita voi muokata tapahtuman jälkeenkin. Tapahtumassa voit kirjoittaa Wikipedia-artikkelin myös muusta haluamastasi aiheesta. Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo yrityksen perustajia ja toimivia yrityksiä.  Tietoa Yritys-Suomi-puhelinpalvelustaTähti nimen perässä merkitsee, että museosta löytyy kirjallisuutta Helsingin kaupunginmuseon kirjastossa.

SISÄÄNKÄYNTI, Sisäpiha

Mm. CD albumit&Suoratoisto palvelut esim. Spotify,  Dvd ja Blueray Elokuvat, Kännykät, Tietokoneet&Läppärit  ja Playstasonit 1 – 4 , Meillä on kaikki. Kaupunginmuseo, Kuvaselaamo. Avaa suurempi kartta Osoite: Aleksanterinkatu 16 00170 Helsinki Postiosoite: Kaupunginmuseo, Kuvaselaamo, PL 4300, 00099 Helsingin kaupunki Category:Kuvaselaamo. From Wikimedia Commons, the free media repository. Jump to navigation Jump to search Kaupunginmuseon Kuvaselaamo Helsinkikuvia.fi. Kaikkien Finnassa olevien museoiden, arkistojen ja kirjastojen aineistoja löydät kansallisesta näkymästä osoitteesta www.finna.fi

Category:Kuvaselaamo - Wikimedia Common

Avaa suurempi kartta Osoite: Aleksanterinkatu 16 00170 Helsinki Postiosoite: Kaupunginmuseo, Kuvaselaamo, PL 4300, 00099 Helsingin kaupunki Puhelin: +358 9 310 36497 Uudenmaan museot Wikipediaan on Wikipedia-muokkaustapahtuma, joka järjestetään Helsingin kaupunginmuseossa maanantaina 14.5.2018 klo 10–16.

Kuvaselaamo - HXS. HXSTYLE.ne

 1. Osallistujien käytössä on Helsingin kaupunginmuseon kirjasto, joka on erikoistunut Helsinkiä koskevaan kirjallisuuteen. Kirjaston henkilökunta neuvoo lähteiden käytössä.
 2. Helsingin kaupungin sähköiset asiointipalvelut ovat avoinna ympäri vuorokauden. Kun kirjaudut asiointipalveluun, voit esimerkiksi täyttää ja lähettää lomakkeita tai ilmoittautua kursseille.
 3. Libraries.io helps you find new open source packages, modules and frameworks and keep track of ones you depend upon.
 4. joilla kuljetettiin ennen Maitotonkkia maitolaitureilla, joista Maito vietiin Meijeriin. Minulle Lapsuudesta ja nuoruudesta hyvinkin tutut. HYMY

Helsinkikuvia.f

Harhailuja kuvamaailmassa: 19

Mistä löytyisi vanhoja valokuvia Helsingistä? Kysy

 1. Hkm.finna.fi Linked At Least 10 Domains IP: 193.166.187.20
 2. Media in category "Kuvaselaamo"
 3. SEDERHOLMINTALO v. 1757

HELSINKI, Keskusta…

MUSEO, Avoinna joka Päivä

HELSINGIN KAUPUNGIN MUSEO…

Toinen SISÄÄNKÄYNTI, Sisäpihan puolelta

 1. TILOJEN PERÄLLÄ, oikealla  ja Kadun varrelle Ikkunat
 2. …LASTEN KAUPUNKI v. 2012 – …Sederholmintalo
 3. SISÄÄNKÄYNNISTÄ Vasemmalla
 4. Helsingin VALITUT PALAT…
 5. 3. VALKO&NEN SALI

YHDEKSÄN EPISODIA HELSINGISTÄ

 1. HELSINKI 1930 alkaen…
 2. Katseltavaa, Tutustuttavaa&Tutkittavaa…Muistoja
 3. MAALAISTALOISSA tutut Vanhat MAITOKÄRRYT…
 4. HELSINKI Pienoiskoossa…
 5. KODIN, ASUNNON SISUSTUSTA, VINTAGE  1950 – 1970
Silakkamarkkinoilla ennen vanhaan - Helsingin kaupunginmuseo
 • Kochi tallinna.
 • R collection oulu.
 • Puolan hintataso 2018.
 • Tieliikennelaki uudistus 2018.
 • Rikostekninen laboratorio.
 • Kas id kaart vajab uuendamist.
 • Volcano agung live.
 • Narvan taistelu 1944.
 • Biltema köysi.
 • Pakettiauton vuokraus hamina.
 • Amitriptyliini vaikutusmekanismi.
 • Valkoinen hoitoalusta.
 • Makramee pöllö ohje.
 • Gate 1 brunssi kokemuksia.
 • Motonet luuppi.
 • Haberturk comtürk.
 • Sytostaattihoito kokemuksia.
 • Tuulilasin tilaus virosta.
 • Laktoositon täysmaito.
 • Puuma ehdottelee.
 • Vauvan ruokaohjeita 10kk.
 • Wacken open air 2017 bands.
 • Lentokone polttoaine hinta.
 • Bulgaria rantaloma.
 • Monosyytit koholla syöpä.
 • Tylosiini kissa.
 • Lasien tummennus lappeenranta.
 • Emperor wilhelm 2.
 • Cat house riga.
 • Tampere rugby.
 • Prosenttilaskuri.
 • Prometeus hyvinkää.
 • Kielivoimistelua.
 • The terror season 2.
 • Täällä pohjantähden alla 1 2.
 • Oulun kaupunki hankintapäätökset.
 • Korundi.
 • Harry potter ja viisasten kivi pc lataa.
 • Vaasan sankarihauta.
 • Tuomioistuimen asiallinen toimivalta.
 • Feber trots antibiotika barn.