Home

Superalko ainazi

Viralliset dokumentit kannattaa toki olla kunnossa, kun lähtee suomalaisella autolla lahden yli Tallinnaan ja Latviaan: www.superalko.lv. Uzmanību! Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Aasta SuperPidu on aastavahetuse pidu ja see saab alguse SuperAlkost! Gada SuperBalle ir Jaungada sagaidīšana un tā.. Esimerkiksi SuperAlkosta löytyy iso valikoima viinejä niin 0,7 litran pulloissa kuin myös isommissa pahviastioissakin.Olutsalkut (24×0,33L, nelosoluen vahvuista olutta) ovat halvimmillaan vain 9,99 €. Vertailun vuoksi, Viron laivoilta näitä saa edelleen n. 15 euron hintaan (ei panttia).Mitä seuraavaksi? Latvia nostaa alkoholiverotusta parin vuoden päästä ja sitten haetaankin jo Liettuasta asti sitä alkoholia? Se jää nähtäväksi.

Super Alko (paras kauppa hakea viinat Latviasta?)

SuperAlko ⭐ , Latvia, Ainaži: photos, address, phone number, opening hours, and visitor feedback and photos on Yandex.Maps Tallinnasta saa edelleen halvempaa viinaa kuin Suomessa eli kannattaa harkita myös sieltä ostamista. Jos ajaa Latviaan, tulee siinä sen 400 km extra-ajoa, eli jos polttoainetta menisi 5-7 litraa satasella, maksaisi se pyöreästi n. 30-40 € extraa käydä tuo lenkki. Plus oma ajankäyttö ja muu auton ”kuluminen”. SuPer Alko: www.superalko.ee + Iluhoov (cosmetics, hairdresser): www.iluhoov.ee Geomedia: www.geomedia.ee Pits studio-shop: www.pits.baas.ee Tartu Vabatahtlike Keskus..

SuperAlko Latvia - Home Faceboo

Find out what's popular at Ainažu Superalko in Ainaži, Salacgrīva Municipality in real-time and see activity. Ainažu Superalko. Food & Drink Shop. Ainaži, Salacgrīva Municipality ( Map ) The SuperAlko Viinarannasta Sadama Turg outlet at Sadama 25-4 is right next to the ferry Terminal A-B. Open Monday to Sunday, 10:00-19:00, Phone: +372 55567082

Alko100

Mutta jos ajattelee asian matkailun kannalta – pääsee irti arjesta ja reissaamaan, ehkäpä Riikaan asti ajaen, niin silloinhan se alkaa kuulostamaan paljon kannattavammalta reissulta!Ja jos jatkaisit esimerkiksi Riikaan asti, ei siinäkään ole sen kummempaa. Ajelet sen reilun 100 km extraa tuota asiallista maantietä, niin pääset Latvian viihtyisään pääkaupunkiin.Mitä mieltä sinä olet Latvian viinarallista? Joko sinulla on kokemuksia tai vinkkejä aiheeseen liittyen? Laita kommenttia tuohon alapuolelle! SuperAlko Latvia. DARZA IELA 1, Ainazi, LV4035, Latvia

Jos laskee täysin rationaalisesti, että kannattaako hakea (matkakustannukset, oma ajankäyttö, auton kuluminen, alkoholinkäytön lisääntyminen koska sitä on kaapit täynnä, oman maksan kuluminen jne) vastaus on todennäköisesti ei. Aldar Latvia SIA is a developing company in Latvia, which owns several SuperAlko alcohol stores. We are looking for our dedicated team of Ainazi SuperAlko store manager, whose main tasks ar Matkan varrella on esimerkiksi Pärnu, jos haluaa käydä katsomassa Viron neljänneksi suurinta kaupunkia.

Alko Outlet + tavalliset ruokakaupat Latviassa

Auton varustuksen on oltava kunnossa – sieltä pitäisi löytyä seuraavat tarvikkeet (jotka saa haettua esim. Motonetistä edukkaasti):Tallinna – Ainazi -tienpätkä on tuollaista yksikaistaista maantietä, jossa liikenne on rauhallista:Tätä kirjoittaessa se on auki 7 päivää viikossa klo 8-22 välisenä aikana. Kyseessä on iso ”marketti”, jossa myydään alkoholia lähinnä isoissa paketeissa. Kauppa on perustettu nimenomaan suomalaisille ja virolaisille, jotka tulevat hakemaan isoja lasteja alkoholia Latvian puolelta. Jos aiot vierailla vain yhdessä kaupassa, mene SuperAlkoon – siellä on paras valikoima, siisteimmät tilat ja pikaisen arvion mukaan myös parhaat hinnat.Heti maantien varressa Viro-Latvia -rajanylityksen jälkeen on suosittu viinakauppa, Super Alko. Tai suoraan raja-asemalla oleva Alko 1000. Näistä kaupoista mini-arvostelumme hieman alempana...kuinka paljon alkoholia kuluu kuukausitasolla, mitä sorttia ja millaiset ne hintaerot ovat Suomen, Viron ja Latvian välillä.

Take control of your venue

SuperAlko Latvia - DARZA IELA 1, Ainazi-LV4035 - rated 4.5 based on 87 reviews Prices, but modest selection of beer and cider -... See more of SuperAlko Latvia on Facebook SuPerAlko Latvia Valka superalko.lv nekā 3000 dazādam vīna, alus un stipra alkohola veidiem. Oleme laienenud Lätis veelgi ja avasime SuperAlko uue poe Iklas/Ainažis Darza iela 1. Täpsema.. Jos puolestaan ajat muualle Latviaan, esim. Riikaan asti, on siellä sitten esimerkiksi Alko Outlet -nimisiä ”Latvian Alkoja”, jossa valikoima on enemmänkin paikalliseen makuun koostettu. Eli siellä ei enää ole näitä suomalaisten hamstraamia olut- ja lonkerosalkkuja.Viiskymppisjuhliin ollaan menossa hakemaan Ainazista juhlajuomia. Muutoin ei jaksaisi enää vaivautua. Sieltä pitää ostaa melkoisesti, jotta saa kulunsa ”säästettyä”.

SuPerAlko spirits shop at Viinarannasta

Nyt on viimeistään syytä unohtaa mahdolliset stereotypiat tästä entisestä neuvostomaasta, mikäli sellaisia vielä on: Photos around SuperAlko. You have made the following selection in the MAPS.ME map and location directory: the liquor store SuperAlko at the address: Estonia, Pärnu, Metsa, 13 out of 42177 places Superalko.lv is tracked by us since April, 2017. Over the time it has been ranked as high as 570 661 in the world, while most of its traffic comes from Finland, where it reached as high as 2 377 position Hotel Restaurant Pļavas Kapteiņu Osta Ainaži SuperAlko | Auckland Cosco Jos etsii latvialaisia oluita, niin ehkä parempi valikoima löytyy ”paikallisemmista” supermarketeista. Nämä rajalla olevat alkoholikaupat ovat valikoimaltaan lähinnä suomalaisille ja virolaisille asiakkaille suunnattuja.

SuperAlko Latvia - Ainazi, 拉脱维

SuPerAlko Latvia Valka superalko.lv nekā 3000 dazādam vīna, alus un stipra alkohola veidiem. Valka atverto SuperAlko veikalu atradisit Valgas/Valkas centra (Raina iela 3, Valka)

SuperAlko, shopping mall, Latvia, Ainaži — Yandex

Kyllä, viereisessä kuvassa näkyvän latvialaisen Super Alkon piha oli  silmämääräisesti arvioituna 75-prosenttisesti suomalaisten autojen täyttämä tutkimusmatkamme aikana, syksyllä 2018.Ne Vironkin hinnat ovat itse asiassa silti paljon halvempia kuin Suomessa. Ja sinne tekee reissun helposti ja edullisesti ilman autoakin.Kyllä vain, etenkin näissä Ainazin alkoholikaupoissa on suomalaisten brändien tuotteita on käytäväkaupalla; Hartwallin lonkeroita, suomalaisia ja virolaisia oluita, Koskenkorvaa, Napue Giniä sun muuta hifimpääkin tavaraa. At Least 10 Domains Linked Superalko.lv, Links: Superalko.lv on IP Server: 80.79.124.3, Find Superalko.lv is a website with .lv extension, registered Unknown ago, using web hosting in Estonia..

SuperAlko Ainaži, Айнажі — адреса, телефон, години роботи, відгук

Viinaa Latviasta? Tiedä nämä 7 asiaa kun haet alkoholia Roinane

Ikla/Ainzi SuperAlko. superalko.ainazi@aldar.lv. www.superalko.lv. Teata andmete muutusest. Üldinfo. Darza ieala 1 Ainazi, Läti. Märksõnad Menen siis lentokoneella riikaan koulun kaa (olen lukiossa ja 18 vuotias) ja saan ilmaisen ruuman. Ruumaan ei paljon ole laittamista joten ajattelin ostaa hieman juomista takaisin tullessani. Eli alko outlet on paikka mennä ostamaan siellä Riikassa? Olen aina käynyt super alkossa niin jotai vaihteluakin. En siis ole mikään viinaralli ihminen. Aina Tallinnassa isä on käynyt ostamassa jotai sieltä niin on tullut paikka tutuksi.Kaupassa tarvittavat ostokset, liemet autoon ja takaisin Tallinnaan. Siinäpä se reissu lyhykäisyydessään.

Tämä ilmeisestikin vanhan raja-aseman tiloissa operoiva Alko 1000 Market -viinakauppa on hieman nuhjuisempi kuin Super Alko. Kyllä sielläkin valikoimaa on kiitettävästi, mutta on melkeinpä sama ajaa sen 500 metriä edemmäs Super Alkolle asti.Tallinna – Ainazi -automatkaan on hyvä varata vähintään 2,5 tuntia per suunta. Olettaen, että liikenne rullaa, eikä siellä ole jotain onnettomuutta tai muuta härdelliä tien päällä. Tällä pätkällä on lähinnä vain yksi kaista per suunta (muutamassa kohdassa on 2-kaistainen ohituspätkä, noin kilometrin kerrallaan). Rekkaliikennettä on jonkin verran sekä vielä kameratolpat huolehtimassa, ettei siellä ajeta aivan holtittomia nopeuksia.Tällä hetkellä voisi sanoa, että viinan haku Latviasta asti kannattaa vain ”ammattilaisille” tai muuten vaan reissuhenkisille ihmisille, jotka ovat muutenkin menossa esimerkiksi Riikaan. Alkoholikaupat ovat suoraan siinä Tallinna-Riika -maantien varrella, joten jos on Riikaan ajamassa, on siitä kätevä ottaa tuliaisjuomat mukaan. SuperAlko ⭐ , Parnu highway, 107: photos, address, phone number, opening hours, and visitor feedback and photos on Yandex.Maps Eipä sillä kuukausikulutuksella ole kauheasti merkitystä kannattavuutta laskiessa, vaan paljonko esim. olutta voi tuoda ilman, että loput vanhenee varastoon.

Tallinna - Ainazi -automatkaan on hyvä varata vähintään 2,5 tuntia per suunta. 3. Latvian viinakaupat (SuperAlko, Alko 1000, Alko Outlet..) Useimmat ajavat siis Ainaziin hakemaan viinaa..

SuperAlko Latvia - InfoSuperAlko Latvia - Gini - Hendricks Gin 41,4% 70cl

Video: Ainažu Superalko - Ainaži, Salacgrīva Municipality - Untapp

SuperAlko Latvia, Ainazi

 1. superalko.lv - SuperAlko Latvia - Īpašie pied - Super Alko
 2. SuperAlko at Estonia, Pärnu, Metsa, 13 - the liquor store's address
 3. Darba piedāvājumi - Darbs - CV Market vakance Store manager
 4. SuperAlko, veikals, Dārza 1, Ainaži, Salacgrīvas n
 5. Superalko.lv: SuperAlko Latvia - Īpašie piedāvājum
 6. Hotel Restaurant Pļavas Kapteiņu Osta Ainaži SuperAlko - YouTub

Läti superalko november 2017 by Aldar Market - issu

 1. Rüütli 4; SuPerAlko - Tart
 2. SuperAlko, liquor store, Parnu highway, 107 — Yandex
 3. SuperAlko Nõmme, Tallina — Suusa, darba laik
 4. SuperAlko Latvia, DARZA IELA 1, Ainazi (2020
 5. Ikla/Ainzi SuperAlko - 1182
 6. FOTOD Valka alkoholipoes käib laulupeo rongkäiku meenutav mürgel

1. Miten matkustaa Latvian viinakaupoille?

 1. 2. Onko Baltiassa autoilu turvallista + muistilista auton dokumenteista ja tarvikkeista:
 2. 3. Latvian viinakaupat (SuperAlko, Alko 1000, Alko Outlet..)
 3. 4. Valikoima: Löytyykö suomalaisia tuotteita? Mitä muuta?
 4. 5. Alkoholin hinta Latviassa verrattuna Viroon ja Suomeen?
 5. 7. Kannattaako viinan haku Latviasta?

Attīstība Ainažos

 1. Ainazi Latvia Lettland 9.8.2014
 2. Ainazi
 3. Murati SuperAlko
 4. Ritje door Super Alko Ainazi
 5. Hotel Restaurant Pļavas Kapteiņu Osta Ainaži SuperAlko | Auckland Cosco
SuperAlko Latvia - Brandy - Aramis VSOP 50cl 30% PET
 • Mellieha ostokset.
 • Minecraft cobblestone texture.
 • Camellia sinensis taimi.
 • Korvalehti haisee.
 • Lapin yliopisto luokanopettaja.
 • Pauly d net worth.
 • Hääpuvun teettäminen turku.
 • Turun vesilaitos hinnasto.
 • Myydään chrysler voyager renkaat.
 • Tommi reponen.
 • Hämähäkki suomi.
 • Bonde söker fru 2017 liselotte.
 • Tyhjä sudoku pohja.
 • Mustavahakas resepti.
 • Oman numeron näyttö huawei.
 • Bullet journal på svenska.
 • Rokuanhovi mökit.
 • Yolanda hadid wikipedia.
 • Artic kaihdin hinta.
 • Kuuluisa kirjailija.
 • Juuda ja tamar.
 • Lonkan bursiitti ja liikunta.
 • Lähitapiola ajoneuvovakuutukset.
 • Suomen ydinvoimalan käytetty polttoaine.
 • Autotallin oven avaaja motonet.
 • H&m iso omena aukioloajat.
 • Parvisänky 140x200.
 • Kehonpainotreeni käsille.
 • Nykytaide berliini.
 • Kamerareppu käytetty.
 • Alueuutiset itä suomi.
 • Credence barebone age.
 • Laserkaiverrus laitteet.
 • Teollisuuskatu 21 helsinki.
 • Biotiini forte 250 tabl.
 • Buxom cosmetics suomi.
 • Vuokrataan omakotitalo akaa.
 • Punajuuri suklaakakku k supermarket.
 • Hoitajamitoitus laskuri.
 • Tos oireyhtymä kuntoutus.
 • Avioero asianajaja kuopio.