Home

Ainola kauneusklinikka helsinki

Soittivat juuri (7.3.2018) ko. kauneusklinikalta. Oma puhelinnumeroni on salainen, joten en ymmärrä, mistä edes saivat tietoni. Soittaja oli mies, numerosta 0409401186. Kerroin, että tiedän teidän olevan huijausfirma, johon sanoi, että ei kannata kaikkea uskoa, mitä netissä sanotaan. Heureka on suomalainen tiedekeskus Vantaan Tikkurilassa, jossa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen .minäkin menin onkeen , vaikka olin valmistanut tietoisesti että myyntipuhetta tule. Aluksi olis tullut. 2 v maksusitoumusta kuumaksulla 160€, kun en suostunut näin ison summan tehti heti 1 v sopimus 100€ kuumakselle. Voi harmi miten katun nyt kun huomaan että iho punotta ja kuperoosa on pahentunut. Sopimusta ei saa mitenkään purettu. Miten tässä eteenpäin ?

Helsinki New Horizons. Keeping Helsinki on the growth path is a theme of no small national importance in Finland. We are building new homes, day-care centres, schools, parks and streets to.. Ajattelin, että on ihan mielenkiintoista mennä kokeilemaan uusia tuotteita. Onneksi googlasin hoitolan ja löysin tämän ketjun… Muuten olisin voinut mennäkin, jos se kasvohoito olisi ollut hyvä. Mutta jos kerran siihenkään ei kukaan ole tyytyväinen, niin en kyllä tuhlaa aikaani. Plastic Surgery Center, Helsinki?? Ainola kauneusklinikka ja Deaura tuotteet. Hei, sain kutsun maksuttomaan kauneushoitoon uuteen kauneusklinikkaan Kluuvikadulla

The International School of Helsinki offers a high quality education for learners of ages from 4 to 19. ISH values each learners unique qualities and talents, developing the whole person through.. Kuinka kauan tälläinen toiminta saa jatkua, miksi tähän ei puututa, itse joudu maksamaan 1000 euroa kun menin lankaan!0402517010, 0409401043, 0409402285 soitettu sekä omaan että työpuhelimeen tänään ja eilen ja tarjottu ilmaiseksi vaikka mitä hoitoja ja tuotteita jos pääsen tunniksi käymään. Onneksi on Google 🙂

No eihän tämä ole nyt tottakaan! Samainen mukavankuuloinen, leppoisa mieshenkilö soitti nyt työnumerooni, mikä ei ensisijaisesti ole edes minun nimissäni vaan organisaation.Hei, en oikein ymmärrä tätä keskustelua ja mustamaalausta. Kukaan ei pakota teitä menemään ilmaiseen kasvohoitoon, johon sisältyy konsultin tuotteiden ja palvelujen esittely. Kukaan ei myöskään pakota teitä allekirjoittamaan mitään eikä eritoten sitoutumaan mihinkään, mihin ette halua. Myös minulle soitettiin täältä. En juuri anna numeroani minnekkään paitsi syksyllä annoin kuntosalilleni, jolla siis nyt tiedossa ikäni ja pehelinnumeroni. Tuli mieleen että olisivatkohan myyneet meidän yhteystiedot lisäansainta keinona??? Rasvafirmalla olisi täten aikamoinen täsmätieto kohderyhmästään: sukupuoli, ikä, yhteystieto…. Asun Salossa ja olen viisikymppinen.Ihon vanheneminen kiihtyy merkittävästi silloin kun ihoa ei hoideta oikealla tavalla. Varma tapa saada nopeasti juonteita ja ryppyjä, on käyttää ihon hoitoon ainoastaan vettä ja saippuaa. Kumpikaan näistä ei nimittäin ravitse ihoa millään tavalla. Vesi kyllä puhdistaa ja saippua vie lian pois ihon pinnalta, mutta sen jälkeen iho jää ikävissään huutamaan niitä ravintoaineita. Juuri niitä aineita, jotka takaavat iholle kyvyn pysyä ravittuna, hyvinvoivana ja kimmoisana. Näitä ravintoaineita ei ikävä kyllä riitä ruoasta saatuna iholle asti kovinkaan paljon.Kauneusklinikka Ainolan myymissä kuolleenmeren ilmaston (sellaista ilmastoa ei ole olemassakaan) tuotteissa ei ole kaikissa lainkaan tuoteselosteita, mikä on jo lainvastaista. Yritys myös huiputtaa vanhoja ihmisiä agressiivisella myynnillään. Ikäihmiset eivät ole tottuneita ottamaan selvää asioista, koska uskovat ihmisten ja yritysten olevan rehellisiä. Kyseinen klinikka huiputti anoppini, joka asuu Rovaniemellä, allekirjoittamaan vuoden sopimuksen hoidoista. Nyt lähes 80-vuotiaan olisi tultava säännöllisesti hoitoon Helsinkiin. Mikään vastuullinen yritys ei toimi näin. Sopimus on allekirjoitettu alle viikko sitten ja me omaiset olemme todella huolissamme. Miten asiassa voisi edetä?

Ainola Kauneusklinikka - Health/Beauty - Helsinki Faceboo

 1. Helsinki Lappeenranta Tampere Turku Jyväskylä Hämeenlinna Kuopio Oulu Pori Rovaniemi Kouvola Kajaani Joensuu Mikkeli Vaasa Seinäjoki Kokkola Vantaa Rauma Espoo Lahti Kotka Näytä kaikki
 2. Kävin mielenkiinnosta ilmaisessa hoidossa. Minua ei pystytty huijaamaan, koska olen asiantuntija. Kasvohoito oli varsin erikoista. Epäilin, että kasvonaamio olisi kumia, koska se tuntui siltä. Vastattiin, että se oli vahaa ? ? Erikoista, en ole ennen kuullut. Huomasin myös, että päivävoide oli hivenen värillistä, mikä antoi vaikutelman, että hoito teki ihon heleäksi. Olin huomaavanani, että kaikkilla näkemälläni hoidosta tulevilla oli sama heleä väri kasvoissa. Agressiivinen myyntitapa. Toivon, että viranomaiset tutkisivat tämän paikan hoitoja ja myyntitapaa.
 3. Minulle on soiteltu viime viikolla ja tänään numerosta 0409401186 ja 0409401185. En ole onneksi vastannut kun olen ollut töissä, enkä aioa vastata luettuani nämä.
 4. taansa!
 5. Jos olet joskus kärsinyt iho-ongelmista, tiedät kuinka ikävää ja häiritsevää se on. Iho näkyy aina, tavalla tai toisella. Hyväkuntoinen ja hyvältä näyttävä iho on yksi merkittävä ilon tuoja arkielämässä. Tietyllä tapaa yksi murhe vähemmän. Sitä ei vain huomaan ennen kuin sen menettää. Tiedät varmasti mitä tarkoitan.
 6. Hei, sain kutsun ”maksuttomaan” kauneushoitoon uuteen kauneusklinikkaan Kluuvikadulla. Tilanne oli tietysti esittely-, konsultaatio- ja tuote ja hoitopaketin myyntiä. Jos teet sopimuksen vuodeksi nyt, saat alennusta ym. etuja. Pakkomyyntiä hellin käsin!?? Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä klinikasta ja Deaura-tuotteista?? Yritin katsoa Facebookista, löysin vain venäläiset ja unkarilaiset sivut. Menin tekemään sopimuksen 6 Velashape hoitoa ja tuotesetin yht. 1350 e. Nyt rupesin epäilemään et mitä tuli tehtyä.??&%? Niin osasivat kehua hoitoja…. Onko kenelläkään kokemusta tai tietoja…???Minä hölmö menin ja tyhmänä vielä ostin järkyttävän kalliit tuotteet jotka ovat täyttä paskaa..lumenekin parempi. Tyrkyttävät tuotteet puoliväkisin ja kauppaa ei peruta kun kotona huomaatkin etteivät oikeesti toimi…pysykää kaukana tästä Kauneushoitolasta ja DeSheli tuotteista. Kuulema netistä tilattuna purkki maksaa 29e..täällä pulitat 11:sta tuotteesta 1840e.Varo mihin menet. Jätä luottokorttisi kotiin. Ei ole muuten vaarallinen mutta voit repsahtaan ostaan älyttömällä hinnalla humpuukia, jota et voi palauttaa. mene silti mutta vain jos olet hyvin varakas niin anna rahasi heille. Se nätti kosmetologi (joka ei ole kosmetologi) on syyyyytön. Firma toimii kuten ne pölyimuri-, lomaosakekauppiaat jne. Kyllä ihmisiä voidaan kierosti saada koukkuun. Varo mutta käy kokemassa, kun meillä on paljon kokemuksia tästäkin niin osaamme ohjeistaa muitakin kuin itseämme.
 7. ua. Soitettiin työpuhelimeen ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa. Vähän homma alkoi jo haiskahtaa mutta mielenkiinnosta menin kuitenkin. Olisivat halunneet jo heti tiskille tultaessa nimen ja syntymäajan ”menee kuulemma vain asiakaspalvelijalle”, syntymäajan jätin laittamatta. Eipä tainnut olla edes gdpr-lait tällä firmalla vielä hallussa.
Sirkka Lindström: "Hoidot ovat kohentaneet koko olemusta

Ainola Kauneusklinikka LinkedIn Helsinki, Uusimaa 5 follower

Video: Ainola Kauneusklinikka tarjoaa ihoa uudistavan hoidon 19€ Offerill

Ihmetyttää tällainen häiriköinti, vaikka olen ilmoittanut heille alusta saakka ystävälliseen sävyyn että käyn tietyllä esteettisellä kauneusklinikalla hoidoissa, jossa on luotettavat tekijät joilla pitkäaikainen koulutus ja kokemus, ja etten todellakaan halua että kukaan muu koskee ihooni. Olen myös pyytänyt että poistavat nimeni soittorekisteristään, mutta silti jatkavat tätä soittelua.

En suosittele kellekään! Älkää vain menkö! Ei ole kasvohoito! Tuotteet +hoidot (jotka tulee ostaa yhdessä) +1600eur! Täyttä huijausta!

Verkkotunnuksen tiedot

Sama! Soittaa päivittäin ja nyt kun en vastaa niin alkoi soittamaan monta kertaa päivässä.. Estot päälle!Tulosten saavuttamisessa voi kestää huomattavasti pidempään, jos hoitoja ei tehdä oikealla aikavälillä. Kun käyt säännöllisesti ammattilaisella, ihosi hyvinvointia seurataan ja mahdolliset ongelmat voidaan torjua ennen niiden pahenemista. Vuokrataan mökki MIKKELI, AINOLA , 4395 - Lomarengas on Suomen suurin mökkien välittäjä. 4395, AINOLA. MIKKELI , Mikkeli , Etelä-Savo

Previous The next. Malminrinne 2-4, 00100 Helsinki, Finland Address. Fredrikinkatu 63 A 10, 00100 Helsinki, Finland. 170 m. Parturi-Kampaamo New Look Näin, että kyseessä 40-70-vuotiaat naiset jotka kaikki seuraavat samaa ohjelmaa, eipä ollut mukana ketään joka haluaisi vastustella. Minusta kyseessä huijaus. Kysyin, mistä ovat saaneet puh.numeroni, ei vastausta. Hirveä summa 2850, jolla sain vastineeksi kassin tuotteita, joissa ei mitään tuotemerkintää. Hoito käsittäisi 12 kertaa, ja ihoanalyysi oli niistä ensimmäinen. Lasken joka kerta, että ahaa, nyt kone pyörinyt kasvoillani 15 min ja siitä maksan n 250 e. En ymmärrä, kuinka voin päästä irti. Harmittaa todella valtavasti. Yhden nimen sanoi hoitajani: että suomalainen tunnettu ballerina oli käynyt ostamassa jonkin tuotteetn, johon oli niin tyytyväinen.Mä kävin ilmaisessa kasvohoidossa. Kiitin kovasti, mutta sanoin, että ei kiitos olen nykyisiin ihonhoitotuotteisiini tyytyväinen. Kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni. Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta. Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte? Historiallisia dokumentteja - Etusivu. Valtiopäivät 1809, Porvoo. Valtiopäivät 1863-64, Helsinki. Säätyvaltiopäivien kokoontumisajat ja -paikat. Valiokunnat säätyvaltiopäivillä

Sivuston otsikko: Yhteystiedot - Ainola kauneusklinikka Sivuston

 1. en. Tuskin tässä sentään on kyse yleisestä hyvän tekemisestä, kulttuurista tai tavasta vaikuttaa olemassa oleviin käytäntöihin kantaa ottavasti: Kaunis ja edistyksellisinkin/ ajanmukainen ajatus olisi, että hyvin tehty työ haalisi asiakkaita viidakkorummun kautta – tai kertyisi yleiseksi hyvinvoinniksi. Ja sitä kautta palautuisi klinikan omaankin kannattavuuteen jotain kautta…
 2. SYKSYINEN HUIPPUTARJOUS THE LOOKIN ASIAKKAILLE: Nyt kaikille loka-marraskuun rintaleikkausasiakkaille 1000€:n arvoinen hemmottelupaketti kaupan päälle. Tämä syyspaketti voimassa siis vain marraskuun loppuun saakka.
 3. en on sitten erikseen. Siinäkin ammattilainen on timanttinen apu.

Siirry ainolakauneusklinikka.fi verkkotunnukseen

Kävin kokeilemassa viime lauantaina ja selvisin naarmuitta 😉 Ihoa tutkittiin kuvaavalla mikroskoopilla ja vertailukuvien perusteella ihoni oli tietysti huonossa kunnossa. Sitten esiteltiin hoitoja ja kerrottiin minulle suositeltavan hoitojakson hinta, n. 2700 eukkosta. Kerron aina nukkuvani yön yli näin suurista rahasummista keskustelessa, joten kauppoja ei tullut. Lopussa hoitaja hiukan kiihtyi kertoen ihoni olevan ihan kauheassa kunnossa ja hoitamatta. Mietin jo sisään astuessa mistä paikan tulot mahtavat tulla? Riittääkö kerrotun 4000 kanta-asiakkaan maksut Kluuvissa sijaitsevan ison tilan vuokraan ja henkilöstökuluihin tuottaen jopa voittoa omistajille? Poistuessani mietin, että onkohan kyseessä jonkinlainen rahanpesuyritys, koska toiminta näine ”ilmaisesittelyineen” ei vaikuta ihan aidolta kauneudenhoitoalan yritykseltä. Taitaa olla ainutlaatuinen konsepti Suomessa. Helsinki (ruots. Helsingfors) on Suomen pääkaupunki ja Uudenmaan maakuntakeskus. Helsinki on Suomen kulttuurillinen, hallinnollinen, poliittinen ja liike-elämän keskus, monen suuren yrityksen..

Kosmetologi-diagnostikko - Ainola Kauneusklinikka - Duunitor

Hei! Tulin huijatuksi ko kliniikalla. Koko ”hoito” tilaisuus oli pelkkää markinointia ja tyyliin että ei saa edes mitään hoitoa ellei suostu ostamaan hirveän kallista pakettia joka takaa ihan kenelle tahansa täydellistä ihoa! Suostuin, sain viiden minuutin tehohoitoa.Lähdin toisen työntekijän kanssa tekemään kauppaa niin hän ei antanut mun käsiin sopimusta päihde viimeisen allekirjoitettavan sivun vaan itse kävi läpi ja selitti sopimuksen kohtia. Hän ei maininnut lainkaan ettei sopimusta voi purkaa vaan päinvastoin sain vaikutelman ja kysyin vielä pari kertaa että ymmärsin oikein että sopimusta voi purkaa ja myyntikelpoiset tuotteet voi palauttaa normaalisti. Kotona totesin että tuotteista tuli herkälle iholleni reaktiota ja rupesin lukemaan sopimuksen. Järkytyin pahasti, ettei siinä ollut mitään kuittia ostamastani tuotteista, mistä sain 6 mukaan vain pitkä lista kaikkea niitten tuotteita ja myös selvästi luki ettei sopimusta ei voi purkaa ja mikälä lääkäri lausunnon kautta puretaan niin joutuu maksamaan hirveät summat kosmetiikasta mitä olen saanut sieltä! Nyt kovasti tarvitsen apua miten toimin ja miten firmasta pääsee eroon! Kiitos kaikille kommenteista harmittaa niin paljon etten lukenut tätä ketjua etukäteen!Miten saisin peruutettua aikani? Minullekin soitettiin paikasta hetki sitten ja heti puhelun jälkeen löysin tämän.Minullekin yritettiin soittaa numerosta 040 940 2539. En ehtinyt vastaamaan ja soitin takaisin. Ei edes hälytysääntä, vaan heti automaatin vastaus englanniksi , ettei siihen numeroon voi soittaa. Hyvä, että löysin tämän viestiketjun ettei jäänyt enempää vaivaamaan. Tosin ärsyttää tuollainen asiattomuus! Voi kumpa kukaan ei menisi tuohon lankaan. Loppuisi soitot perhana vieköön.Mikäli et halua Duunitorin keräävän tietosuojaselosteessa mainittuja selaintietoja vierailustasi, mahdollistavat useimmat selainohjelmat eväste-toiminnon poiskytkemisen. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin Duunitorin ylläpitämien sivujen ja tarjoamien palveluiden asianmukaiselle toimimiselle. Alettaiskos yhteinen projekti kesäkuntoon pääsemiseksi? Henkilökohtaisesti juuri sinulle laaditut dieetti/treeniohjeet 290€. #kesäkunto #aurinko #hiekkaranta

Kiitos infosta! En astu jalallanikaan kyseiseen firmaan.Arvelinkin, että tuotteet ja palvelu ovat kallita, koska hoito” ilmainen” , jonka aikana samalla puhutaan pyörryksiin!Mutta että 1800 euroa!! ” Jos joku kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin yleensä se valhetta.” SATOlta löydät vuokra-asunnot pääkaupunkiseudulta, Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä muista isoista kaupungeista, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Oulu. Tule ja löydä se oikea Helsinki. 2 €. Tampere. Helsinki. 2 €. Huittinen [03/18/13]   Helsingin vastaanotolla hemmotellaan asiakkaita tällä viikolla toden teolla! Viikon jokaiselle asiakkaalle keväinen yllätyslahja!!!! Hei, sinulle on varattu aika ilmaiseen kasvohoitoon ja kauneuskonsultointiin 2018-05-24. klo 10:30:00. Tapaamisen aikana kauneuskonsulttimme esittelee sinulle myös tarkemmin hoidossa käytettäviä tuotteita. Tervetuloa! Puh. 040-940 2285. Ainola kauneusklinikka, Kauppakeskus Kluuvi, Kluuvikatu 7. Sisäänkäynti Yliopistonkadun ja Kluuvikadun kulmassa olevasta lasiovesta, hissillä 4. kerrokseen.

Mainos Ainola Kauneusklinikka: Onko sinulla ryppyjä ja veltostunut

Hyvä kysymys!MInäkin peruin aikani. Myöhemmin soittivat uudestaan. Lauantaiaamuna.Olisin kerrankin saanut nukkua pitkään.MInunkaan puhelinnumeroni ei ole julkinen. Business College Helsinki tarjoaa koulutusta esimies- ja johtotehtävissä työskenteleville ammattilaisille. Voit suorittaa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon Testaamme itsenäisesti puo­lueet­tomissa laboratorioissa. Ostamme tuotteet kaupoista tavallisten kuluttajien tavoin, emmekä ota niitä testattavaksi yrityksiltä. Tämän vuoksi uskallamme kertoa asiat juuri niin kuin ne ovat. Helsinki. YIT rakentaa Helsingin parhaimmille paikoille uusia kaupunkikoteja. Jokainen asunto on varustettu modernilla talotekniikalla, hyvien palvelujen läheisyydellä ja erinomaisella saavutettavuudella Helsinki

Video: Etsi lähelläsi oleva klinikka Restylane Ainola Kauneusklinikka

Hah! Erehdyin hakemaan tuohon lafkaan töihin kun hakivat aulasihteeriä. Sen jälkeen kerroin ystävälleni tästä kys. firmasta ja hän sanoi heti että käyppäs lukemassa kirjoitukset netistä. Laitoin heille sähköpostia perästä että ennen kuin edes avaattekaan työhakemustani niin ilmoitan että en halua olla osana tällaista huijausfirmaa. Miten nuo ihmiset voivat nukkua yönsä hyvin? Miten voi tänä päivänä olla moinen edes lain puitteissa sallittua? Ihan jo pelkästään tuolla ”Ilmaisella kasvohoidolla” houkuttelu on jo markkinointina niin alhainen tapa että luulisi jo moisen olevan aika iso riski maineelle kun ihmiset jakavat kuitenkin totuuden netissä. Hyi hyi. Nimim. Omatunnon omaava hoitajaMinulle myös äsken soitettiin ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa, Heti epäilykseni heräsivät , varasin ajan ja sain tekstarin mikä paikka on kyseessä sitten googlasin ja löysin tämän sivun ja peruutin ajan. Minulla myös suoramarkkinointikielto, en kysynyt mistä ovat numeroni saaneet mutta luulen että jossain messuilla olen osallistunut johonki arvontaaan ja sitä kautta ovat numeroni saaneet. Hyvä että on tällaisnen sivu. Toibvottavasti eivät ala häriköidä.Olin just menossa linja-autoon ja Helsinkiin. Aloin etsii, että missä kohta toi kyseinen yritys on Kuuvissa, kun silmille hyppäsivät nämä arvostelut. Herra jestas, kerrankin kävi tuuri. Olisin hölmöyttäni tuhlannut 3 tuntia aikaani ja 26€ bussilippuihin, kun olisin mennyt ”ilmaiseen kasvohoitoon”. Näemmä tälläkin myynti-/markkinointi ja elämänkokemuksella kun mulla, pystyy vetää höplästä.Minulle soitettiin tänään numerosta 0409401186 ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa ja uuden kosmetiikkasarjan esittelyä. Kun kysyin kosmetiikkasarjan tuoksuttomuudesta ja sanoin, että minulle tuotteen pitäisi olla tuoksuton, lyötiin luuri korvaan. Jäi niin huono maku tästä, että aloin tutkia kuka oikein soittikaan ja tämä koko kuvio selvisi minulle. Laiton toiminta siis jatkuu.Kävin maksuttomalla tutustumiskäynnillä. Olin jo pohtinut tarvitsevani jatkossa kasvohoitoja ja olin valmis investoimaan ihoni hoitoon. Luulin siis meneväni tutustumiskäynnille ja ammattilaisen arvioon hoidosta. Sen sijaan minut vastaanotti nuori nainen joka piti todella agressiivisen myyntiesittelyn ja tarjosi valtavaa hoitokokonaisuutta jonka kustannut oli valtava. Kun pyysin saada miettiä asiaa yönyli sain vastaani erittäin tuohtuneen vastauksen että tarjous (joka oli 2800€) on voimassa vain nyt ja sopimus pitää allekirjoittaa heti. Huomenna jos soittaa hinta on 600€ korkeampi. Kun kieltäydyin ja halusin ostaa kuorintavoiteen, myyjä ei suostunut sitä minulle myymään ellen osta vähintään 3 tuotetta (joista jokainen maksoi 100-200€/kpl). Ällöttävä kokemus.

Kaisaniemenkatu 2, 00100 Helsinki. Esittely. Helsingin Kinopalatsi oli avautuessaan syksyllä 1998 Suomen ensimmäinen multiplex-elokuvateatteri Kuten toinenkin kommentoija kertoi, minäkin sain peilin käteeni ja minua kehotettiin miettimään, onko ihossani jotakin korjattavaa, sellaista jonka toivoisin olevan paremmin. Kun totesin, että naamani näyttää siltä miltä se näyttää 40-vuotiaalla naisella eikä kaksikymppisellä ja olen siihen tyytyväinen, myynti-esittelijän ilme oli hapan. Hän tuli viereeni ja laskin, että hän löysi ihostani kuusi ongelmaa, johon heidän tuotteensa auttaisivat. Niinpä niin. Voin arvata, että tällainen ’iholle tuleva’ lähestymistapa on monesta naisesta epämiellyttävä. En pitänyt siitä itsekään ja minulle tällainen negatiivisuuden kautta lähtevä myyntitapa ei toimi. Kauneusklinikka oli kertonut kuluttajille puhelimitse, ettei kasvohoitoon osallistuminen velvoita heitä mihinkään. Hoitoon saapuneiden odotettiin kuitenkin tekevän jopa tuhansien eurojen sopimuksen tuotepaketeista ja hoitokäynneistä.Olen myös mennyt halpaan ja allekirjoittanut sopimuksen vuoden hoidoista, eikä siitä pääse irti. Haluaisin irtisanoa sopimuksen, koska tuotteet eivät sovi iholleni, ”kasvohoito” tarkoittaa jollain laitteella kasvojen ihon pyörittelyä, ei siis kosmeto hoitoa. Ensimmäinen käynti eli analyysi kesti sen 45 min, seuraava sitten vain 30 min jne, ja käsitti vain parin koneen pyöritystä kasvoillani. Hyvät olivat myyntipuheet, mutta kellojen olisi pitänyt soittaa kun sopimuksessa oli kohta: ei voi irtisanoa. Pitää sairastua, että pääsee irrottautumaan.Häiriköinti on jatkunut nyt erityisen tiuhana noin kuukauden verran. Soitellaan eri numeroista, joihin olen laittanut aina soittojen jälkeen estot. Kerran vastasin, luuri lyötiin korvaan. Myös noin vuosi sitten vastasin puheluun ja ihmettelin, mistä ovat saaneet numeroni, koska minulla on suoramarkkinointikielto. Kielsin soitot. Nyt niitä tulee sekä omaan, että työpuhelimeeni. Kielloilla ei ole vaikutusta. Soittelevat päivällä ja illalla.

Kosmetologi-diagnostikko

Pyydettiinkö muita allekirjoittamaan sopimus että tehty allergiatesti? Itse allekirjoitin tällaisen lähtiessäni sieltä tänään. Eikai voinut olla joku maksusitoumus tms. En lukenut paperia kun pyysi vain allekirjoituksen että on tehty kaulalle allergiatesti. Apua! Muuten onneksi etten sortunut huijaukseen. Mietin kyllä kovasti mutta en sitten tarttunut syöttiin.Kiitos kaikille kommentoineille. Epäilin soiton saatuani, että tilanteessa on jotain filunkia. Toivottavasti ehdin perua varatun ajan ajoissa. Huolestuttaa iäkkäiden kanssasisarieni puolesta moinen todella härski toiminta. Pitää uskoa isoäitini neuvo; mitään et elämässä ilmaiseksi saa!Kosmetiikan valinnassa on aina tärkeää miettiä mikä ihon kunto on juuri nyt ja mitä tavoitellaan. Kaupan kosmetiikkahyllyllä on paljon vaihtoehtoja mistä valita – kuivalle iholle, vanhenevalle iholle, rasvaiselle iholle jne. Pitäisi oikeasti olla alan ammattilainen, että supermarketin hyllymetreistä osaisit valita juuri sinulle sopivan tuotteen. Tosin valikoima on usein niin suuri, että ammattilainenkaan ei osaisi valita, vaan vaipuisi epätoivoon ja nappaisi mukaansa ulkonäöltään ja myyntilupauksiltaan parhaimman purkin. No tämä ei auta nyt yhtään eteenpäin.Eipä ole siinä mitään huvittavaa, että 82 v äitini joutui vastikään manipuloinnin ja hujauksen kohteeksi tässä samaisessa kauneushoitolassa, jonka toiminnasta em. kommentit ovat peräisin. Huijauksen hinta on n 2000 e. Selvitän seuraavaksi, voidaanko Suomen lain mukaan ko. sopimus peruuttaa. Vanhukset ovat ilmeisen helppo kohde näille helppoheikeille. Järkyttävää, että Suomessa saavat tällaiset firmat toimia.Aggressiivinen myynti voi tehdä kaupasta lainvastaisen. Kuluttaja-asiamiehen mukaan yritys ei kuitenkaan tämän osalta rikkonut lakia.

Miksi Offerilla on lähtenyt tähän touhuun mukaan? Ei se ennenkään ole ollut täysin puhtoinen maineeltaan, mutta tällaisen yrityksen kanssa työskentely on jo ihme. Lähettäkäähän Offerillalle viestiä, että lopettavat Ainolan mainostamisen sivuillaan!Kyseinen yritys myös palkkaa työntekijöitään vastamaan näihin ilmoituksiin. Nippanappa toimii laillisesti – peiliin ei kyllä ole tällä firmalla katsomista….. Ihan huijausjuttu – mutta toimii näköjään.

Kauneusklinikka toimi lainvastaisesti - Kuluttaja

 1. Sain juuri soiton 2.3.2018 ja suostuin ajanvaraukseen, koska olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, joka oli heidän lähestymistapansa. Tarkistin puhelun jälkeen netistä tiedot ja peruutin aikani, joka kuitenkin hoidettiin vähän huolettomasti edes kysymättä milloin olin tulossa. Peruutus jäi vielä kaivertamaan ja ajattelin pyytää siitä vielä vahvistuksen tekstarilla. Soitin uudestaan, eikä puheluun enää vastattu. Nyt vasta löysin kuluttaja.fistä tämän infon. Jäin miettimään heidän ansaintatapaa, etteivät vaan ota heille soitetuista puheluista kuluja asiakkailta. Onko tietoa?
 2. ulle sopi. Meitä oli kymmenisen” höynäytettyä” naista aulassa odottamassa kutsua sisään.Kaikilla oli sama aika,kun haastattelin naisia.
 3. Finder.fi kertoo Hoitokoti Päiväkumpu Oy / Ainola yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti
 4. Ihosi hyötyisi säännöllisistä kosmetologikäynneistä - Ainola Kauneusklinikka varoittaa: Ihoa on saatettu hoitaa jo vuosia väärin. Shutterstock
 5. Taas soitettiin Ainolasta! Edellinen kerta 8.1. ja silloin jo sanoin hyvin selkeästi etten tarvitse heidän palveluitaan. Tänään soitettiin uudestaan. Virolaisella aksentilla yritti nainen kujertaa…. Sanoin tällä kertaa rumasti että teidän paskapuljunne ei kiinnosta ja lätkäisin luurin korvaan. Vielä ne soittaa sieltä, mutta estin näiden kahden soittajan puhelut, joten saapa nähdä vieläkö yrittävät. Kyllä on asiakkaat heillä vähissä ja kyllä ovat perkeleen sinnikkäitä!! Muistakaa varoa tätä puljua, täyttä humpuukia ja ihmisten rahastusta.
 6. SYÖ Helsinki! Talvi 2020 -kampanja on päättynyt tältä erää. Tykkää Syö Helsinki! -sivusta Facebookissa, ja tiedät ensimmäisenä, milloin pääset jälleen syömään hyvin ja sopuhintaan
 7. Sain juuri työpuhelimeeni yhteydenoton tästä firmasta. Varasin ajan, mutta tuo ilmaisuus mietitytti kokoajan. Puhelun jälkeen googlasin kokemuksia ja löysin tänne. Nyt on aika peruttu ja esitin myös pyynnön, etteivät enää olisi yhteydessä. Ystävällinen oli palvelu, mutta onneksi en mennyt.

Pari viikkoa sitten soitettiin ja tarjottiin ilmaista kauneushoitoaikaa. Vastasin, että elän niukin varoin ja etten ole potentiaalinen asiakas jatkossakaan- eli tämä ei ole hyvä idea. Soittaja vänkäsi vastaan, että ei se haittaa ja että kannatta kyllä tulla siitä huolimatta. Oli tavoitteenasi sitten ryppyjen häivyttäminen tai ihon kiinteyttäminen, täytyy sinulla olla suunnitelma halutun tuloksen saavuttamiseksi. Ammattilainen osaa auttaa sinua oman yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman luomisessa aina kotihoitotuotteista sopiviin kasvohoitoihin.

Ainola Kauneusklinikka - Kluuvi'de Sağlık ve Güzellik Hizmet

 1. Kävin esittelyssä tänään. Hieno paikka. Onhan se nyt selvää ettei mitään saa ilmaiseksi. Sain meikinpoiston ja jonkun naamion. Ihan jees. Mukava esittelijä. Kyselin lisätietoja laitehoidoista, vastaukset pinnallisia. Kun kaikki oli ohi näytettiin hinnastoa. Reilut 1600€ kahdeksasta hoidosta joihin menee yhteensä noin vuosi. Aineet kuuluu hintaan, riittävät n.5-8kk. Kun totesin että jos ne siis riittävät vaikka 6kk, tarvitsen toisen samanlaisen setin. Sain nähdä hinnaston josta laskin niiden maksavan karkeasti 650€. Eli vuoden hoidot ja rasvat n.2300€. Eli ilman osamaksua ja siten korkomenoja n.200€/kk. Kiitin kohteliaasti. En kokenut tilannetta painostavana, lähinnä todella huvittavana. Olipahan kokemus 😀
 2. Eikä pääse edes lääkärintodistuksella! Pitäisi maksaa rasvoista vielä se ”alkuperäinen”, ei-alennettu hinta! Olen kyllä niin järkyttynyt ja hämmentynyt. Voiko tällaista oikeasti tapahtua?
 3. Mulle soitettiin tänään numerosta 041 4783917 samalla asialla. Yli 28v etsivät ja ideana oli markkinoida luonnonkosmetiikkaa ja samalla saada ilmainen kasvohoito. Sinällään ajatus kuulosti siis ihan ok:lta. Yritys haluaa tutustuttaa ihmisiä uuteen tuotemerkkiin (Mere). Eli ymmärsin heti, että varsinaisesta kasvohoidosta ei ole kyse.

Yhteystiedot. Askola. Helsinki. Kerava. Porvoo-Hevosenkengänkatu Joo niin tarjotaan, kovasti ovat soitelleet kun oli Offerillan arvonnassa ilmaisia kasvohoitoja. Lupauduin kun aika agreesiivisesti tarjosivat aikaa, mutta nyt kyllä perun sen luettuani näitä stooreja.Iäkäs äitini oli kyseisen puljun kanssa tekemisissä vuonna 2017. Hän oli mennyt ”ilmaiseen kasvohoitoon” Ainoalan klinikalle, jossa oli muun muassa luvattu, että hoitavat häiritseviä luomia pois jne. Hieman häpeillen kertoi, että on käynyt kyseisellä klinikalla ja että kohtelu on ollut sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen täysin ala-arvoista. Tuolloin vuonna 2017 olin yhteydessä Ainolan kauneusklinikalle ja kielsin olemasta yhteydessä äitiini. Nyt tammikuussa 2020 olivat jälleen olleet yhteydessä häneen ja uusi varattu aika oli sovittu helmikuulle. Tällä kertaa lupasivat, että klinikalla on lääkärin palvelut. Miten ihmeessä tämä yritys saa jatkaa toimintaansa Suomessa? Systemaattisesti käyttävät hyväkseen iäkkäitä ihmisiä. Olin yhteydessä kuluttajasuoja-asiamieheen, joka ohjeisti laittamaan vielä kirjallisesti kontaktikiellon ko. firmaan. Tiedän, että äitini iäkkäitä ystäviä on joutunut saman huijauksen kohteeksi. Törkeää!Minä myös sain juuri samaisen puhelun! Ihmettelin myös, että ilmainen(ko) ja mistä ihmeestä numeroni ovat saaneet. En todellakaan jakele numeroani ihan huvin vuoksi jokaiselle ja vielä vähemmän markkinointiin. En suostunut varaamaan aikaa, sillä jotenkin kävi mielessä että ensin on tutkittava ko klinikka! Googlailemalla se sitten näköjään selvisikin..

Kauneusklinikka Tiina Jylhä, Fleminginkatu 4-6, Helsinki (2020

Helpottaaksemme tätä tuskaa kokosimme yhteen 3 tärkeää syytä hoitaa ihoa. Nämä syyt ovat juuri ne, joiden ymmärtäminen helpottaa päivittäisen kosmetiikan valintaa ja vähentää kaapissa seisovien purkkien määrää, toivottavasti ainakin. [04/09/13]   Kevät ja kesä tulevat vauhdilla on aika panostaa itseensä. Nyt meiltä ihanat kesäpaketit kevään ja kesän kunniaksi! Kesäpaketti 1 sisältää: Rakennekynnet Hiustenvärjäyksen+leikkauksen Sprayrusketuksen Yhteensä 160€ Kesäpaketti 2 sisältää: 10xkerran solarium kortin Hampaidenvalkaisun Hiustentehohoidon+leikkauksen Geelilakkauksen Hyaluronihappo täyteaineruiskeen Yhteensä 500€ Kesäpaketti 3 sisältää: Kulmien ja ripsien värjäyksen Hiusten raidoituksen+ hiusten leikkauksen Geelilakkauksen Yhteensä 100€ Varaathan aikasi. Paketti tarjoukset voimassa rajoitetun ajan. :) Tervetuloa! Maailma on tehty meitä varten on Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin pohjautuva musikaali ystävyydestä! Ensi-ilta Linnanmäen Peacockissa 6. helmikuuta Eilen googlasin paikan sijaintia tänään sovittuun käyntiini – mutta törmäsinkin näihin kirjoituksiin. Onneksi!!!! Ja peruin ajan.

Kauneuskonsultilla kuukausittain

Löyly, Helsinki | Pala kaunista Helsingin rantaviivaa, tarjoaa upeita elämyksiä ja lämpimiä hetkiä niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille kotimaasta ja merten takaa. Syys- ja talvipäivistä kelpaa nauttia.. Ainola Kauneusklinikka. Kluuvikatu 7 Helsinki 00100 Finland. Kauneuspiste Anne Lohiniva. Merimiehenkatu 15 HELSINKI 00120 Finland Etsitkö hotellia läheltä nähtävyyttä Ainola, Helsinki? Tee hotellivaraus Expedian kautta! Täällä voit vertailla hintoja ja lukea arvosteluja kaikista hotelleistamme. Lue lisää ja varaa hotellisi täältä In English | På svenska

0449895659: Helsinki - Arvioiden lukumäärä:

Postiosoite. PL 8000 FI-90014 Oulun yliopisto oulun.yliopisto(at)oulu.fi Puh. +358 294 48 0000 Fax +358 8 344 084. Käyntiosoite. Pentti Kaiteran katu 1 Linnanmaa. Henkilökunnan sähköpostiosoitteet.. Mua harmittaa oikeasti tosi paljon, koska olen käynyt todella monissa ihanissa hoidoissa ja kampaamoissa Offerillan kautta. Harmillista, että vetävät itsensä lokaan tällaisen paskalafkan vuoksi. Älkää ihmiset menkö Ainolaan! Minulla olisi ollut aika sinne huomenna, kun en älynnyt ensin googlettaa, mutta peruin löydettyäni kaikki nämä kommentit ja kokemukset kyseisestä firmasta. Miten tuollainen paikka voi olla vieläkin pystyssä?Ainola Kauneusklinikka tarjoaa erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettuja monipuolisia ihonhoitopalveluita. Palvelut voidaan räätälöidä jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.Olin jo klinikan aulassa odottamassa ilmaiseen tunnin hoitoon, kun googlasin hoitolan. Luettuani muutaman arvostelun päätin jättää homman väliin ja poistuin paikalta. Olin saanut puhelimitse tarjouksen ilmaisesta ihoanalyysistä. Kuulema joku tuttuni oli antanut heille nimeni ja numeroni.

Eroon syvistä juonteista

Menin lankaan minäkin, kun en tajunnut guuglata etukäteen. Samat tarinat kuin muilla, paitsi että halvalla ovat teille myyneet tai tarjonneet. HIFU-ultraäänihoitosarjan hinta oli normaalisti yli 4000 eur, mutta minulle 3190 eur, jos ostan. Monesti kehotettiin tekemään päätös, joihin napakasti sanoin, etten ole luvannut sitoutua mihinkään, enkä sitoudu. Myyntipuheetkin sain loppumaan jonkun ajan kestettyä, kun sanoin että haluan sen luvatun hoidon. Yhdeksästä tuotteesta suurin osa sitten annettiin hoitona. Jälkikäteen ajateltuna ja näitä viestejä luettuani onneksi mitään vahinkoa tai muita reaktioita ei tullut. Mutta tehtiinhän se allergiatestaus alussa, eli ei pitänytkään tulla 😉 Olisi pitänyt kuitenkin olla allekirjoittamatta sitä paperia kuitenkin… Noh, mutta mitään sopimusta en siis tehnyt, joten toivottavasti perästä ei kuulu.. Tunnin mainostettu kasvohoito kesti myyntipuheineen 40 min. Nyt tiedän kertoa muillekin ja jos soitot jatkuvat, tiedän myös miten suhtautua. Kiitos kaikille näistä tiedoista! Täytyy jatkossa olla tarkempi…Soitettiin Ainolasta, varasin ajan. Hyvä että luin nämä, mielenkiinnosta menen, mutta nyt hyvällä varatumisella! Onneksi myös rahat jo käytetty eli hoitoja en pysty kuitenkaan ostamaan!

Ainola Kauneusklinikka Keskustelu Ann

Katajanokan Kauneusklinikka - Vyökatu 4 D, Helsinki, spa salonai

Minulle yritettiin tehdä yli 4000 e kauppaa, ja kun en siihen suostunut , niin happihoidot jäivät sikseen eli en saanut minkäänlaista hoitoa, soitettiin takaisin ja puhelimenpäässä oleva ihminen oliko joku paikan päälikkö ? niin oli aivan ihmeissään ja esitti tietämätöntä ja oli ihan ihmeissään että näin oli tapahtunut, mutta kun näitä lukee niin tämä firmahan on ihan erikoistunut huijaamaan ihmisiä.Kävin myös ja kuorintavoide jäi naamaan. ”Hoitaja” pyysi tunnustelemaan naamaan ”hoidon” jälkeen ja kertomaan miltä tuntuu. Ihmettelin, että pitääkö tämä kuorintavoide tosiaan jäädä naamaan. Hoitsu sanoi ettei kyllä näe mitään, kuopaisin sitten kasvoiltani niitä muruja käteeni, sen jälkeen suostui vähän pyyhkäisemään niitä lapulla pois. Naaman pesulle piti mennä tunnin=3 min kasvohoidon jälkeen. Nerokasta markkinointia kyllä, harmi niille, jotka tuohon huijaukseen lankeavat. Minun nenäni tulee kasvamaan, jos en lähde heidän hoitoihin :). Nuorennun vähintään 10 vuotta, hoitsu vähän loukkaantui, kun kerroin olevani oikein tyytyväinen siihen, että näytän ikäiseltäni lähes viiskymppiseltä

Löydä omasi Oikotien 2776 vuokra-asunnosta alueella Helsinki. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja löydä unelma-kotisi Sain tänään soiton Ainolasta, jossa tarjottiin ilmaista kasvohoitoa,jonka aikana kerrottaisiin tuotteita. Googlasin tuon paikan puhelun aikana, ja kerrottuani, mitä löysin, naishenkilö oli kovin ärtynyt. Sanottuani, etten nyt kyllä ota tarjousta vastaan, toivotettiin äkäisesti hyvää päivänjatkoa.

Kauneusklinikka Tiina Jylhä, The Look Helsinki, Helsinki — address

Eiran Kauneusklinikka in Helsinki, Finlan

Kävin myös , ilmaisessa happihoidossa, onneksi en ostanut mitään. Hirveä paikka, likainen ja huijaus menetelmä mielessä. Älkää kukaan menkö sinne.Minäkin sain puhelun pari viikkoa sitten ja vaikka tällainen tarjous kuulosti epäilyttävältä, minkä heti sanoinkin puhelun aikana, niin päätin lähteä uteliaisuuttani kokeilemaan, kun en koskaan ennen ole käynyt kasvohoidossa. Osasin kyllä odottaa jatkomyyntiä, mutta omien kiireiden takia en normaalista tutkimistavastani huolimatta ehtinyt/muistanut googlata tätä firmaa, vaan menin sinne tänään täysin ummikkona. Nuori mukava nainen konsultoi ehkä noin puoli tuntia ja esitteli ohimennen hänen mukaansa heidän Floridassa Suomen markkinoille suunnitellut vain heidän toimintaa varten valmistetut tuotteet (?). Kaulalle tehtiin herkkyystesti neljällä eri tuotteella ja sitten tutkittiin kasvoja suuresta peilistä. Olen ikäistäni nuoremman näköinen, mutta siellä oli sellainen valaistus, että peilikuva ei kovin hyvältä näyttänyt ;). En kuitenkaan löytänyt itse mitään korjattavaa, paitsi yhden pienen maksaläiskän. Kerroin tuotteista, joita käytän (tosi vähän yleensäkään mitään) ja vaikka tilaan esim. Yves Rocherin luonnonkosmetiikkaa, niin ne leimattiin markettikamaksi. Sitten hän tuli lähemmäksi ja tutki kasvojani ja kysyi, olenko valmis kuulemaan hänen kommentit. Hänen mielestään korjattavaa oli jonkun verran. Lopulta tehtiin lyhyt kasvohoito n. 15-20 min. Se oli harmillisen lyhyt ja sellainen tosi hätäisen oloinen ja kukin aine siis siveltiin ja vaikutus ehti olla 1-2 min ja seuraava. Tuoksui mentholilta se naamio ja tuntui ihan hyvältä, mutta jotenkin jäi sellainen olo, että poski ja leuka vähän punoittivat sen jälkeen. Sanoin, että haluan harkita rauhassa, enkä sitoudu mihinkään. Nainen tenttasi, että miksi minulla ei ole motivaatiota hoitaa ihoani ja sanoin, etten ole valmis sitoutumaan mihinkään hoito-ohjelmaan, vaikka jotain yksittäisiä hoitoja voisin joskus harkita. Hän sanoi, ettei yksittäisistä kerroista ole mitään apua, vaan he myyvät vai tuloksia, johon tarvitaan useampi hoitokerta. Sanoin, ettei minulla ole tarvetta tai halua sitoutua mihinkään ja hän sanoi ´päästävänsä´ minut sitten pois. Nyt kun luen näitä kokemuksia täällä, niin olen tyytyväinen, että osasin olla tarpeeksi varautunut, enkä koskaan osta muutenkaan mitään kallista harkitsematta. ´Konsultti´ puhui viron aksentilla suomea, mutta sanoi, ettei osaa viroa. Mere-tuotteiden nimeä ihmettelin itsekseni, kun se on viron kieltä ja tarkoittaa merta. Siinäkin hälytyskellot soivat, että miten Floridassa suunniteltaisiin Suomeen viron kielisiä tuotteita.

Suomen Kauneusklinikka Oy Yrityksen tiedot - Taloussanoma

Oletko yli 35-vuotias? Ihosi hyötyisi säännöllisistä - MTVuutiset

Ainola was the residence of the famous Finnish composer Jean Sibelius. Visithelsinki.com. One of the most visited attractions in Helsinki is The Sibelius Monument Varsinainen ihoanalyysi on sellainen kaiken kattava toimenpide jossa kasvojen iho kuvannetaan laitteella, ja se mittaa ihon huokoset, pigmentaatiot, uv-vauriot, juonteet, ihotulehdukset (akne), epäpuhtaudet, verisuonimuutokset ym. ja monet kauneusklinikat käyttävät sellaista apunaan ennen kuin asiakkaalle tehdään sopiva laitehoitosuunnitelma asianmukaisin tuottein, eli halutaan katsoa iho hieman pintaa syvemmältä jotta sitä osataan hoitaa oikealla tavalla.

Täyteaineilla voidaan

Olen ollut Ainolan hoidoissa. Ihan miellyttävää, kuulemma poistaa ryppyjä. En osaa sanoa, onko mitään myönteistä tapahtunut ja onko tulos kestävä vai katoaako muutamassa viikossa. Hoitokerta kestää noin 40 minuuttia, niitä on yhteensä seitsemän + yksi kerta, jossa tehdään ohjelma. Kokonaishinta oli minulle noin 2500 euroa, johon kuuluu muutamia tuotteita. Panin merkille, että hinnat saattavat vaihdella. Samasta hoidosta pyydetään eri ihmisiltä eri aikoina erilaisia hintoja. Laatu/hinta -suhde vaikuttaa huonolta. Vaikka hinta olisi puolet maksamastani hinnasta, pitäisin sitä kalliina. Yritys tekee ainakin voittoa, mikä lienee tarkoituskin – tosin kyseenalaisin keinoin. Tämä on ala, jossa tuloksia on vaikea mitata, siksipä on helppo huijata ihmisiä. Meiltä löydät myytävät asunnot Helsinki, oli tarpeesi mikä vain! Tuhansien kohteiden ja satojen kiinteistövälittäjien verkostomme auttaa sinua kenties elämäsi tärkeimmässä päätöksessä Enimmäkseen täältä saa lukea negatiivisia kommentteja, mutta mun kaveri oli eilen ilmaisessa kasvohoidossa ja kun kysyin, kokiko hän pakkomyyntiä tai agressiivista markkinointia, hän vastasi, että hoito oli ihan mahtava ja markkinointi kieltämättä innokasta. Hän ei kuitenkaan kokenut käyntiään epämiellyttäväksi, päinvastoin. En ole kyseisen klinikan työntekijä.

Minulle soitettiin tänään numerosta 040 251 7018. Soittavat nähtävästi nyt jostain muustakin numerosta. Lupauduin tarkistamaan kalenterista onko mahdollista tulla ilmaiseen kasvohoitoon. Soittavat minulle myöhemmin aikaa. Onneks luin täältä tästä, jotta tiedän etten kyseiseen lafkaan mene!Moi kaikille! Sain myös puhelun tänään 17.12.2018 numerosta 0414783917 ja korostettiin ettei tämä ilmainen käynti sido mihinkään. Kysyin että mistä ovat saaneet numeroni (joka myös salainen) ja vastattiin että heidän markkinoinnin kautta? 040940-alkuisista on soiteltu minulle vuoden mittaan varmaan 20 kertaa, olen luullut kyseessä olevan lehtimyyjä niin en ole vastannut, mutta ovatkin vissiin olleet Ainolan sakkia. Sanoin ettei minulla ole aikaa ilmaiseen hoitoon ja soittaja ymmärsi ja lopetti puhelun ystävällisesti. Toivon etteivät ihmiset mene lankaan ja tilaa tuhansien eurojen hoitoja/tuotteita! Helsinki. Helsinki Kamppi Sain työpuhelimeni soiton Ainolasta. Murtaen Suomea puhuva nainen tarjosi ilmaista kasvohoitoa. Tietenkin ymmärsin, että hoidon ohella tultaisiin tarjoamaan hoitotuotteita, mutta ostopaikkoja ei ole. Kokeilu epäonnistui täysin, kun minut vastaanottanut henkilö ryhtyi pitämään 40 minuutin ”klinikkamyyntipuhetta” . Hän toki kertoi selvästi, että myynti kestäisi 40 minuuttia ja hoitokokeilu 10 minuuttia. Totesin, että en ole aikeissa ryhtyä klinikan vuosiasiakkaaksi ja poistuin. Puhelinmarkkinointi on asiatonta, koska itse palvelu ei vastaa luvattua. Itse maksan mieluummin kuntokeskuksen kuukausimaksua kuin myyntipuheessa mainittua kauneuden personal trainerin maksua. Yritys: Suomen Kauneusklinikka Oy, Kauniainen - Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta

Surrounded by the Baltic Sea, the Hellsten Helsinki Senate is located in the Katajanokka district of central Helsinki Helsinki University researchers help develop Covid-19 antibody test. Researchers at the University of Helsinki, working in collaboration with scientists in America, have helped develop an antibody test.. He saavat tiedot ansaan langenneilta asiakkailtaan, joilta he ovat pyytäneet henkilöitten yhteystietoja, joille he voisivat tarjota tätä samaa mahdollisuutta, ilmaista kasvohoitoa. Eli yhteystiedot on saatu teidän ystäviltänne tai tutuilta. Ainola Kauneusklinikka. Medical Practice. Helsinki, Uusimaa 5 followers. Ainola Kauneusklinikka tarjoaa erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettuja monipuolisia kauneuden- ja ihonhoitopalveluita Minulla on erittäin vähän kokemusta kasvohoidoista tai ihon hoitamisesta. Ajattelin, että voihan sitä loman kunniaksi käydä kokeilemassa ja sinisilmäisyyttäni annoin puhua itseni ympäri ja nyt on iso lasku tulossa. Järkeilin asian niin, että voihan sitä itseensä välillä vähän panostaa, mutta kun kotona aloin Googlettaa firman nimellä totuus alkoi valjeta.

Ainola Kauneusklinikka - Health/Beauty - Helsinki -

Olen kuullut tästä soittelusta työkavereilta ensin, eivät ole suostuneet hoitoon. Ovat soittaneet minulle useita kertoja nyt, en ole vastannut. Kiinnostaisi tietää mistä ovat saaneet tietoni, koska kukaan ystävistäni tai tuttavistani ei jaa toisten yhteystietoja minnekään ilman lupaa. Tietosuojalaki uudistui viime kuussa, joten luulisi asiallisten yritysten kunnioittavan sitä. Ainola kauneusklinikka kokemuksia. 1:56. Anu Birkin kokemuksia Ainola Kauneusklinikasta Sain äsken puhelun ko.klikalta. Ystävällinen naisääni kertoi miten saan(, oliko 8 osainen) kasvohoidon ILMAISEKSI . Kuuntelin , mutta samalla alkoivat hälytyskellot kilkattaa .Kiitin tarjouksesta , kasvojenhoito on itelläni ok.Kävin kasvohoidossa ja myynti oli todella aggressiivista. Korostivat, että heillä on tulostakuu: asiakas voi ottaa kuvan kasvoistaan ennen hoitoja ja hoitojen jälkeen ja jos os ei ole tyytyväinen, niin saa uusia hoitoja!!?? Laitehoidoista ei osattu kunnolla kertoa. Hintoja ei ole netissä esillä. Normaali hinta ”edullisemmalle” hoidolle on 2900 e tai 2350 e, jos hoidon tilaa heti kasvohoidon jälkeen. Kalliimpi hoito oli yli 3 000 e. Kaiken lisäksi ilmaisen kasvohoidon jälkeen nenän juureni ärsyyntyivät ja poskeni turposivat. Minkälaisia kokemuksia muilla on ollut? Minulle kerrottiin, että jäseniä kauneushoitolassa on nyt 3 000. Sanottiin, että jäsenyys toisi erinomaisia etuja. Olisi kiinnostavaa tietää, kuinka moni näistä nykyisistä jäsenistä on tyytyväinen ”jäsenyyteensä”. Jos olisin ymmärtänyt etukäteen googlettaa tietoja hoitolasta, en.olisi mennyt. Onneksi en allekirjoittanut sopimusta. Huh huh! Odotushuoneessa oli 60 -70-vuotiaita naisia odottamassa hoitoon pääsyä. Älkää menkö töhän ilmaiseen kasvohoitoon. Ilmaisia palveluja tai tuotteita ei olekaan. Near to Airport and Helsinki. 11.0 km from Ainola. Get Rates. This vacation home is a smoke-free vacation home. Hilton Helsinki Airport. 4.0 out of 5.0 18.0 km from Ainola. Free Cancellation

Sain juuri itsekin soiton. Huonolla suomella kyseltiin että kuulunko tiettyyn ikäryhmään ja kerrottiin ilmaisesta kasvonhoidosta. Tehtäisiin kuulemma ihoanalyysi ja herkkyystesti. Oli aikamoista myyntipuhetta. Puhelinnumero näytti olevan 0402517018. Ainola, Finland photos and other information. Share your visit experience about Ainola, Finland and rate it: Details. addres Ongelma on siis sekä se, että rikkovat Suomen lakia markkinoinin suhteen, rikkovat kenties kv-lakeja raaka-aineiden hankinnassa sekä tuskin noudattavat EU:n kosmetiikkadirektiiviä siinä mitä aineita on tuotteisiin lisätty! Kenenkään (saati allergisen tai herkkäihoisen) ei kannata kokeilla näitä tuotteita!! Jos pyydetään ilmaiseen kasvohoitoon, niin tottakai samalla pyritään markkinoimaan tuotteita tai hoitoja. Kuinka ihmiset ovat niin tyhmiä etteivät ymmärrä, että kyse on markkinoinnista. Minusta tämä on varsin selkeää eikä siinä ole mitään laitonta. Kävin tänään esittelyssä ja hoidossa ja kaikki sujui hyvin.

Peruin ajan laittamalla tekstiviestin numeroon, josta sain vahvistuksen ajan varaamisesta. Sain toisesta numerosta vastauksen, että aikani on peruttu.Nuori nainen nimi alkoi S-kirjaimella tuli hakemaan”kasvohoitoon”. Kyseli,mitä tuotteita käytä,käynkö kosmetologilla ja oikein muka kirjasi ylös.Utelias,kun olen kysyin mistä moiset tuotteet tulevat,kertoi niiden tulevan Kaliforniasta,ja tuotteiden nimi on Mere….äiti,eli ovat nin hoitavia kuin äiti.Tosin Mere oli kirjoittu väärin,ranskankielentaitosena huomasin. Kun kysyin ,kuka tämän firman omistaa,sain vastaukseksi virolainen pariskun,asuvat kuulemma Suomessa ja suomalainen mies.Klinikka on toiminyut vuodesta 2015,ja heitä on kuulemma töissä n.25 ”hoitajaa”Kävin juuri eilen kyseisellä klinikalla. Osasin odottaa hyvin suunniteltua myyntipuhetta sillä mitään ilmaista ei tässä maailmassa ole. Menin jopa ihan mielenkiinnosta katsomaan koska kasvojen hoito oli tarpeen ja tiesn että osaan sanoa myös EI. Tapaaminen oli todella hyvin suuniteltu ja strukturoitu. Konsultti oli nuoreksi mimmiksi varsin napakka ja asiansa osaava. Kevyen kasvohoidonkin sain. Hinta vuoden mittaiselle paketille olisi ollut todella jäätävät 3000€. Laitehoitoja ja tuotteita, Kun totesin paketin kovin kalliiksi ja monin kerroin yli sen mitä sanoin olevani valmis hoidoista kuukausi tasolla maksamaan oli hänellä heti tarjota pidempää sopimusaikaa. Asiaa lisää kaivaessani löytyi myös edullisempi paketti, joka sekin 1600€ -yhä pöyristyttävä hinta. Ratkaisuna oli aina maksuajan tulpaus jolloin kk-hinta laski kummasti eikä enää näyttänyt paperilla niin pahalta. Tarjolla oleva etu voimassa vain sen hetken. Mietintä aikaa ei siis ollut ja miehellekin olis pitänyt soittaa siinä samalla kun kerroin että meillä tämän kokoluokan hankinnoista keskustellaan yhdessä jne. Hienovaraista painetta siis oli. Itseäni tilanne vähän nauratti mutta mietin niitä lukuisia ihmisiä joita näin odotustilassa saapuvan vastaavaan tutustumiskäyntiin. Suurin osa oli jo iäkkäämpiä. Mielenkiintoista oli se että esittelykierroksella minulle kerrottiin että Ainola on suomen suurin yksityisessä omistuksessa oleva kauneusklinikka. Koska olin lievästi skeptisenä liikkeellä tiedustelin omistajien nimiä. Sven ja Marina. Käyvät Kluuvissa joka tiistai… Kummallista kyllä ei henkilö mitenkään muistanut heidän sukunimeä. …? Ei muista työnantajansa sukunimeä!?

22.5. Juuri tuli puhelu salaiseen numerooni. Ja kun vastasin luuri lyötiin korvaan. Ovat aiemminkin soittaneet. Laitoin jo numeron esitetyksi 0409401186 [03/07/13]   Huomenna perjantaina juhlimme kansainvälistä naistenpäivää kauneuden ja kuohujuoman merkeissä! Tervetuloa kaikki ihanat naiset (ehkä hyväksymme miehetkin) juhlimaan kanssamme. Kaikissa toimipaikoissamme runsaasti kaupunkikohtaisia supertarjouksia! Juhlat jatkuvat vielä lauantain, jotta kaikki ehtivät mukaan! Eiran Kauneusklinikka contact details, opening times, pictures. Medical Aesthetics Clinic - Laivurinkatu 17, Helsinki, 00150, Finland. Staff bios: Dr Stephan Dietz, Mrs Liisa Savolainen Microsoft Edge Valitse päävalikosta kohta Asetukset. Valitse Näytä lisäasetukset. Valitse suojaustaso valikon alaosan kohdasta Evästeet. Helsingin Ainola Oy - Helsinki. 2 päivää sitten. Kosmetologi, Helsingin Ainola Oy, Helsinki Ainola Kauneusklinikka on elokuussa 2015 avattu yksityinen klinikka

Mulle soitettu nyt tämän viikon aikana seuraavista numeroista: 040 251 7018 040 940 2527 040 940 2475 040 940 2520 040 940 2537 040 940 2474Kasvohoito koostui yli 30 min selostuksesta ja myyntipuheesta, mitään kunnon perusteluja ei missään vaiheessa millekään saanut. Esittelijällä/asiakaspalvelijalla ei mitään nimilappua tms. Asiallinen ja mukava oli kuitenkin. Halusivat allekirjoituksen lappuun että vahvistan etten saanut allergista reaktiota heidän tuotteistaan. Sitten iskettiin varsinaisten hoitojen hinta, joka muuten oli hyvin kotikutoisen näköinen. Tavalliselle paperille printattu lappunen muovitaskussa! Yli 1600€! [04/09/13]   Etsimme Lahden toimipisteeseen rakennekynsien ja ripsipidennysten ammattilaista. Työt alkaisivat 2.9.2013. Mikäli haluat työskennellä loistavassa työyhteisössä upeissa uusissa tiloissamme niin laitappa hakemusta tulemaan. :) Hakemukset meilitse [email protected] tai soita 0451327970. Unohdin sanoa, että soitto tuli numerosta 0402517010. Ja peruutussoiton soitin numeroon 0409402285. Jos soittavat minulle kertaakaan uudestaan, tulen kirjoittamaan tänne ketjuun asiasta. Ja by the way, oma puhelinnumeroni on salainen ja kun kysyin mistä he saivat sen, vastaus oli Lead Venture Oy. Nettihaussa tarjotaan tilalle nimeä LeadCloud, joka lienee samaa firmaa. Harmittaa, että tämän firman toimintaa ei kukaan tutki. Moni tässä ketjussa sanoi, että heidän numeronsa on salainen tai että heillä on suoramarkkinointikielto, joten tuntuu todella kummalliselta.

No enpä ole Ainolan leivissä enkä ollut ennen käyntiä kuullutkaan ko. firmasta. Kommenteistanne huomaa, että ainoastaan omat mielipiteenne ovat oikeita eikä mitään muuta mieltä saa olla. Jos minulla oli ok kokemus, niin väitätte. että minä olisin jotenkin valheellinen. Onhan tuo nyt aika ala-arvoista. Voi hyvät hyssykät ihmiset. Ottakaan nyt järki käteen ja tajutkaa, että jos joku pyytää näytehoitoon, tottakai on kyseessä markkinointi, mitä muuta oikein luulette? Eri asia on tietysti, jos markkinointi on jotenkin aggressiivista, mutta omalla kohdallani ei siis ollut. Kyllä lehtimyyjät ja sähkösopimusten ja puhelinsopimusten myyjät tuolla kauppakeskuksissa ym ovat kanssa hankalia eikä niistä meinaa päästä eroon. Kyllä moni on mennyt tilaamaan esim. lehden puhelinmyyjältä. Ovatko nämä kaikki myös huijareita kuten nimitätte tätä Ainolaa? Tai automyyjä, joka tarjoaa ilmaisen koeajon ja yrittää sen jälkeen houkutella teitä kaupantekoon? Ymmärtäkää nyt ihmiset, että ette saa mitään ilmaiseksi, vaan useassa tapauksessa myyntipuheen kuunteleminen on se hinta jonka maksatte ”ilmaisesta” tuotteesta tai palvelusta. Älkää menkö tuollaisiin paikkoihin, jos ette tätä ymmärrä. Eiran kauneusklinikka on laatuun ja luotettavuuteen panostava kauneushoitola merellisessä etelä-Helsingissä. Hoitoihimme kuuluvat kosmeettiset kauneushoidot, pistoshoidot, esteettisen kirurgian.. Hei, minä sain kans pari päivää sitten. Hyvä että luin tämän keskustelun!! Kyselin ”varaushetkellä” mistä saivat numeroni (joka on salainen ja markkinointikielto) niin sanoi että he ostavat numeroita yritykseltä joka myy niitä! Ehkä juuri sen takia asia jäin painamaan ja googlettamaan kyseistä ”kauneushoitolaa”.Minulle soitettiin tänään numerosta 040 9401303. Jokaiseen kysymykseeni vastattiin faktisesti, ilman tarkempia lisätietoja joten haiskahti lapulta lukemiselta. Varasin kyllä ajan mutta peruin sähköpostitse googlettelun perusteella. Huh. Ainolas utveckling, börjandes med valet av tomt i Träskända och byggarbetet, beskrivs ingående och illustreras av ett omfattande historiskt bildmaterial. Också vardagen på Ainola levandegörs i ord och..

Harvoin vain tulee ajateltua kuinka kovalle rasitukselle iho joutuu joka päiväisessä elämässä. Arki vie mennessään, on töitä, harrastuksia, perhejuttuja ja vaikka mitä. Tämän kaiken pyörityksen keskellä ihonhoito jää usein huomioimatta tai se kuuluu niihin perusrutiineihin, aamupesu – iltapesu. Usein ihonhoito on automaatio, mitä ei tule sen enempää ajatelleeksi. Toisinaan tulee luettua joku hyvä juttu naisten lehdestä jostain uudesta ihonhoitotuotteesta ja mietittyä, että tuota munkin pitäisi käyttää. Saatatkin mennä ostamaan sen uuden tuotteen ja käytät sitä joko ihastuen tai pettyen. Ihastuneena tuotteesta tulee yksi lisä ihonhoitorutiineihin ja pettyneenä purkki jää vähän käytettynä kaappiin odottamaan suursiivousta. Ja joskushan niitä purkkeja on siellä aikamoinen määrä, eikö vain? Juuri tästä syystä kosmetiikan ostaminen on niin kamalan vaikeaa. Mistä sitä oikeasti tietää mikä tuote sopii juuri omalle iholle? Minkä tuotteen tuoksusta tykkää niin paljon, että sitä voi käyttää joka päivä? Mistä tietää sopiiko tuotteen hajusteet lainkaan omalle naamalle? Firefox Valitse päävalikosta kohta Asetukset. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus. Valitse Historiatiedot -kohdassa alasvetovalikosta Valitut historiatiedot. Tweets by Helsinki_centre

Samat ”MERE” tuotteet on Amazonissa myynnissä 3kpl paketti 128$, ainoalla erolla että on laitettu omat tarrat päälle. 😀 Eli maksakaa vaan ”Suomalaisille suunnatuista” tuotteista reilut 200€ purnukka 😀 Mene amazon.com sivulle ja laita hakuun Private Label skin care -Anti-Aging Natural Purifying Treatment – Apply Your Own Label- 3 Pack Näet sen itse, samat purnukat. 149 €. Ainola-kamiinat on suunniteltu monenlaisten tilojen tehokkaaseen lämmittämiseen tyylikästä ulkonäköä unohtamatta. Ainola Kämppä kamiina on valmistettu laadukkaasta teräksestä, arina on.. Chrome Valitse Muokkaaminen ja hallinta -valikosta kohta Asetukset. Valitse sivun alaosassa Lisäasetukset. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus -osiossa Sisältöasetukset. Valitse Evästeet. Kävin kokeilemassa viime lauantaina ja selvisin naarmuitta 😉 Ihoa tutkittiin kuvaavalla mikroskoopilla ja vertailukuvien perusteella ihoni oli tietysti huonossa kunnossa. Te, jotka ootte ”menneet lankaan” mitä aiotte tehdä? Jatkatte hoitoja, soitatte kuluttajariitalautakuntaan vai onko joku kenties viemässä asiaa jo oikeuteen? Itse koin, että tulin huijatuksi ja nyt toivoisin, että ”me huijatut” voisimme viedä asiaa yhdessä eteenpäin? Nimim.Mustikka

PL 194, 00531 Helsinki 045 7734 5337 etela-suomi@venajaseura.com Helsingin Ainola Oy. Yliopistonkatu 6 00100 Helsinki. Y-tunnus: 2678826-2 Puh: 0409402284. Sivuston otsikko: Yhteystiedot - Ainola kauneusklinikka Sivuston avainsanat: Sivuston kuvau Kiitos , hyvistä varoituksista 😈Tänään soitettiin 23.01.2019 ja tarjottiin ilmaista kauneushoitoa ! Kysyin , oikeastikkko ilmainen eikä velvoita mihinkään ! Vannottiin ettei mitään velvoitteita ,, huonolla suomella 😈 ! No kauneutta me kaikki halutaan, aika ovela veto 🌸Varasin ajan , mutta en todellakaan mene ☺️Oltava tyytyväinen nykyiseen kauneuteen ilman huijauksia🎶 Hyvä että näitä varoituksia on !Kiitos!!Soittelevat eri puhelinnumeroista vuorotellen minun työ- ja privaattikännykkään! Useita kertoja päivässä. Välillä kun olen vastannut niin sieltä kuuluu pelkkää hengitystä tai rapinaa, eikä kukaan puhu mitään.Minulle soitti vanhemman herrasmiehen kuuloinen henkilö ja tarjosi ilmaista kasvohoitoa tutustumiskäyntinä yli 28-vuotiaille. Kuulemma sijaitsevat niin syrjässä (Helsingin ydinkeskustassa) että yrittävät saada uusia asiakkaita tarjoamalla ilmaisia hoitoja. Menin lankaan ja varasin ajan, jonka kuitenkin peruin. Soitot ovat jatkuneet ainakin numeroista ‭040 940 2285‬ ja ‭040 940 1303‬.

Esteettisiä kauneudenhoitopalveluita Korkeavuorenkadulla. Olemme erikoistuneet täyteainehoitoihin ja ihonhoitoon. Tänään (8.6) minulle soitettiin numerosta 0409401186 ja tarjottiin yli 28-vuotiaalle suunnattua ilmaista ihoanalyysia ja kasvohoitoa. Käynti ei velvoita mihinkään ja painotettiin kuinka kasvohoito tekee hyvää, varsinkin kun on ilmainen. Soittaja oli äänestä päätellen vanhempi herra, luultavasti suomalainen, ei havaittavaa aksenttia puheessa. Sanoi soittavansa ensi viikolla uudelleen, kun en heti varannut aikaa. Sanoi myös, ettei hänelle voi soittaa takaisin, koska soittaa tietokoneen kautta!

Duunitori™ on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia. Se kokoaa yhteen avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne oman portaalinsa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille. Duunitorin työelämäosio tarjoaa ajankohtaisia vinkkejä ja uutisia liittyen työnhakuun, työelämään ja rekrytointiin. Minä myös lankesin tuohon ansaan ja todellakin ottaa päähän. Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta. Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte? Sitten kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni. [01/28/13]   Tällä viikolla Helsingin vastaanotolla tehokas talvi-ihon happoelvytys vain 80€! (ovh 250€). Tarjous voimassa vain tämän viikon! Tervetuloa! Olisin itse kovasti kiinnostunut tietämään mitenköhän Ainolan kauneusklinikka on muuttanut saadun KKV:n päätöksen jälkeen markkinointiaan? Itse ostin kyseisestä yrityksestä hoitoja ja tuotteita olen kuitenkin vannoutunut luonnonmukaisten kosmetiikkatuotteiden käyttäjä mutta koska mainoksessa jota kautta klinikalle itse ajauduin kerrottiin että tuotteet ovat luonnonmukaisia, kuten myöskin heidän instagram ja facebook sivuillaan sekä useissa heidän jakamissaan mainoksissa näin ollen päädyin kokonaisuuden itselleni hankkimaan. Kun sain tuotekassin kotiin aloin tarkemmin tutkia raaka-aine sisältöä mm. puhdistustuote sisältää dmdm-hydatoiinia joka on formaldehydiä vapauttava aine ,joka on yleisesti kiellettyjen aineiden listalla kun puhutaan luonnonkosmetiikasta. Puhdistustuotteen toinen raaka-aine joka pisti silmään oli methylchloroisothiazolinone jonka käytöä kosmetiikassa on rajoitettu sekä cosmetics europe antoi jo vuonna 2013 suosituksen lopettaa kyseisen aineen käytön iholle jätettävässä kosmetiikassa. Lääkärilehdessä (ssl45/13) julkaistun artikkelin mukaan TYKS:ssa testatuita potilaista 12.6% oli kyseiselle aineelle herkityneitä, joten kyseinen aine on myös herkästi allergisoiva. Kun soitin Ainola kauneusklinikalle ja pyysin saada palauttaa tuotteeni ja ostetun kokonaisuuden sain vastaukseksi että palautukseen tarvitaan lääkärintodistus ja etteivät he ota kantaa tämmöisiin asioihin. En myöskään saanut useista yrityksistä huolimatta vastausta kysymykseen miten heidän tuotteensa joita mainostetaan luonnonmukaisena eroaa niinsanotusti tavallisesta kosmetiikasta.Hyvä, että peruitte käyntinne! Minä erehdyin käymään ilmaisessa ”kasvohoidossa”, jossa kovakouraisella ”hieronnalla” ja näillä aineilla saatiin toinen puoli kasvoistani osittain turpoamaan. Mikä lienee tämä ”allergiatesti”, joka tehtiin leuan alle? ”Kosmetologi” ei edes vilkaissut koko allergiatestikohtaa kohtaa sen jälkeen, kun oli siihen jotakin voidetta sivellyt.. Olisiko pitänyt suostua maksamaan yli 3 000 euroa, jotta olisi saanut hoidoilla takaisin omat kasvonsa? Hoidolle annettiin jopa takuu. Jos e vuoden kuluttuai tulisi tulosta, niin saisi lisää hoitoja! Valokuva olisi pitänyt otta nyt ja sitten vuoden kuluttua. Yritys saa koko ajan lisää asiakkaita, kun vanhemmat naiset eivät osaa googlettaa etukäteen näitä keskustelupalstoja. Tosi ikävää, että virolainen firma toimii näin epäeettisesti. Laittakaa sana kiertämään, muuten tätä huijarifirmaa ei pysäytä mikään, koska se on tarkistanut kaikki tarvittavat pykälät ja toimii juuri niiden mukaisesti. Ainola Kauneusklinikka - Kluuvikatu 7, 00100 Helsinki - Rated 3.3 based on 6 Reviews Kokeilin happihoitoo, se tuntu ainaki hyvältä. Samoin tuotteet..

 • Golf v 1.4 tsi.
 • Fastnachtsferien baden württemberg 2018.
 • Schrot getreide.
 • Helsingistä näkee tallinnaan.
 • Käsienpesu bakteerit.
 • Greyn anatomia wikipedia.
 • Vriendin van max verstappen.
 • Bmw 640.
 • Kuinka monta kertaa islanti on voittanut euroviisut.
 • Merihevonen suomessa.
 • Hockey reference.
 • Paras kuivakakku ohje.
 • Spreetours berlin.
 • Verhoilun maalaus.
 • Ford ecosport koeajo.
 • Thomann kellopeli.
 • Bmc ninja kiwi.
 • Kokokidi.
 • Satcr lnb anschließen.
 • Suomen kalleimmat taideteokset.
 • Suomen kasvihuonepäästöt.
 • Pahvilaatikko kissalle.
 • Suomen teollisuuden muutos.
 • Hyllylevyt mittojen mukaan.
 • Trokloseeninatrium.
 • Vierasesine koiran suolistossa.
 • Bistro o mat pääsiäinen.
 • Seksuaalisen kestävyyden parantaminen.
 • Maraton alle 4h.
 • Kuredu island resort beach bungalow.
 • Kuinka kehua lasta.
 • Rustokoru hopea.
 • My anaconda youtube.
 • Windows 7 usb.
 • Sandudd otto tapetti.
 • Zyrtec alkoholi.
 • Hiiliakku.
 • Rautakehikko sisustus.
 • Krypande känsla under huden.
 • Naiskirjailijat.
 • Vibes.