Home

Jääkiekkoliitto olosuhteet

Näkökulma: Naisleijonia nöyryytetään julmalla tavalla - miksi

Suomen jääkiekkoliitto tiedotti maaliskuussa, että vain Suomi-sarjan voittajalla on mahdollisuus hakea - Meille tehtiin Mestis-auditointi jo puolitoista vuotta sitten. Sen mukaan olosuhteet täällä.. Olosuhteet aiheuttaa monille meistä kokonaisvaltaista huolta. Sitä koetaan omasta sekä läheisten terveydestä että taudin sosiaalisista ja taloudellisista vaikutuksista koko yhteiskuntaan 12 TILASTOINTI-OSASTON TOIMITSIJAT PA SN LK LL PA TEHTÄVÄ LYH CHL LIIGA MESTIS NSML 8..LAUKAISUKARTTA LK K S S 9. LAUKAUSTEN LASKIJA LL K K PELIAJAN SEURANTA ( 2 HLÖÄ) PA K S S 11. SYÖTTÄJIEN NIMEÄJÄ SN K - - Suomen Jääkiekkoliitto 12 Naispuolinen pelaaja saa pelata poikien ja tyttöjen sarjassa (pois lukien U20- ja U16 -naisten/tyttöjen SM-turnaukset) seuran hänelle määrittävässä ikäluokassa ilman rajoituksia. Tällaista pelaajaa ei lasketa Y-pelaajakiintiöön poikien joukkueessa. Uhkasanktion suuruutta harkittaessa on otettava huomioon päävelvoitteen laatu ja laajuus, velvoitetun maksukyky ja muut asiaan vaikuttavat seikat.

SEURATOIMITSIJOIDEN PERUSKURSSI Suomen Jääkiekkoliitto 1

Tilastointi- ja tulospalveluohjelma TiTu Koulutus seuratoimitsijoille 22.9.2015 Suomen Jääkiekkoliitto / RK 1 Kouluttajana tänään Hämeen alueen toimitsijakouluttaja Raimo Komu 0400 490 276 raimo.komu@kolumbus.fi Pelaajan, jolla ei ole voimassaolevaa pelaajasopimusta, on 30.6. mennessä joko tehtävä pelaajasopimus jonkun seuran kanssa tai ilmoitettava kirjallisesti edustusoikeuden omaavalle seuralle mahdollisesti vaihtavansa seuraa saadakseen vapaan edustusoikeuden siirron. 5.7.              Yhteisseura- ja yhteisjoukkuesäännöt

Olosuhteiden vuoksi uudelleen pelattavaksi määrätty ottelu pelataan samalla paikkakunnalla kuin alkuperäinen ottelu. Seurojen on sovittava uusi pelipäivä viikon kuluessa ottelun peruuntumisesta. U22 ja U20 -ikäisten sarjoissa pelaavien kenttäpelaajien on aina käytettävä joko kokokasvosuojusta tai ns. visiiriä. Aikuisten sarjoissa (myös harraste- ja seniorisarjat) pelaavien on iästä riippumatta käytettävä aina vähintään visiiriä.

Kurra Hockey ry

Liitto voi evätä edustusoikeuden pelaajalta, joka on jättänyt velvoitteensa suorittamatta edellistä joukkuettaan kohtaan. Kenttäpelaaja voi pelata oman ikäluokan joukkueissa tai ikäistään vanhemmissa koko kauden ajan (myös samana päivänä) huomioiden jäljempänä mainitut rajoitukset. 7.20.             Erityissäännöt harrastekiekossa Sarjan järjestäjä voi koska tahansa siirtää minkä tahansa ottelun pakottavista syistä ilman joukkueiden suostumusta. Valtakunnallisten sarjojen järjestäjän määräämiä ottelupäiviä ei muuteta ilman sarjan järjestäjän lupaa. Järjestävän seuran tulee varmistua siitä, että tarvittavat vakuutukset tapahtuman järjestämiseksi ovat voimassa.

Lupa 1.1. – 1.4. välisen sarjatoiminnan aikaiselle ulkomaan tapahtumalle on haettava 15.11. mennessä. Tämän jälkeen kotimaiselle joukkueelle ei myönnetä kansainvälistä ottelulupaa ulkomaille matkustamiselle sille ajalle, jolloin liiton sarjakalenteriin on merkitty ko. ikäluokan sarjatoimintaa pois lukien eri aikaan olevat talvilomat (hiihtolomat) helmi-maaliskuussa. Kansainvälistä ottelulupaa ei myönnetä lopputurnausten/pudotuspelin ajalle missään olosuhteissa. Seura voi tehdä alle 15-vuotiaan pelaajan kanssa enintään yhden pelikauden mittaisen kirjallisen sopimuksen, jolla pelaaja sitoutuu joukkueeseen toimintakauden ajaksi.

Mikäli joukkueessa ei ottelun alkaessa tai sen aikana ole vähintään kuutta pelaajaa, joista yhden on oltava maalivahti, tuomitaan joukkue hävinneeksi ko. ottelun 5-0 tai jos keskeytyshetkellä maaliero on suurempi toisen joukkueen hyväksi, jää lopputuloksesi keskeytyshetkellä oleva tilanne. Lisäksi tapaus johtaa erilliseen kurinpitokäsittelyyn. Joukkueen jatkamisesta sarjassa päätetään säännön 7.4. mukaisesti. TUOMARIEN KÄSIMERKIT RANGAISTUSESIMERKKEJÄ 1 - Ottelurangaistus (OR) Syykoodi määräytyy rikkeen mukaan esim. huitomisesta annettu OR merk. syykoodi 18 Mahdolliset rangaistukset Aina 5 min vajaalla Merkitään SEURATOIMITSIJOIDEN PERUSKURSSI 13.9.2016 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Kouluttajina tänään SJL:n Pohjoisen alueen toimitsijakouluttaja Eija Mämmelä 040-8413791 eija.mammela@gmail.com OJT:n toimitsijakouluttaja

27 Rangaistustyyppejä 1/4 Pieni rangaistus = 2 minuuttia Pelaaja kahdeksi minuutiksi rangaistusaitioon Joukkue pelaa vajaalla kaksi minuuttia Joukkuerangaistus (JR) = 2 minuuttia Pelin katkaisuhetkellä jäällä ollut pelaaja rangaistusaitioon kahdeksi minuutiksi. (ei E-jun) Joukkue pelaa vajaalla 2 minuuttia Suomen Jääkiekkoliitto 27 Mestiksessä ja Suomi-sarjassa jatkoerät pelataan 5-5 vastaan (rangaistukset voimassa) siihen asti, kunnes toinen joukkue tekee maalin. Maalin tehnyt joukkue on ottelun voittaja. Löydä HD-arkistokuvia ja miljoonia muita rojaltivapaita arkistovalokuvia, -kuvituskuvia ja -vektoreita Shutterstockin kokoelmasta hakusanalla olosuhteet. Tuhansia uusia ja laadukkaita kuvia joka päivä

11.1.             Pelikiellon ja toimintakiellon määrittely SOHJOA - Suomen olosuhteet huomioiva joukkoliikenteen omatoiminen ajoneuvo? Autoilen, olen olemassa? Alkuun täytyy tunnustaa, että olen klassisen kliseinen joukkoliikenteen puolestapuhuja.. Pelaajan tulee pääasiassa pelata siinä joukkueessa, jonka kokoonpanoon kuuluu kauden alussa. Erittäin painavasta syystä pelaaja voi seuran päätöksellä pelata myös seuran toisessa joukkueessa perustellusta syystä. Tällainen syy on liiton niin pyytäessä perusteltava. Tilastointi- ja tulospalveluohjelma Koulutus seuratoimitsijoille 11.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi 1 JOUKKUEENJOHTAJA JOUKKUEEN PERUSKOKOONPANO Kirjaudu joukkuetunnuksilla Palvelusivustolle Pelaajalla, toimihenkilöllä tai joukkueella ei ole oikeutta pyytää kurinpitokäsittelyä mistään tapauksesta.Seuralla on oikeus pyytää kurinpitokäsittelyä liiton määrittämällä tavalla. Kurinpitokäsittelyn edellytyksenä ovat seuraavat seikat:

Video: Velkainen jääkiekkoliitto ja huonot olosuhteet menestyksen jarrun

Seuratoimitsijakoulutus Suomen Jääkiekkoliitto 1 - PDF Ilmainen latau

 1. Blues Juniors Ohjekirja vanhemmille RANGAISTUSAITION VALVOJA TOIMITSIJOIDEN TEHTÄVÄT OTTELUN TOIMITSIJAT JA TEHTÄVÄT OTTELUUN NIMETYT TOIMITSIJAT (ei seuravaatteissa) TOIMITSIJAVASTAAVA (1) varmistaa ennen
 2. Sarjojen tärkeysjärjestys seuran sisäisiin kenttävuoroihin nähden on seuraava:
 3. 15-vuotias pelaaja saa käyttää rekisteröidyn pelaaja-agentin apua pelaajasopimusta tehdessä. Alle 15-vuotias ei saa tehdä toimeksiantoa, sitä koskevaa sopimusta eikä edes neuvotella sopimuksesta rekisteröidyn pelaaja-agentin kanssa.

Järjestävä seura on vastuussa siitä että ottelussa noudatetaan SJL:n voimassa olevia turvallisuusmääräyksiä. Muussa tapauksessa joukkue voi menettää kotikenttäoikeutensa tai määrätä pelattavaksi kotiottelut ns. suljetuin ovin. Ulkomaisten tuomareiden käyttöön SJL:n alaisissa otteluissa tarvitaan SJL:n lupa. Suomalaisen erotuomarin tulee anoa lupa liitolta ulkomailla tuomitsemiseen. 11.2.             Erikseen määrättyjen peli- ja toimintakieltojen määrääminen ja kärsiminen Nuorten SM-liiga                Sähköisen pöytäkirjan pitäjä sekä vähintään yksi (1) muussa tehtävässä toimiva toimitsija (vähintään 2 erotuomari-kortillista toimitsijaa)

Video: Leijonat - Finhockey - Kilpailusäännöt 2020-202

Suomen Jääkiekkoliitto kiittää. Julkaistu: tammi 27, 2010 Jääkiekkoliitto on velkaa joka puolelle. Sponsorit ja tukijat eivät ole kiinnostuneet divisioonatason kisoissa, siksi olisi tärkeää nousta MM-tasolle, Przegląd Sportowyn toimittaja Chlystek sanoo

Suomen Jääkiekkoliitto - Wikipedi

Jääkiekkoliitto pyysi Forssan Palloseuraa hakemaan Mestis-paikkaa

 1. en on aina poikkeustilanne ja siihen pitää olla perustellut syyt.
 2. 10.5.             Kurinpitomenettelyssä määrättävät rangaistukset
 3. Erotuomarin/virallisen toimitsijan ollessa kurinpitotoimen kohteena, on hänelle aina varattava mahdollisuus tulla kuulluksi.
 4. Pöytäkirjasta unohtuneen edustuskelpoisen pelaajan nimen voi lisätä pöytäkirjaan ottelun kestäessä erotuomarin vahvistuksella muissa sarjoissa paitsi Mestis ja U20 SM-Liiga. Erotuomarin on tehtävä lisäyksestä raportti sarjan järjestäjälle.
 5. en ei pyytänyt lähettämään lisenssihakemusta, vaan hänen alaisensa, Pirkka Antila pyysi sitä meiltä, täsmensi Hintsanen.
 6. Käyttäytymisrangaistusten kertymä on pelaajakohtainen ja sitä seurataan pelaajakohtaisesti (ei eri joukkueissa eikä seuroissa). Pelaajan kauden aikana liiton alaisissa (ei SM-Liigan) sarjaotteluissa saaman kolmen (3) käyttäytymisrangaistuksen seurauksena on yhden ottelun pelikielto.

Leijonat - Jääkiekkoliitto

Sääntökirjan pykälien 22 ja 157 tarkoittama ottelun keskeyttäminen (kieltäytyminen ottelun aloittamisesta tai jatkamisesta) johtaa aina erilliseen kurinpitomenettelyyn. Kilpailuvaliokunta päättää ottelun lopputuloksesta/uusimisesta. Seuran ajautuessa konkurssiin tai vastaavaan selvitystilaan ratkaisee seuran tai sen toiminnan jatkajan joukkueiden sarjatasot liittohallitus. Vastalauseen käsittelevä elin voi vastalauseen perusteella tehdä seuraavia päätöksiä: Ison rangaistuksen suuruus on 5 min (tehokas peliaika) tai 8 min. (suoraa aikaa). Ison rangaistuksen (5/8 min) saanut pelaaja saa automaattisesti pelirangaistuksen (20 min). U19-ikäluokan sarjoissa saa pelata 2 vuotta vanhempi pelaaja (s. 2000), mikäli pelaaja on aloittanut pelaamisen (ensimmäinen pelipassi) samalla, edellisellä tai sitä edellisellä kaudella, tai pelaajalla on ollut aiemmilla kausilla vain yksi pelipassi (aloittanut aiemmin mutta lopettanut) tai pelaajalla on aiemmin ollut vain luistelu-/kiekkokoulupelipasseja. Tällaista pelaajaa ei lasketa yli-ikäisten pelaajien kiintiöön.

Suomen Jääkiekkoliitto | Kaikki oikeudet pidätetään | Palaute. Jääkiekkoliiton hallitus on 12.3.2020 päättänyt, että kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta Alles über das Schweizer Eishockey. Alle Spiele im Game Center. Offizielle News und Informationen für den Leistungs- als auch für den Nachwuchs- und Amateursport

#jääkiekkoliitto videos on TikTo

 1. Erätauoilla pelaajien verryttely jäällä on kielletty, vain pelaavat maalivahdit ja erän aloittavat kentälliset voivat tulla / jäädä erätauon jälkeen jäälle aloitusta varten, muiden pelaajien on mentävä suoraan vaihtopenkeilleen.
 2. Muissa sarjoissa toimivat kaikissa toimitsijatehtävissä seuratoimitsijat, ellei sarjan järjestäjä toisin määrää.
 3. KESÄKYSYMYKSET 2015 Kaikki kysymykset vaativat avoimen vastauksen. Kaikkiin vastauksiin tulee myös merkitä sääntökohta esim. SK 111 ii. (Lyhenteet: SK=Sääntökirja, CB=Case book, KS=Kilpailusäännöt ja JS=
 4. 3. Valitusvaliokunta voi erityisen painavasta syystä ja määräajoista riippumatta poistaa rankaisuvaltaa käyttäneen elimen päätöksen tapahtuneen menettelyvirheen tai säännösten väärän soveltamisen takia, lieventää annettuja kurinpitotoimia tai tarvittaessa palauttaa asian sen uudelleen käsiteltäväksi.
 5. Pelaaja, toimihenkilö tai erotuomari ei saa itse tai edustajan kautta lyödä vetoa ottelusta, johon osallistuu. Seuran toimihenkilö ei saa itse tai edustajan kautta lyödä vetoa mistään seuransa joukkueen ottelusta.
 6. Aikuisten sarjoissa pelaavien alle 18-vuotiaiden pelaajien peliasuissa tai alle 18-vuotiaiden erotuomareiden tai muiden toimitsijoiden asuissa ei saa mainostaa alkoholijuomia.

Jääkiekkoliitto palkitsi seurojen - Mäntsälän Jää-Tiikerit Faceboo

7.1.              Seuraa koskevat velvoitteet  olosuhteet Ortopedia Ortopedinen leikkaus Osteoporoosi Paksusuolen syöpä Pcos Pediatric ortopedia Pienisoluinen PMS-PMDD Polven tekonivelleikkaus Polvi ligamenttivammojen Polvilumpio (Polvet).. Jos ottelu keskeytyy tai peruuntuu ottelupaikalla äkillisen vian, esim. sähkövian, savun, jään sulamisen tai valaistuksen riittämättömyyden vuoksi tai muista kaukalon ulkopuolisista tekijöistä johtuen ja keskeytys kestää enemmän kuin yhden tunnin, on erotuomarin keskeytettävä tai peruutettava ottelu. Mikäli pelaaja palaa NHL-sopimuksen päätyttyä/irtisanottua alle 23 vuotiaana ja alle 90 ottelua pelanneena Liigaan, kuuluu hän kasvattajakorvauksen piiriin. Mikäli pelaajasta on maksettu NHL-korvaus, ei kasvattajakorvausta makseta näissä tapauksissa NHL-korvauksen saaneille seuroille, vaan ainoastaan näitä ennen mahdollisesti olleille seuroille. olosuhteet, lämpötilaluokka T-600 jne. · Aseta savupelti kiukaan yläsavuaukkoon. (kuva 2.4). 2 · Älä lämmitä heti täydellä teholla jos olosuhteet ovat kylmät

9 x                                       4 ott Neljä vuotta sitten Sotshissa nautiskeltiin paikoin lämpimämmistä olosuhteista kuin joinakin ajankohtina Lontoon kesäkisoissa. Tuolloin hämmästeltiin myös lätäköitä hiihtotapahtumissa 37 LISÄTIETOA LÖYTYY Tulospalvelu - Tulospalvelu ohjeet Tuomarit Erotuomarialue Säännöt ja ohjeet - Sääntökirja, Kilpailusäännöt, Erotuomarin ohjekirja, sekä muuta sääntöasiaa Suomen Jääkiekkoliitto 37 3.1 Maalivahtien siirtyminen pelaajaliikennesopimuksen puitteissa on kielletty tai rajoitettu seuraavissa tapauksissa: Tilastointi- ja tulospalveluohjelma Koulutus seuratoimitsijoille 27.11.2013 Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi 1 JOUKKUEENJOHTAJA JOUKKUEEN PERUSKOKOONPANO Kirjaudu joukkuetunnuksilla Palvelusivustolle

Liikkuminen joukkueiden välillä on kielletty tai rajoitettu seuraavissa tapauksissa (huomioitava myös yli-ikäisenä pelaamiseen olevat säännöt – kohta 5.7.) Otteluvalvojan oikeudet myöntää erotuomaripäällikkö tai alueiden erotuomarikouluttajat. Otteluvalvojilla pitää olla voimassa oleva erotuomarikortti ja pelipassi tai liiton määrittelemä rekisteröinti tehtynä. Otteluvalvoja voi saattaa minkä tahansa tapauksen pelisääntöjen säännön 5 mukaiseen käsittelyyn. Mikäli otteluvalvoja tekee tutkintapyynnön kurinpitäjälle, on siitä ilmoitettava molemmille joukkueille välittömästi ottelun jälkeen.

Ohjeita seuratoimitsijoille Rangaistusaition valvojat Ajanottaja Kuuluttaja

Jos pelaajan edellinen seura on lopettanut toimintansa eikä seura ole Jääkiekkoliiton jäsen tai siirtomenettelyä ei voida aloittaa seuran pidempiaikaisen toimimattomuuden takia, voi liitto uuden seuran anomuksesta aloittaa siirtomenettelyn vanhan seuran puolesta uuteen seuraan. Valituksessa tulee ilmetä ja siihen liittää kaikki asiat ja asiakirjat joihin valituksessa halutaan vedota. Erityisesti seuraavat asiat on käytävä ilmi valituksessa: Kurinpitopäätökset: Mikäli ottelun alkamisaika valtakunnallisissa sarjoissa puuttuu otteluohjelmasta, on järjestävän joukkueen ilmoitettava vierailevalle joukkueelle, tuomareille ja toimitsijoille ottelun alkamisaika ja pelipaikka vähintään 7 vrk ennen ottelua. Liigassa tai Mestiksessä pelanneet yli-ikäiset (s. 2002) eivät voi osallistua U18 SM-sarja- tai Mestistason otteluihin. II-IV divisioonien pudotuspeleissä ei voi pelata pelaaja, joka on edustanut toista seuraa minkä tahansa miesten aikuisten sarjan pudotuspeleissä.

Suomen Jääkiekkoliitto sulki kaikki sarjansa - vain Liigan jatko yhä auk

2.1.              Yleiset määräykset SEURATOIMITSIJOIDEN JATKOKURSSI 2018 13.9.2018 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Oulun Jääkiekkotuomarit ry Toiminnanjohtaja Johanna Tauriainen 050 505 5625 nimeaja@oulunjaakiekkotuomarit.fi Puheenjohtaja Hannele Pelaajan tulee pääasiassa pelata siinä seurassa, jonka kokoonpanoon kuuluu kauden alussa ja jossa pelaajan edustusoikeus on. Erittäin painavasta syystä pelaaja voi seurojen päätöksellä pelata myös toisen seuran joukkueessa perustellusta syystä. Tällainen syy on liiton niin pyytäessä perusteltava. d) Vastalauseen käsittelevä elin voi määrätä sakkoja pelaajalle, toimihenkilölle tai seuralle.

Ottelurangaistusta ei tuomita koskaan, vaikka se olisi sääntökirjan mukaan ainoa mahdollinen tuomio eli potkusta, päällä iskemisestä, pelaaja koskettaa katsojaa tai tekee minkä tahansa etnisen loukkauksen käsillä tai verbaalisesti.  Ko. rikkeistä tuomitaan 5 + PR. Erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta tuomitaan PR. 2) viimeistään ennen asianosaisen edustaman joukkueen seuraavaa kyseessä olevan sarjan virallista sarjaottelua, mikäli edellä mainittu asianosaisen joukkueen seuraava virallinen sarjaottelu pelataan ennen 1) kohdassa mainittua ajankohtaa. Erittäin painavasta syystä kurinpitoelin voi hyväksyä myöhemminkin tulleen ilmoituksen vastineen antamisesta. Mikäli pelaaja on kirjallisesti pyytänyt vanhalta seuralta seurasiirtoa ja vanha seura kieltäytyy antamasta seurasiirtoa, on vanhan seuran ilmoitettava kirjallisesti pelaajalle sekä liittoon kieltäytymisen perusteet viikon kuluessa. Liitto voi painavista syistä aloittaa seurasiirtomenettelyn, vaikka vanha seura ei ole aloittanut siirtomenettelyä edellä mainitulla tavalla. Seurojen on viikon kuluessa sovittava uusi pelipäivä. Mikäli seurat eivät pääse sopuun määräajassa uudesta pelipäivästä, määrää liitto pelipäivän.7 Ole ajoissa paikalla, tehtävästä riippuen Pukeutuminen - EI seura-asussa toimitsijatehtäviin (puolueettomuus) - Huomioi olosuhteet, pukeudu lämpimästi Varusteet (tehtävästä riippuen) - Kynä, paperia, viivotin, sekuntikello ja pilli Ole aktiivinen: Älä oleta kaiken olevan valmista, tai että kuuluisa joku muu hoitaa kaiken Tarkista, että toimintaympäristösi on kunnossa (esim. laitteistot ja paperit) Avusta muita tarvittaessa, jos olet jo valmis Suomen Jääkiekkoliitto 7

Finder.fi kertoo Suomen Jääkiekkoliitto ry yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti Mestiksessä, Suomi-sarjassa sekä naisten, nuorten- ja juniorien sarjoissa pelaajalla pitää olla voimassa oleva kilpaurheilun kattava vakuutus (joko liiton neuvottelema jääkiekkoilijan vakuutus tai muu toiminnan kattava vakuutusturva). Liitto edellyttää, että kaikki pelaajat kaikissa sarjoissa vastaavat omasta jääkiekon pelaamisen kattavasta vakuutusturvastaan. Kaksi eri seuraa, joilla on pelaajamäärän vähyyden vuoksi vaikea muodostaa eri ikäluokkiin omia joukkueita, voi anoa kilpailuvaliokunnalta yhteisseurastatusta. Tällöin seurojen kaikki pelaajat käsitellään kuin olisivat samaa seuraa ja heidän pelaamistaan eri joukkueissa säätelee saman seuran/seurayhteisön säännöt.

Kaisa Mäkäräisen vaikeudet jatkuivat hurjana sakkosumana - voittaja

Read the latest magazines about Olosuhteet and discover magazines on Yumpu.com. Vasikoiden fysikaaliset ympäristöolosuhteet lypsykarjapihatoissa Luopumissakko on määritelty valtakunnallisten sarjojen taulukossa. Luopumissakko määrätään riippumatta siitä, onko seura maksanut osanottomaksun tai ei, liiton ohjeiden mukaan tehty ilmoittautuminen ratkaisee. olosuhteet kielisanakirja puola, olosuhteet svenska, olosuhteet synonyymi, olosuhteet saksaksi, olosuhteet avaruudessa, olosuhteet ruotsiksi, olosuhteet puolaksi 15.2. jälkeen näihin sarjoihin tai näiden sarjojen välillä ei voi siirtyä pois lukien alla mainitut poikkeukset. Kenttäpelaaja on pelikiellossa. Kenttäpelaaja voi siirtyä vasta kun pelikielto on kärsitty.

Valtakunnallisten sarjojen ottelusiirroista päättää sarjan järjestäjä. Kaksi tai useampi eri seura voi anoa kilpailuvaliokunnalta jonkun ikäluokan yhteisjoukkueelle yhteisjoukkuestatusta ikäluokan pelaajamäärän vähyyden vuoksi. Yhteisjoukkuetta voi anoa vain, jos seuroilla ei ole muita joukkueita samassa ikäluokassa. Tällöin seurojen pelaajat voivat pelata ko. yhteisjoukkueessa, kuin olisivat saman seuran joukkue. Joukkuetta hallinnoi joku seuroista ja se ilmoitetaan sarjaan saman seuran joukkueena. Toisen seuran edustusoikeuden omaaville pelaajille (pelaajat nimetään anomuksen yhteydessä, eikä niitä kauden aikana voi lisätä eikä poistaa) myönnetään vapaa edustusoikeus ko. joukkueeseen. Seuran X pelaajat eivät voi edustaa seuran Y muita joukkueita tämän säännön nojalla eikä pelaajaliikennesopimuksen puitteissa mitään muuta seuraa. Omassa seurassaan pelaajat voivat edustaa muita ikänsä edellyttämiä joukkueita. Erikoisista olosuhteista huolimatta, tai ehkä juuri siksi, voimme iloisina kertoa uusista tuotteista jotka viimeistään kuun vaihteessa löytyvät maamme kauppojen hyllyiltä

Хэштег #jääkiekkoliitto в Твиттер

34 Samanaikaiset rangaistukset Kun samalla pelikatkolla kummankin joukkueen pelaajille tuomitaan yhtä monta ja yhtä pitkää rangaistusta ne ovat samanaikaisia rangaistuksia pyritään kumoamaan mahdollisimman paljon rangaistut pelaajat menevät rangaistusaitoon, mutta heidät korvataan jäällä välittömästi (eli ei aiheuta vajaalukuisuutta) Kumoutuvaa rangaistusta istuva pelaaja palaa peliin rangaistuksen päättymisen jälkeisellä katkolla SÄÄNTÖÖN ON AINOASTAAN YKSI POIKKEUS Rangaistuksia EI kumota, jos 5 5 miehityksellä pelattaessa kummallekin joukkueelle tuomitaan VAIN yhdet 2 min rangaistukset Ne menevät AINA kelloon eivät pääty esim. myöhemmin syntyneen ylivoiman aikana tehdyn YV-maalin johdosta Suomen Jääkiekkoliitto 34 Käännös sanalle olosuhteet suomesta englanniksi. Suomienglantisanakirja.fi on suomen ja englannin kääntämiseen keskittyvä ilmainen sanakirja Mikäli liiton maajoukkueet tai liiton määräämät ottelut tarvitsevat kenttävuoroja, ne on asetettava etusijalle ennen seurojen (myös muiden) samanaikaisia muita tilaisuuksia kuin sarjaotteluita. Jos kenttä on jäämerkintöjen tai turvallisuuden osalta tai muuten puutteellisessa kunnossa liitto voi määrätä, ettei sitä käytetä kilpailutoimintaan ennen kuin puutteet on korjattu. Tällaisen puutteen korjaamista valvoo alueen kilpailu-/sarjavaliokunta. 9.2.              Vastalauseratkaisut

Suomen jääkiekkohistoriallinen seura esittää muistolaatan jakamista

 1. Erotuomarimäärät valtakunnallisissa sarjoissa on määritelty erillisessä taulukossa kohdassa ”Sarjoja koskevat määräykset”.
 2. nan aikaiselle ulkomaan tapahtumalle on haettava 15.5. mennessä.
 3. seuralle tehty auditointi antaa luottamusta nousuun.
 4. Lyöntilaukaus on kielletty. Lyöntilaukauksen raja on kiekon lyönti jäästä kohotetulla mailalla. Lyöntilaukauksesta tuomitaan pieni rangaistus. Mikäli pelaaja hämää ja on tekevinään lyöntilaukauksen, peli katkaistaan ja aloitus siirretään rikkoneen joukkueen puolustusalueen aloituspisteelle.
 5. .) seuraa automaattisesti seuraavan sarjaottelun pelikielto.

Jääkiekkoliitto - osta viralliset liput lippu

 1. Mikäli seura valtakunnallisen karsintasarjan jälkeen luopuu sarjasta tai ei vastaanota karsinnoissa saavutettua sarjapaikkaa määrätyssä lohkossa, käsitellään sitä myös luovuttamisena.
 2. Ottelupöytäkirjaan on merkittävä pelaajat (max. 19 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia), joukkueen toimihenkilöt sekä täytettävä kaikki ottelutapahtumia koskevat merkinnät sekä maalivahtien torjunnat.
 3. Pelaamattomuus jatkuu. Nyt ei oo tehny oikeestaan edes tiukkaa ennen tätä iltaa. Äsken teki vielä mieli pelata, mutta sen halun sai järkeiltyä pois. Sen johdosta..
 4. 7.18.            Erityissäännöt Mestiksessä ja U20-nuorten SM-Liigassa
 5. SEURATOIMITSIJOIDEN PERUSKURSSI LÄNSIRANNIKKO / PEKKA ARTUKKA Kouluttajana tänään Länsirannikon alueen toimitsijakouluttaja Pekka Artukka 0400 823307 pekka@artukka.net www.artukka.net/lataa 2 OHJELMA Yleistä

Pelaajan muuttaessa vakituisesti ulkomaille voi pelaaja anomuksesta hakea vapaata siirtoa (unlimited transfer) uuteen maahan. Tällöin siirron yhteydessä pelaajan tulee täyttää kv. liiton anomuslomake (unlimited transfer request). Kausittain kauden päättymisen jälkeen liitto laskee kasvattajakorvauksen suuruuden seuroittain kaikkien niiden pelaajien osalta, joilla joko ikä tai pelimäärä täyttynyt eikä enää muutu. Liitto laskuttaa liigaa erittelyn mukaisesti ja jakaa taulukon mukaisesti kasvattajakorvaukset niitä saaville seuroille. Jos olosuhteet ovat muuttuneet tai asiaan on saatu olennaista uutta selvitystä, taikka aikaisempi päätös perustuu ilmeisen väärään kurinpitosäännöstön soveltamiseen, uhkasanktion asettanut kurinpitovaltaa käyttävä elin voi poistaa aikaisemman uhkasanktion asettamista koskevan päätöksensä ja käsitellä asian kokonaan tai osittain uudelleen. Jos aikaisempaan päätökseen on vireillä muutoksenhaku, asian uudelleen käsittelemisestä on ilmoitettava ja tehty päätös toimitettava muutoksenhakuelimelle.

Yli-ikäisenä pelaajana pelaava kenttäpelaaja ei saa edustaa samanaikaisesti toista saman seuran/seurayhteisön tai pelaajaliikennesopimusseuran juniorijoukkuetta pois lukien alempana mainitut poikkeukset. Hockey Canada is the national governing body for hockey in Canada, working with its 13 member branches and local minor hockey associations to grow the game at all levels, including minor hockey.. 30 Rangaistustyyppejä 4/4 Ottelurangaistus (OR) on 25 min mutta pöytäkirjaan se merkitään päättyväksi 5 minuutin kuluttua min-sarakkeeseen OR syykoodi rikkeen mukainen esim. huitomisesta annettu OR merk. syykoodi 18 / HUI sijainen rangaistusaitioon jos kumoutuva, sijaista ei tarvita joukkue pelaa vajaalukuisena 5 minuuttia Pelaaja tai joukkueen toimihenkilö, jolle tuomitaan ottelurangaistus, poistetaan ottelusta Tuomari raportoi ottelurangaistukset AINA kurinpitäjälle Suomen Jääkiekkoliitto 30 Pelirangaistuksen (20 min) tai ottelurangaistuksen (25 min) saanut pelaaja poistetaan ottelusta. OR aiheuttaa myös 5:n minuutin vajaalukuisuuden. OR tai PR tapauksessa rangaistusaitioon ei laiteta sijaista kärsimään rangaistusta. Kun 5 min. rangaistus on kulunut loppuun, laittaa rangaistun pelaajan joukkue korvaavan pelaajan kentälle. Jos pelaajalle tuomitaan pelirangaistus, on hän automaattisesti pelikiellossa seuraavassa sarjaottelussa. Kurinpitäjä voi määrätä tilanteesta myös pidemmän pelikiellon. Ottelurangaistuksen saanut pelaaja on automaattisesti pelikiellossa, kunnes kurinpitoelin on tehnyt asiassa päätöksen ja määrännyt pelikiellon pituuden.

Suomen Jääkiekkoliitto - Helsinki, 芬

SJL TOIMITSIJAKYSYMYKSET(50) 2008 Vastaaja: Ohjeita: Vastaa lyhyesti ja yksiselitteisesti. Merkitse vastauksesi lisäksi se/ne sääntökirjan (SK), erotuomarin ohjekirjan (CB) tai kilpailusääntöjen (KS) kohta/kohdat Pieni rangaistus (1 min), tai vastustajan loukkaantuessa iso rangaistus ja pelirangaistus tai ottelurangaistus erotuomarin harkinnan mukaan, tuomitaan vastustajan taklaamisesta, Lupa 1.1. – 1.4. välisen sarjatoiminnan aikaiselle ulkomaan tapahtumalle on haettava 15.11. mennessä.  Tämän jälkeen kotimaiselle joukkueelle ei myönnetä kansainvälistä ottelulupaa ulkomaille matkustamiselle sille ajalle, jolloin liiton sarjakalenteriin on merkitty ko. ikäluokan sarjatoimintaa pois lukien eri aikaan olevat talvilomat (hiihtolomat) helmi-maaliskuussa. Kansainvälistä ottelulupaa ei myönnetä lopputurnausten/pudotuspelin ajalle missään olosuhteissa.

Virkkusen mukaan on hyvä, että päätös huomioi myös pohjoisen Euroopan ajo-olosuhteet. - Pohjoismaiden kannalta on erityisen tärkeää, että nyt ensimmäistä kertaa myös jään- ja lumenpito.. Hjemmetrening. NIHF har laget forslag til aktiviteter og treningsprogram for hjemmetrening. Treningen er tilpasset alder og du kan trene indivielt eller samme med familien KUULUTUSOHJEET - KOTIMAISET OTTELUT (20.9.2016) Suomen Jääkiekkoliitto - Finlands Ishockeyförbund - Finnish Ice Hockey Association Veturitie 13 H - FI-00240 Helsinki - Tel. +358 (0)10 227 0200 - www.leijonat.fi 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

SEURATOIMITSIJAT Hannele Lamusuo, Sanna Tikkanen, Johanna Tauriainen OJT ry Suomen Jääkiekkoliitto 1

8.4.              Otteluissa noudatettavat säännöt Suomen Jääkiekkoliitto on solminut kuuden vuoden (2020-2026) mittaisen sopimuksen Discovery Networks Finlandin kanssa. Sopimus tarkoittaa, että miesten MM-kisoja lukuun ottamatta jääkiekon..

15 KIRJURIN / TITUN TEHTÄVÄT Vastaanottaa joukkueenjohtajilta allekirjoitetut ottelukokoonpanot Kirjaa ottelutapahtumat pöytäkirjaan Kirjaa päättymisajan, yleisömäärän sekä mv-torjunnat Hyväksyttää pöytäkirjan tuomareilla (allekirjoitus) TiTua käytettäessä vahvistaa ottelun lopputuloksen kun tuomarit ovat hyväksyneet pöytäkirjan päivittää tilastot ja sulkee ohjelman Kopioi ja toimittaa pöytäkirjan joukkueille sekä tuomareille Antaa alkuperäiset kokoonpanot ja pöytäkirjan kotijoukkueen säilytettäväksi Suomen Jääkiekkoliitto 15                                     korvaus   31-60 ottelua 515 euroa / ottelu Seurayhteisön muodostaa edustus- ja junioriseura, joiden toiminta on eriytetty. Seurayhteisössä voi olla rinnakkaisjoukkueet eri ikäluokissa tai aikuisissa, sekä naisten ja tyttöjen sarjoissa. Tällöin junioriseuran pelaajat voivat edustaa seurayhteisössä myös aikuisten joukkuetta, vaikka edustusoikeus on junioriseurassa. Seurayhteisön tunnusmerkki on pelaaminen samalla tai samansuuntaisella nimellä, josta selviää yhteys yhteisöön. Seurayhteisössä voi edustusseuran nimi olla muukin, jos seurojen välillä on sopimus samaan seurayhteisöön kuulumisesta.

Pelikelloa voi käyttää alhaalta ylöspäin muissa sarjoissa kuin Mestis ja Nuorten SM-Liiga Tupakkavalmisteiden (mm. nuuska) ja alkoholituotteiden käyttö pelaajille ja toimitsijoille tarkoitetuissa tiloissa on kielletty. Juniorisarjojen otteluissa tai harjoituksissa joukkueet eivät saa mainostaa alkoholijuomia. Ottelut ovat joko liiton virallisia sarjaotteluita tai harjoitusotteluita. Otteluiden keskinäinen tärkeysjärjestys on se, että yhteensattumien tapahtuessa pelaajien on ensisijaisesti pelattava maaottelut, toiseksi liigaottelut, kolmanneksi liiton ottelut ja neljänneksi seuran järjestämät ottelut. b. maalivahtien siirtymistä seurojen välillä 15.2. jälkeen koskevat samat rajoitukset kuin kenttäpelaajia.

tuomari tuomitsee samalle pelaajalle toisen käytösrangaistuksen. Mitä merkitään pelaajalle #16 pöytäkirjaan ajassa 41:20?

Kaikki yhtäaikaiset samansuuruiset rangaistukset korvataan, eli peliä pyritään pelaamaan mahdollisimman monella pelaajalla kentällä. Liiton ja sen jäsenseuran järjestämässä toiminnassa mukana olevilla pelaajilla ja joukkueen toimihenkilöillä on oltava voimassa oleva pelipassi tai liiton määrittelemä rekisteröinti tehtynä. Pelaajan pelipassi tai rekisteröinti on voimassa, kun sitä koskeva maksu on oikein maksettu (tili ja viitenumero) ja tieto maksetusta pelipassista tai rekisteröinnistä on kirjautunut liiton sähköiseen edustusoikeusjärjestelmään.

Jääkiekkoliitto - Keskisuomalaine

11.4.             Käyttäytymisrangaistusten kertymästä aiheutuneen pelikiellon kärsiminen 8.16.             Olosuhteista johtuva ottelun peruuttaminen tai keskeyttäminen/pelikelpoinen kenttä Sarjan järjestäjä voi määrätä ottelun pelattavaksi em. aikamääräyksistä poiketen.

Mitä merkitään pelaajalle pöytäkirjaan?

Suomen Jääkiekkoliitto ry Toimitsijoiden kesäkysymykset 2015 Nimi: Kerho: Pisteet: 4. Käytösrangaistus merkitään minuuttimääräisesti 5. Pelirangaistus merkitään minuuttimääräisesti 6. Ottelurangaistus Kaksoisedustusoikeudesta on tehtävä vapaamuotoinen ilmoitus sarjan järjestäjän määrittelemällä tavalla kausittain viimeistään 15.8. mennessä. Ilmoituksen tekee seura, johon pelaajalle halutaan kaksoisedustus. Ilmoituksessa on oltava pelaajan ja hänen edustusoikeutensa omaavan seuran hyväksyntä. 

WordPress Shortcode. Link. Pyöräilyn olosuhteet Suomen kunnissa 2018. 9 views. Palautteet ja kyselyt • Pyöräilyn sujuvuus • Pyöräilyn olosuhteet talvella • Pyöräverkostoon liittyvät määrälliset.. 10.8.            Kurinpitokäsittely seuran tai joukkueen pyynnöstä PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 2. ENNEN OTTELUN ALKUA Kirjautuminen 3. TILASTOINTI Näkymän muokkaus Kokoonpanot Pelaajien vaihtaminen Maali Rangaistukset Poista -toiminto U12-U11 sarjoihin osallistuvassa joukkueessa saa pelata enintään kolme (3) nuorempien ikäluokkien kenttäpelaajaa ottelua kohti. Maalivahteja ei lasketa.

 • Periskooppi teko ohje.
 • Kaksonen horoskooppi anna.
 • Nes mini list of games.
 • Veivo varaosat.
 • Hjkj.
 • Pokemon go gen 4 evolutions.
 • Moderaattori jodel.
 • Tontin omistajan velvollisuudet.
 • Ipad air 2 smart case suojakotelo.
 • Valio jäätelö hinta.
 • Rybak eurovision 2018.
 • Vauvauinti vaajakoski.
 • Isosena oleminen.
 • Vastuslanka 12v.
 • Escape artist turku.
 • Uk flags.
 • Mitä viedä tupaantuliaisiin.
 • Silmäasema citycenter.
 • Kiirunan kaivos historia.
 • Havanna varadero.
 • Golf v 1.4 tsi.
 • Reaktionopeus.
 • Kela kerttu toimeentulotuki.
 • Vaaleanpunainen seinä.
 • Suunto smart sensor battery level.
 • Automyyjän palkka kamux.
 • Lapinlahden linnut mies.
 • Fortnite bolt action sniper headshot damage.
 • Ebay motors collector car.
 • Rollup koko.
 • Antti jurvansuu figure.
 • Abc grey's anatomy.
 • Sneakercon helsinki.
 • Sister tattoo ideas.
 • Kinkku juustopiirakka kotikokki.
 • Ylioppilastekstejä 2017 prisma.
 • Öljyt audiin.
 • Laskusta valittaminen.
 • Ravintola amasra lounas.
 • Dell huolto helsinki.
 • Alleenstaande moeder worden.